Ozols
0
SAkat un raksta ko gribat.....
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu patīk man šie koki. Zīles arī konkrēti valda.
0
Labs joks ir taads,ka puisis kura augums nav lielaaks par 1.70cm(aptuveni)nodeevee sevi par OZOLU hehe:]]]]
0
laikam jau ka Latvijas nacionālais koks, bet vairāk rodas asociācijas ar 5Ls
0
daargs koks...
0
Kaads veel ozols.Kas Rebel pa teemaam tupaam..."ES neoficiaali tipa veejbraalli taisaas aizbraukt uz kvadraatu un visus metaalistus kas tur buus atspaardiit", "Kads tur bija ????
JA jaa tad kas beigaas notika ar taam urlaaam???"... Kas taas pa teemaam un tagad veel par kaut kaadu tupu Ozolu un veel taa taalaak.Viennozimiigi ir domaats tas tupais dzunglju reperis.Tas jau ir aarpus jebkaadiem truemetal.raamjiem...
0
:]
0
Ozols-Kaa taads ir stalt koks,tikai viens cilveeks galiigi ir sho vaardu nodraazis!Ozols ir Latvieshu varenaakais kokos ,bet tagad tas katram cilvekam (gandriiz)asocieejaas ar to rap-pidaru!!!!
0
Pilnīgi piekrītu Saatanam... :)
0
Zini, es kaadu laiku , rebel, nebiju iipassi nevienu aizvainojis, bet nu ssoreiz sorry - TU ESI DEBILS POKEMONU IDIOTS! Uztaisam konkursu, kurss aatraak aizdisiis truemetal.lv forumu ar fucking teemaam! Es izlaidiissu Tev iekssas uz izdekoreessuu savu Ziemassveetku egli!
0
Tēma tiešām ne priekš Truemetal.lv

Bet izmantojot izdevību...

Tas smirdīgais sīkais pidarass dirsasformas galvu un minikakas smadzenēm vazājas šad tad ap manu māju un vēlas lai viņu nosit. Tas ka viņš ir dzimis pa dirsu tas tā pat ir skaidrs tā pat kā tas ka kopā ar mērkaķiem pedofīliem viņš jūtas vislabāk. kaut tas pimpis nomirtu. viņu vajadzētu nodauzīt ar ozola vāli. Tādu zarainu.

vai, aizrāvos...
0
panesas tagad savukaart brutaalo staastu konkurss... "laidiishu zarnas, izrotaashu egliiti utt".nee, te vienkaarshi vajag adminu kursh tiiraa tupaas teemas forumaa.nevajag nolaizties liidz tik zemam liimenim-taapat zinaams,ka deatheriem ar radosho fantaaziju viss kaartiibaa :))
0
kljuudu labojums-nolaisties
0
IDIOTU BARS!

PS:piedodiet bet man nav ko vairaak teik
0
Piedodiet par vārdu uzplūdu bet ik pa laikam redzot to smirdīgo reperi uz ielas man vienkārši sajūta it kā mani orgāni jau atrastos uz Hellhammer eglītes.
0
Skatos, Rebel ir savu panaacis :DDD atradaas dazhi, kas nenotureejaas :D
0
To Hellhammer

:) Es drīkstēšu dedzināt svecītes? :)
0
Ozols- senlatviešu svētais koks, simboliski ir virišķais spēks, kam pretstatī sievišķo- liepu. Ozolus uztvēra arī kā starpniekus starp cilvēkiem un dievībām, ozolu birzis bija svētas un sakrālas vietas. Tā spēcīgās enerģijas dēļ, nav labi ilgstoši uzturēties ozola iedarbībā(to saka arī mūsdienu bioenergētiķi), birzis parasti atradās attālāk no mājām.
Vasaras saulgriežiem raksturīgais koks, kas ar savu enerģiju stiprināja vīriešu spēku, Dieva dēls Jānis dainās lielākoties ir ar ozolu vainagu galvā.
Latvijas nacionālais koks.
0
Varbuut lietderiigaak ir Rebelja teemas vienkaarshi ignoreet.........
0
Patīkami lasīt Lūša rakstīto... Vēl varētu piemetināt, ka o. latviešiem bija arī t.s. "pasaules koks", bieži sastopams folklorā filozofisko priekšstatu izklāstā par laiku un telpu; un ne tikai... Saknes - htoniskā, pazemes pasaule, zemāko dievību valstība; stumbrs - virszemes dzīve; galotne - Dieva valstība...
Njā; bet vispār ozols - tas ir benzīnzāģu bende...
0
Man gan liekas, ka nevajadzētu, Stonerosi, tā nonievāt saknes valstību, kā zemāko dievu valstību, visi dievi vienlīdz labi un šajā pazemes pasaulē arī nereti sastomama, sazīmēta čūskiņa, kuras simbols ir mīļā Māra, kura rūpējās par jauno paaudzi, dzemdībām kopā ar Laimu. Lai gan esmu lasījis, ka viņa ir vienīgā, kurai ir tiesības atņemt dzīvību, citi gan apgalvo, ka tā nav tiesa un pārlasot dažas folkloristiskas un mitoloģiskas mājas lapas un grāmatu lapas... Vārdu sakot pie tāda kopīga slēdziena grūti piekļūt, jo vieni uzskata, ka Māras saistība ar Dievu, sāka parādīties tikai kristīgiem ienākot, un ka tā esot bez maz vai svētā Marija, jāatzīst šim apgalvojumam arī negribu piekrist, un citi uzskata ka tā ir svētā Māra, kas ir bez maz vai feministe he he, jo rūpējās un palīdz sievietei, i darbos, i dzemdībās utt. Lai nu kā tās ir dievības un ticēt vai neticēt, pašam tas ir jāizjūt, kas kuram ir Māra...
0
...jo laikam mums - puikām, nebūs lemts saprast, kas ir Māra, ņemot vērā pēdējo teikumu he he.
0
Zemākās dievības - tas nav ar nozīmi "sliktākās"; tas, drīzāk, bij domāts kā sinonīmisks piesaistījums vārdam "htonisks".
Saprotu, ko Tu gribēji teikt.
Tā arī, piem., mēslu vabole, kas senlatviešu priekšstatos tāpat saistīta ar zemāko dievību valstību, pazemes pasauli, dažās dainās simbolizē jaundzimušu bērniņu, kas ierodas šaisaulē no haosa pasaules.
Bet vispār, tā sauktās zemākās dievības - tas viss mani interesē daudz vairāk par simtām reižu mūsdienās papzelētajiem mīļās Māras un baltās Laimas u.tml. tēliem. Triksters Velns, viņsaules vēstnesis Zalktis, mājas gariņš, kas iemiesojies krupja veidolā - tiem visiem bija sava pozitīva loma latviešu priekšstatos par pasauli. Žēl, ka kristietības ietekmkē folklora cilvēkiem arvien vairāk kļūst par sava "baltuma", pašapmierinātības vairošanas līdzekli.
0
Sen dzirdeeju, nu ieraugu:
Viirs kaa ozolinjsh, pauti kaa ziiles
0
Klausās, matainie, protams, ir ļoti lecīgi netā, bet reāli jau pizģī visus urlas, ne matainie. Pirms cik tur gadiem Ozola koncertā panki uz viņu dirsās, rādīja fuck you un meta ar kefīra pakām, Ozols no skatuves sāka sumināt savus draugus, lai pizģī pankus. Un reāli arī atpizģīja. KURŠ KURU PIZĢĪ? Es saprotu, ka matainais nav tas pats, kas panks, bet tik un tā.
0
Matainie ir mieramikas, tas ir fakts.
0
koks ka koks saistaas ar Latvijas dabu.bet tas idinjsh (tas veel maigi teikts) kurshs evi nodeevaja par ozolu draudz samaitaat visu priekshtatu par sho skaisto un dizho Latvijas koku kursh tiek apdziedaats tautasdziesmaas un apcereets Latvju dainas un citos darbos
0
Latviski - Ozols
Lietuviski - Ažuolas
Krieviski - Asjol
0
Mans uzvārds:)
0
man pāris metri no mājas aug vesala rinda ar ozoliem!!!
0
Man gribētos nogaršot ozolzīļu kafiju.... Kāds ir garšojis ? Kā ir... ?
0
vaitad taada ir - nemaz nezinaaju
0
Ir ir un nemaz ne slikta.

A vispār mana attieksme pret to smerdīgo reperi ir nedaudz atmaigusi. Viņš laiž biksēs savā stilā un galvenais jau ka pašam prieks. Man principā kaut kā nav baigais naids pret reperiem.... Nu vismaz ne ļoti...
0
....mjaa uz pieclatnieka arii virsuu zaljaa kraasaaa!!!
0
hmmm...a kaads to ozolu personiigi arii paziist? jo uzdirsieni ir personiski diezgan! lai puika dara savu lietu, kas vinjsh kaadam dziivot traucee? nav forshi apdirst kaadu kas ir savaadaaks, ne?:) nu vinjam patik hiphops, nu vinjsh taisa hiphopu(cik tas kvalitatiivs tas gan apspriezhams jautaajums), nu vinjsh pelna ar to naudu vairaak vai mazak! ko naakamo apdirsiis?
kaadreiz gan bij taa ka metaalsiti nenaidojaas ar reperiem, jo bija kopiigs naidnieks, varenais rajona gopnjiks, taa luuk..
0
Ojā, Ogres rajons - ozolu rajons! Respekt
0
kaads te sakars ar Ogres rajonu?
0
Zipaks - vīrs kā ozols - aug Ogres rajonā, kaut kur netālu no Lielvardes.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas