Pungent Stench
0
Grupa kas man kaartiigi iepeera un pieveersa death laucinjam. Tas gan bija seeeeen bet tomeer neesu maniijis kaadu sho grupu pieminam. Tad nu man intereseetu juusu domas.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Man šie ir kasetēs, bet tā kā nav kur tās palaist, tad sen neesmu dzirdējis. Man vislabāk patika 1993. gada albūms, kur intro bija ar žizīgiem tekstiem :)
0
Nu ieverteju vinnu jauno cd. Paris dziesmas vareju paciest, bet tad gan tika spiesta poga stop, jo nu sorry, ssito kartejo deathrolla paveidu un mullaassanu panest nevaru. un par cd coveri vispar komentu nebus. Manas acis taa banda jebkadu ciennu ir zaudejusi, sorry. Agraak bija agraak, bet tas kas daraas tagad...
0
Man ļoti patika viņu "atgriešanās" albūms "Masters of Moral, Servants of Sin". Buutu tikai vēl saglabājuši kaut ko no tās (labā nozimē) pretīgās skaņas, kas bija agrāk, tad būtu uz visiem 100%.

Hellhammer
A kas vainas "Ampeauty" vāka bildei? Jeb Tu runā par "Masters of Moral..." ??
0
Es runaaju par Ampeauty! man derdzas taa sieviessu kkermennu kropllossana. Es ar mezzoniigu baudu Pungent Stench muzikku bildes uzliktu uz sava cd vacinnaa, kaa vinni passi tiek pamatigi sakroplloti un spidzinati.
0
Un kā Tev tava visu laiku mīļākā albūma CANNIBAL CORPSE "Butchered at Birth" vāciņš. Arī riebjas? Un "Tomb of the Mutilated"?
0
:)
Un Aborted, Houwitser..... (and the list goes on!)
0
kādas tik šausmas nenāk ārā no tās cilvēku zemapziņas bet citiem tā skaitās māksla
0
btw, amputēšana nav gluži tas pats, kas kropļošana.
0
rotten.com
0
man tā lapa nepatīk
0
To kk:( un beldegir

Tomb of the mutilated vacinnaa atteelots ir paariitis un ja abiem patiik, tad jau ir OK! Butchered at birth ir gore maxlas meitardarbs, turklaat ziimeets taadaa kaa llauna beerna multenites stilaa:) Bet the Wrechted Spawn vacinnss man patiessaam nepatiik taadaa zinnaa, ka atkal vajag no visas sirds paraadiit ka nav nekaa brutaalaaka un krutaaka kaa izkropllot un saskkaidit sievietes vai meitenes kkermeni, tamdeell par spiti visiem MUTILATE MYSELF iet preteejaa cellaa un daillaa dzimuma vardarbiibas cienitaju loceklli tix iecirsti zzurku slazdaa, ka kotlete vien palix!

0
Un kā mums patīk Been Cought Buttering albums (ar visu vāku)?
0
Ha ha ha , tas man pofig! lai abi nekrofili manis peec vien otru izdraazz visos caurumos.;)
0
Bija savā laikā tīri tā nekas. Pēdējos diskus neesu dzirdējis, bet Been Caught Buttering kādreiz baigi patika, t.i. muzikāli, jo uz klišejiskiem tekstiem par gaļu, strutām un asinīm un perversiem vāciņiem es nekad neesmu vērību pievērsis un īpaši tajā centies iedziļināties. Labākā dziesma - The Ballad Of Mangled Homeboys, kas parādījās kautkādā Death Metal compilation.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
M13
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas