JAUNSARGI
0
kā UN KUR VAR IESTāTIES JAUNSARGOS?! gRIBU VISMAZ KAUT KO DARīT TēVZEMES LABā
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Labaak uz zemessargiem
0
Labāk uz SS shtrumbatgrenadieriem
0
junsargi ir sviests tici man es aeii tur kaadu briidi sastaaveeju
0
unikaala iespeeja vasaraa ir iestaaties jaunsargu nometnee! iz mana pazinjas staastiitaa: vinjam iedaliija shauteni! (no koka) ...ar to mietu un veel lielu somu piekrautu ar akmenjiem uz pleciem vins ar citiem taadiem vareeja staigaat cauraam dienaam pa mezhu. forshi! taads patriotisms! jaa... un veel katru sestdienu, ja nemaldos, bija unikaala kaujas simulaacija. visi aiziet guleet un gaida, kad kaads kretiins dos signaalu un visi trauks ciinjaa pret "biistamo, kruumos gluunosho ienaidnieku" tas notiek taa: 4-5 reizes visas nakts garumaa nelaimiigie partizaani tiek uztramdiiti augshaa un izvilkti aaraa no teltiim. tad vinjiem jaabrien pusplikiem pa kruumiem un jaateelo ienaidnieka, preciizaak, negjeeliigo spiegu vajaashana (kruumi esot asi un skraapeejot kuli). protams gadaas arii unikaala iespeeja kimereeties ap vecajiem krievu AK-47 (par to modeli varbuut muldu, neesmu specoks, bet kaut kaads kalashs tas bija). nu re, taa, latvieshi, juus maakat salikt un izjaukt kalashu un aatri reagjeet uz komandeejoshaa svilpieniem. tagad var iet sist urlas!
0
Baigi vilinoshaa reklaaama jaunsargiem :)) Ja somaa akmenju vietaa vareetu kraameet alus, tad es buutu ar mieru cauraam dienaam kaujas simuleet :)
0
Ko juus te visi muldat!! Jaunsargi taa ir lieta pats triis gadus nostaigaaju, saavam ar iistiem ierociem un kaujas muniiciju, dziivojam mezaa utt. Viss bija pa iistam!! Gods un slava jaunsargiem, jo nekas nesaliedee tik labi kaa armija tur juus esat vienots organisms nevis katrs pa sevi!! Veel tagd esmu uzticiigs jaunsargu zveerastam un censos dziivot peec jaunsargu idejaam!!
0
ATTILA, Ka var iestaties jaunsargos un kur? Blaviens kads zin kas ir kuce"kristy"? Vinja manu niku pievaca:( Es menesi nebiju neta, tas nenozime ka var maukt ar manu niku :((((( Tu Kristy norausies,berninj!!!
0
Attila, kaadas tad ir jaunsargu idejas, un kaa taas var nodereet civilajaa dziivee?
0
Jaunsargos var iestaaties vienkaarsi, piezvani uz sev tuvaako zemessardzes bataljonu un tur tev visu pateiks!! Kas attiecaS uz idejaam taas ir discipliina, paaraakuma apzina(nevis augstpraatiiba) un arii tiiri praktiskas zinaasanas. piem. izdziivosana. Fizisko arii nedaudz nostiprina!!
0
nu nezinu varbuut arii kaadu aiztjer armijas discipliina un kazarmu reziims. mani gan ne, nu nepatiik man celites un skriet tikliidz kaads pasvilpj
0
Nu ne jau taada discipliina, es vairaak domaaju ieksseejaa discipliina un organizeetiiba
0
Pats esmu Jaunsargs un pilniigi piekritu ATTILAs teiktam, kas grib,var atras vairaak infas par Jaunsargiem te ---> www.mod.gov.lv/index.php?pid=02538...
0
Jaunsargi taa ir iisteniibaa laba lieta jo uzskatu ka katram jaazin kaa aizstaaveet sevi un teevzemi gruutaa briidii , pa cik obl. militaarais dienests vairs nebuus, pats ar kaadu laiku gaaju un vis ko noderiigu samaacijos , bet es gaaju labu laiku atpakalj tur! Nezinu kaa tagad mos Mefistofelam taisniiba par to kas tur tagad notiek(sviests!)........!! 88
0
bla bla. tie jaunsargi bija reaals sviesc, paargaajieni-murgs un vispaar.... meitenes tur iet tikai lai nocopeetu kaadu puisheli zaljaa formasteerpaa!!!!
0
pati esmu meitene
0
Jaunsargos bija forshi, tikai ilgi nenotureejos, jo toreiz bija tas vecums, kad veelme speeleet gjitaaru saaka paarmaakt visu paareejo, taapeec zuda interese. Bet bija labi.
0
Diemžēl jaunsargi ir izformēti uz nenoteiktu laiku. Vismaz 17.bat. 1.kr. rotas jaunsargi ir atstādināti.
0
zemessardzes un jaunsardzes izformēšana ir neizbēgama, jo šim laikam un valdībai nevajag nacionālus, bruņotus grupējumus, bet antipatriotisku nīkuļu baru. tāpat obligātā dienesta nomaiņa ar algotņiem ir saprotama- kas maksās, tā labā karos.
0
Nezinu Irēna kā tev, bet man gan gribējās skaļi bļaut kad manu smuki mataino puisi taisījās armijā ņemt un matus nodzīt. Un man kaut kā liekas ka tas obligātais dienests mums patreiz ir galīgi nevajadzīga lieta. Kāpēc jādzen armijā tie kam tas neinteresē un nav vajadzīgs, tad jau labāk lai maksā tiem kam tas patīk un interesē
0
kaapeec taadaa gadiijumaa nacionaalistiski patriotiski un kareiviigi noskanjotie latvieshi dara visu iespeejamo lai izvairiitos no obligaataa dienesta?
0
Taapeec, ka armijaa ir pilns ar krieviem.
0
Un tāpēc ka matus griež nost
0
crazysowild: nu nez kā ar vīrišķību tavam puisim, ja mati primārais. nu nez kā ar tavu lielo lovi, ja bez matiem vinju negribi. nu nez :(
un algotnju armija kara gadiijumaa neaizstaavees piem. tevi, pilsoni, bet to, kas maksaas.
0
tagad jau taa armija protams nav liimenii, bet to tak var labot, nevis izformeet un paariet uz algotnjiem.
0
Tu Ireena arii apmestu aadu uz otrupusi? Teiksim konkurenti grib ieguut kaukaadu info par firmu, kuraa tu straadaa, tu to taa vienkaarshi uztirgotu? Armija buus vienkaarshi kaa darbs. Man patiik mans darbs, tiem kam kam patiks armija - straadaas armijaa. Un visaar, es domaaju, ka arii iet tikai cilveeki, kuriem tas patiik, jo vienkaarshi deelj naudas diezvai tur kaads liistu.
0
armija nedriikst buut darbs. kareivis nevar buut birojnieka statusaa. tas ir pienaakums, taa ir gatavoshanaas, lai briesmu briidii aizsargaatu Teeviju.
0
Tu esi tuch tuch diivaina, bet to jau tu noteikti zini
0
kursh nu buutu runaajis ;D
0
Galvenais.
Nav jaaiet pie krieviem uz armiju, lai iemaaciitos gruutaa briidii dzimteni aizstaaveet :P
0
ar' var buut. pashmaaciibas celjaa, kaa sveshvalodu vai windows.
0
es taaa domaaju ka jaabuut veel arii motivaacijai to pashu dzimteni aizstaaveet - taapat vinja mani piedirsiis un izmantos ja es tai paaraak uzticeeshos :(
0
nu tapec jamacas par gudriem cilvekiem un jabrien politika. nejau ta tevuzeme ir ta, kas piedirsh..
0
taadaa gadiijumaa vai tad tas kas ir jaaaizstaav ir teritorija vai varbuut arii viss kas uz taas atrodas taiskaitaa tas kas piedirsh... politika nevar buut bez piedirshanas
0
Es ari esmu jaunsargs. Un skau ta pa tiesam ir laba vieta kur apgut kaujas manevrus macities izdzivot saut, fuziskas apmacibas u.t.t.

Tas protams nav prieks visiem. Tie kam patik tadas lietas tie ari tur iet.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
vainamoinen (20 gadi)
Viskas