RELICSEED 20 gadu jubilejas koncerts @ Palladium, 25.10.2024
0
2024. gada 25. oktobris, piektdiena
Sākums: 20:00. Ieeja no 19:00

Organizators: Izdevniecība MicRec SIA

Smagā roka grupa "Relicseed" izdod jaunu dziesmu, prezentē Dolby Atmos video un izsludina 20 gadu jubilejas koncertu k/z “Palladium".

“The Difference” ir pirmais singls kopš minialbuma “Ideoloģija” (Relicseed Recordings, 2017). Dziesma ir simbolisks vēstījums par pārmaiņām un to nepieciešamību kā katra cilvēka personīgajā dzīvē, tā sabiedrībā kopumā. Pārmaiņas veikusi arī pati grupa: šogad nolemts atsākt kopīgi muzicēt un Relicseed 20 gadu jubileju atzīmēt ar priekšnesumu koncertzālē Palladium.

“Ir neizsakāmi liels prieks pēc ilgākas pauzes apvienoties, spēlēt un radīt mūziku kopā ar domubiedriem, ieliekot tajā sajūtas un vēstījumu, kas mūs visus vieno. Esmu pārliecināts, ka šis gads būs muzikāli radošiem notikumiem piesātināts tieši saistībā ar Relicseed atgriešanos Latvijas mūzikas lauciņā, un jau ar nepacietību gaidu to brīdi, kad atkal varēsim kopā kāpt uz skatuves”, grupas kopējo sajūtu raksturo basģitārists Jānis Narbuts.

"Relicseed" Latvijā nav uzstājušies astoņus gadus, jo otrā studijas albuma “Slaughterhouse” (MicRec, 2014) prezentācijas koncertu turneja noritēja galvenokārt ārpus Latvijas. Gadu gaitā grupas dalībnieku sastāvs vairākkārt mainījies, taču pamats Relicseed starptautiskajiem sasniegumiem ielikts, kopā spēlējot tieši Kārlim Šteinmanim, Jānim Narbutam, Andrejam Upmacim un Edgaram Rakovskim.

Relicseed dibināta 2004. gadā un ir viena no pieredzējušākajām smagās mūzikas apvienībām Latvijā. Grupa izdevusi trīs albumus, kā arī vairākkārt koncertējusi ASV, Vācijā, Francijā, Polijā, Itālijā, Šveicē, Spānijā, Ungārijā, kā arī Japānā un citās valstīs, dalot skatuvi ar tādām grupām kā Mushroomhead, TYR, Sirenia un Unleash The Archers.

Koncertu laikā fotografēs un filmēs, fotogrāfijas un/vai video ieraksts var tikt publiskots.

Biļetes: €20, www.bilesuparadize.lv/lv/event/137156?fbc...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+6
galvenais lai uz Krimas pussalu nesadomā atkal braukt koncertēt. Bīstami tas tagad.
+7
LOL, zagļu banda! 2014.gadā viņi vāca naudu tūrei pa Ameriku caur platformu "Indiegogo", tur varēja noziedot konkrētas summas pretī saņemot konkrētus labumus: 15USD - saņem albuma digitālo versiju, 25USD + CD + t-krekls utt. Es toreiz noziedoju 50USD man pienācās CD, t-krekls un hoodijs, bet beigās džeki naudu savāca un pretī neatsūtīja neko. Pēdējais e-pasts saņemts 2014.gada oktobrī ar lūgumu uzgaidīt līdz Ziemasvētkiem. Pēc tam klusums. :D
+5
Organizators: Izdevniecība MicRec SIA ...

nu te jau nav ko komentet :)
+5
Relicseed dibināta 2004. gadā un ir viena no pieredzējušākajām smagās mūzikas apvienībām Latvijā.

un vel reiz - bez komentariem ...
+3
es jau nākt, bet džeki, oktobris ir veļu laiks un es ir no tiem špokiem izbijies... es nenāks!
0
Kudar, ta jau labi ka šeit iepostēju - vēl būtu biļeti nopircis ...

P.S. Vai tad teica, tieši kura gada Ziemassvētki? Varbūt šogad tieši varēsi visus labumus ievākt!!!
0
nu ta jau tavs nenāks un mans ar nenāks! nē nu nav ar ko uz katr jandāliņ kā trakulim lēkt, kādu reiz jau pa to panorām ar kād labu meldiņu rāda! mūsējais Dons jau ar tāds roķīgs, Eiropā šas labi aizies!
+4
"Pēdējais e-pasts saņemts 2014.gada oktobrī ar lūgumu uzgaidīt līdz Ziemasvētkiem. Pēc tam klusums. :D"

Nu es tavā vietā noteikti uzrakstītu viņiem pats, kopā ar kaut kādu čeku / maksājuma apstiprinājumu no 2014. gada, un pateiktu, ka ja līdz tam koncertam solītais nebūs pienācis, uz koncertu ies truemetal.lv pārstāvju grupa melnos ādas mēteļos un kerzos, ar plakātiem par hūdija, krekla un diska atdošanu, kā arī ķēdēm, bumerangiem, Raitis Sametis ar cirvi, utt., nu karoče, ka izdevīgāk ir iedot solīto (nopirkto). Ja jau konci palādiumā taisa, tad jau naudiņa ir.
+2
atkartoshos -

Organizators: Izdevniecība MicRec SIA

ne jau vini pashi taisa :)
+3
ā, nu ok, varbūt viņi ir parādā micrec un koncerts tiek organizēts, lai atdotu parādu :)))
+1
^^ domā mums no SIA bail? :> Aunu zābakus!
+2
Relicseed 20 gadu koncerts, no kuriem kādi 11 līdz 13 kopumā pavadīti neaktīvā stāvoklī ;)
0
Latvijas 100-gade ar tak feika...
+3
> Latvijas 100-gade ar tak feika...

Latvijai vēstniecības Londonā un Vašingtonā visu to laiku funkcionēja, pases tika turpināts izdot un tie bija derīgi ceļošanas dokumenti, tā ka īsti līdz galam feiks tomēr nav. Napoleons iekaroja Maltu 19. gadsimta sākumā, bet līdz pat šai dienai Maltas ordenis skaitas starptautisko tiesību subjekts, kā valsts, kas gan uztur diplomātiskās attiecības, gan izdod savas pases. www.mfa.gov.lv/lv/latvijas-republi...
+1
Nu teorētiski tā ir, bet faktiski uz 50 gadiem Latvijas valsts bija papista, un atgūta jau arī pagaidām vēl nav, un nav teikts, ka vispār būs. Genofonds ir izpists, kultūra rusificēta, mentalitāte izkropļota.
+4
Nu paskatīsimies, vai šī "sanākšana kopā pēc pārtraukuma" nebūs tā kā savstarpēji sen savstarpēji apriebušos bijušo mīlnieku saiešana kopā aiz tā iemesla, ka 8 gadu laikā kopš attiecību izjukšanas tā arī nav izdevies atrast nevienu citu partneri jaunu attiecību uzsākšanai.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas