zvaigžņu lietus
0
Pastjrstiiju Apollo un atradu sekojosho, gabalinsh no raksta:"Ja ņemam vērā to, ka drīzumā uz Latviju stūrēs vēl vairāki «stāri», kas kotējas vismaz smagajā rokmūzikā, tad jau savlaicīgi vajadzētu padomāt par to, lai nepaliktu ar iekrāto desmitnieku kabatā, bet bez kārotās biļetes. Piemēram, 9. martā Rīgā grasās ierasties «Kreator» kopā ar «Dark Tranquility», kaut kad pavasarī šejieniešus ar savu klātbūtni varētu aplaimot «Morbid Angel» un «Soulfly» utt." preciizaak www.apollo.lv/portal/articles/351... kaa stjiet vai tieshaam buus????
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu, man šitais nav nekāds jaunums. Kreator un Dark Tranquility koncerts laikam ir fakts, bet Morbid Angel un Soulfly ir (vismaz bija, kad uzzināju par to) zem milzīgas jautājuma zīmes un likās, ka drīzāk nē nekā jā.
0
thanx par info alupuika es pat par kreatoriem nezinaaju.
0
Lai tik brauc - gājēji atradīsies!
0
uhh noslaktēšu visus parādniekus ja man nebūs pa ko iet uz KREATOR
0
Kreator un Dark Tranquility maajaslapas nekas nav teikts par koncertiem Latvia. :(
0
Lai tik brauc, domājams, ka publika gāzīs zāli otrādi pie šādām mega grupā. Gribētos arī SOILWORK, HYPOCRISY UN IN FLAMES redzēt Latvijā.
0
Jaa, par Kreator un Dark Tranquillity ir tiesa, to Valdis sestdien apstiprinaaja. Starp citu Kreatoram janvaarii naak aaraa albums "Enemy of God". Tituldziesmu var dabuut te:
www.garageradio.com/images/kreator/Krea...

Es teiktu, ka izklausaas visai daudzsoloshi :)

P.S. kudar, ko tu te ponto? bez Morbid Angel un Soulfly bija veel viens grandiozs koncis zem tikpat lielas jautaajuma ziimes, bet laikam jau ar nekaa.
0
ak mūsu nomaļā zemīte iron maiden laikam pa tādu nemaz nezin, bet ja ņem vērā to ka viņi ir 10 pasaules biezāko skaitā vabūt pat arī viņiem liels pokui
0
Es arii nenormaali gribu IRON MAIDEN!!!! Braucie shurp!!!!
0
eūūū vispār kam vēl bez manis iron maiden ir No 1??
0
Nu vismaz DT lapā Eiropas tūres ar Kreator pēdējais datums ir 5. marts. Pašu Kreator lapā gan ir solīti papildus konca datumi.
Njā, Meidens jau nu varētu atkulties. Kā nekā - klasika :)
0
Meideni bija Tallinnā, vaidzēja triekties turp :)
Teicams koncis, nudien. Šis un Dimmu Borgir ir mani top 2 konči.
0
Bleakness
Zjeel,ka neatstreipuloji toreiz kad bija purcikaa
satikshanaas,buutu tev uzsaukusi kaadu alu...:)
0
a kas ta vairāk purva ciemā nekas netiks organizēts???
0
Zvaigznes protams ir labi. Lai tik brauc. Nebūtu gan slikti arī kādu prastāku konci sarīkot kādā Kabatā, a to no tiem skaļajiem vārdiem ne silts ne auksts. Man piemēram dikti patika Bexehen/Horna koncerts, bet nu, tas jau tik tādiem dīvaiņiem kā man.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas