Ko jūs darat nepatīkmā situ
0
Ko jūs darat situācijā kad kaut kas jūs stipri besī bet nevarat nepatīkamos apstākļus izmainīt?
Mazs piemērs.
Jūs braucat ar busu un šoferis gana dzirdami liek Latvijas Radio 2.
Tiem kuriem tas nav nepatīkami:
Aiz loga 3.00 naktībļauj kaķi tā ka traks var palikt. Rītā agri jāceļas.....
Ir taču tik daudz tādu situāciju. Tad kā jūs īsti rīkojaties.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Pēc situācijas skatoties meeģinu nošaut autobusa vadītāju vai kaķi!
0
Es parasti iedzeru, vai nokniebjos - taadaa veidaa var ieguut pilniigu atslaabumu. Tad viss kljuust PO.
0
Uzlieku ļoti agresīvu mūziku, palīdz "izšķaidīt" negatīvās emocijas, ja muzons nepalīdz noteikti palīdz treniņš pie bungām vai svariem (pēc vēlmēm).
0
Parasti jau cenšos tomēr kautko darīt, bet ja neredzu nekādas alternatīvas, tad sūtu visus dirst un tinos prom.
0
jaaaaaaaaaaaaaaa, forsh topic, pag padomashu bik, no nepatikamam situacijam ir jakjepurojas ara visiem spekiem, lai nokljutu patikama situacija, un tad atkal var vaariit suudus. bet ja skan radio 2 tad neko vairs nevar glaabt, ir janoshaujas
0
Aizveram acis, izsleedzam skanju (uzliekam austinjas), mediteejam.
0
radio 2, patrioti te vieni otri, bet radio 2 neciesh(iistam Latvietim ir viss jaaciesh, pat ja skan Latvijas radio 2), tas ir patriotisms(hehe)
0
Viena lieta Latvija, latvieši otra lieta latviešu mūzika. Kaut kur pašcieņai arī jābūt. Nevar sēdēt sūdā tikai tāpēc ka to izkak... latviešu gotele.
Visu cieņu Radio 2, bet bez labas devas alkohola tu vainu sāc just līdzi mūzikai, vai sāc jukt.
0
Un doma ka latvietim ir viss jāpacieš ir pilnīgi zemē metama (piedod). Mēs jau visu laiku paciešam ka krievu urlas kāpj mums uz galvas un ārzemnieki nokaulē mūsu zemi par "izdevīgāko" cenu. Latvietim vajag celties un rungu grābt.
0
padomā loģiski kā metālistam var patikt primitīva popmūzika man pat gribas tevi pa maititu nevis pa mairitu saukt
lr2 ir tautas degradeetaajs un tiem kam rūp tauta būs pret tādu ķīseli bet redz ka tam kolātam kam smadzenes mazāk kā matu uz galvas rūp tikai skanošais
0
Nepatikamā situacijā vajag ieziepēties lai no situācijas, kā lai to pasaka, izslīdētu.(smailijs)
0
nez, pret LR2 man nav nekādu pretenziju. bet pret kaķiem reiz lēju ūdeni no krūzītes, līdz arī pašu krūzi izlidināju un tad itkā pierimās :)
0
urlas, aarzemnieki, ideotiskie pokemooni, rodas sajuuta ka lielaakie shaas teemas apspriedeeji un negatiivu viedokli paudushie par shiim teemaam maajaas, uz sienas tur plakatus ar uzrakstiem un katru riitu celjoties pienaak un apslapina tos+vel iznjemot kaa shos sveshkermenjus izniideet, dommaa, max par to ar ko dirsu slauciis un ne vairaak. nevienu neapcelju, vienkarshi teema liidz caurumiem izberzta...
. tads aizejiet skaldiet ar rungaam un filtreejiet aara tos visus sveskermenju lai miets sirdiis beidzot, mosh liidz jaunam gadam paspeesiet.
Dunkelheit malacis, vismaz cieniisim to ko muusu tautieshi provincees un opapi klausaas
0
kaķi pierimās jo dabūja droši vien
bete nu netur ļaunu prātu mairita vienkārši man dusma parāva pa to izteikumu un Lr2 nekā nespēlē no metāla nu vismaz kāda pagrīdnieku roka
0
Ir spēlēts arī Skyforger pa LR 2.
0
Jaa, es par vinjiem uzzinaaju, kad Baiba uzlika "Latvieschu streelniekus", un teica, ka vecaakajai paaudzei varbuut tas nav pienjemami, bet ir apsveicami, ka arii jaunaakaa paaudze tur cienjaa savu veesturi.
0
Es cienu LR2 (to jau teicu), cienu arī to mūziku, bet NEKLAUSOS un tā kā es nevienam parasti neuzspiežu klausīties to kas man patīk (piem grind) tad man nepatīk ja man uzspež savu mūziku (piem šlāgerus). Tā ka nevajag neiet runa par to vai LR2 ir slikts vai labs. No tā ka "muusu tautieshi provincees un opapi" To klausās nenozīmē ka mums arī tas obligāti ir jāklausās. Jo redziet tas ir patriotiski. Un vēl Mairita nesapratu kāds tēmai sakars ar Urlām, ārzemniekiem un pokemoniem. Nepatīk tēma izdomā labāku.
0
nu tieši tajā senajā gadā kad Mazvērsīte tur vadīja kaukādu raidījumu lr2 vēl nebija tik degradēts un īstenībā tad es pirmo reizi dzirdēju sky forger un momentā Kauja Garozas silā kļuva pa manu hitu No1 bet nu šaubos ka kautkas tamlīdzīgs tur vēl ir jebkad skanējis vismaz pēdējos gados nu noteikti
0
Ja juuties bezpaliidziigs-vislabaak ir paraudaat!Vai arii kaut ko salauzt,vai shausmiigi izblaustiities!!:)
0
par kakjiem-ja gulu, tad gulu ka nosists
par autovadiitaaju-meeginaatu iebraukt shlaagerpasaulee un justies kaa rozaa kurmis pukju pljavaa :D
0
man vienkaarshi zheel vinjus, jo vinji pat nenojaush cik tiem ienaidnieku, manas dveeseles kliedziens un sry par bezjeedziigu "eetera" piesaarnoshanu un teeemai nav ne vainas. viss.
0
to Bleakness:
pa LR2 diezgan biezji pa starpai bernu koriishiem , slaabanai kantriimuuzikai un tiinju hitinjiem var dzirdeet arii kaadu folk gabalu,kas patiikami priecee ausis taa kaa LR2 nav nekaads suuds.
Par tautas degradeeshanu vareeetu sauk komerciaalos''europian hit radio'',''star fm'' utt.
0
Esmu briesmīgi pacietīgs un aukstasinīgs. Tāpēc, viss ir labi :)
0
domāju, ka vajag uztaisīt Gada Sviestainākais Topiks 2004 balvu...
kandidātu ir pietiekoši...
0
Es domāju, ka ja autobusa vadītājs ir atļāvies manas karaliskās ausis mērdēt ar LR2, tad ir pienācis laiks holokaustam, eitanāzijas legalizēšanai un kodolkaram. Šo lietu tūlītēja ieviešana vienmēr man palīdz izkļūt no līdzīgām situācijām!!! Bļe!
0
Deathperado - Uz priekshu!! Buutu interesani.
0
nu tu arī salīdzināji W@arch
apstrīdēt tevi netaisos jo neklausos lr2 iepriekšējā darbā pa reizei skanēja un nekāds labais ispaids nebija
bet tas vai degradējas vai nē ir īstenībā atkarīgs no katra paša netā stacijas bez sava gala ne tikai metālam bet visādiem galīgiem pagrīdniekiem
0
ja nu taas situaacijas taadas mazsavariigas,tad po....
0
Lai mani izvestu no pacietiibas vajadzeetu meenesi meerdeet ar tizlu muuziku!!! Un lai es nespeetu guleet kaut kaadu kaku deel tas jau vispaar absurds!!
0
Apbrīnojama pacietība.
0
Jaa es esmu looooti pacietiigs cilveeks!! Bet ja mani izved.... tad dievs staavi vinam klaat!!
0
pa LR2 es pirmo reizi dzive dzirdeju Skyforger. vinji iesledza to ar tekstu, ka skanes pagan metal un lai cilveki sledz ara aparaartus
0
Nepatiikamaa situaacijaa-vai nu cieshu klusu vai arii lamaajos ar rupjiibaam!
0
vispar ja pa Radio 2, tad tur ir taads prikoliigs raidijums RUPJMAIZE!!! Reklaamas dzingls tam vien ir ko veerts! viereiz braukajot pa Latvijas rajoniem un spaidod rādžiņu, uztrāpīju uz RUPJMAIZI. RUPJMAIZES džingls man tādu rēku izraisīja, ka gandrīz grāvī iemaucu.
0
Blja, un viss šitais sviests aizgāja tikai tādēļ, ka Enamy atklājuse vispārzināmo faktu, ka busos vienmēr skan LR2 (retāk - skonto)??
Ok, tas nav metāls, bet nu daudz kas pasalē nav metāls. Ar to ir jāsamierinās un viss. Sprinkt par to un brēkt ka tas ir dirsā un šits (vai arī otrādi) ir vairāk nekā debīli. Tas ir tikpat stulbi, kā mēģināt nokrāsot debesis zaļas tikai tādēļ, ka nepatīk zilā krāsa. Manuprāt tā ir vnk situācija, kas jāpieņem un viss, jāuztver kā faksts nevis kā kkas nepatīkams. Nepatīkama situācija varētu būt, kad esi notizlojies un visi smejas par tevi, vai arī atklājis, ka visu dienu staigā ar uzrakstu "kretīns" uz pieres, jo kāds pagājušās nakts dzertiņā ir pacenties.
0
2 Aklaa niere

Tā nu sanāca ka es iedzimu vīriešu dzimtē nevis sieviešu. (Mēģini iztulkot Enemy latviski)
Vēl es sapratu ka cilvēkiem ir pamatīgas problēmas atšķirt PIEMĒRUS no GALVENĀS TĒMAS. Jautājums bija par nepatīkamām situācijām nevis par LR2. Tie piemēri man bija pirmie kas iešāvās prātā. Protams staigāt ar uzrakstu kretīns uz pieres ir daudzkārt nepatīkamāk.
Jautājums: Ko nozīmē vārds Sprinkt?
0
"sasprindzināties" varbūt šis tev palīdzēs
0
Šonakt bij viena nepatīkamā situācija, kad pēc konča nācās gulēt vienā gultā ar vēl vienu džeku. Aizsapņojos par savu tantuku un pa miegam uzliku viņam roku uz dibena. Nu tad gan bij biku nepatīkami. Aši aši attaisnojos un pagriezos uz otriem sāniem.
0
:DDD
mjaa taadi story mataino tusos gadaas..
0
matainas dirsas??
0
Napoleons=gejs??
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
regar (18 gadi)
ssstnotb (6 gadi)
Viskas