No Mercy Festival 5- brauceji
0
Jasaak tad vaakties jau tagad, lai nesanaak kaa parasti, ka no arbmijas brauceeji aizbrauc paaris ierindnieki un 1 ggeneraalis. kas domaa 100%, lieciet sevis sajaa uz naavi notiesaato sarataa iekssaa.
Veelreiz, speelees

SIX FEET UNDER
NILE
DYING FETUS
DARK FUNERAL
u.c.

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Aaa, te nu ir lielie mocciitaaji kaut kur! raud un cciixt, ka Latvijaa nav tas un ssitas un kad ir iespeeja redzeet staarus, tad visi pazuud. OK, man vienam bliezt arii nekas nav pretii.
0
es brauktu uz visu pēc kārtas, ja vien to varētu budžetā ietilpināt...
0
Sito nevar??? Butu labi abiem;) Tavs dark Funeral, man Dying Fetus , Nile:)
0
nē... par nožēlu nē... es vēl ceru, ka tikšu cauri bez aiņemšanās paredzamajiem izdevumiem, sauktiem kā "mācību maksa"...
0
Nu zzeel, zzeel! man jau ari nav max biezs, bet vismaz bara braukt letaak, drossaak , forssaak un tomer, tas bandas ir augsta klase.
0
Aj, ko tur braukt? Labāk tepat Latvijā iemest kādu aliņu un kopā ar saviem draugiem - pedofīliem un fašistiem paslēpes paspēlēt.
0
es arii braucu 100%
0
To Juods

Tu tagad gribi no manis veselu lamu un dusmu izvirdumu??? Nedabuusi, jo zinu, ka ne Tu pats ne draugi nav pedofili un fassisti, bet taa nuva ir Tava problema, ka lavak ar alinnu majaa pasedet, es vismaz pamegginaassu kaut ko iespaidigu redzeet, ja nesanaax , nesanaax, vismaz maginasim.
0
To satarial

Turesu pie varda. Kadi 10 buus kopaa. Velreiz apjautasu visus un ta redzees. Domajam nnemt mazo businnu.
0
Hellhammer kad tev ir kaads konkreetaaks info par to cik naudas vajadzees un kaa viss notiks, vai kad domaa satikties un visu par braukshanu taa konkreeti sarunaat raksti uz ivo23@one.lv
0
Sakam rikoties, dossu tev zinnu!
0
sorrry viiri, es braukshu uz metallmaniu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
neverforgotten
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas