lekashana metaala koncosh
-2
Piedoshanu atvainoshanu bet man liekas ka lekashan koncertaa ir panku padariishan. sho vispaar rakstu tapec ka Entombed koncertaa bija tauta kas leekaja nu sorry izdzeniet sev grebenes un ejiet uz panku konchiem. metalisti neleeka bet krata galvas, matus.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
........ (khe khe)
0
Tas gan.
0
Nu bet man jau ar tas baigi kozh kaulaa, nav pirmais koncis, kur taadi tipinji uzrodaas un ar savu gruustiishanos dazhreiz traumee manu neaizsargaato pachku. Kas ir, ka ka nevar visi godiigi staaveet savaa vietinjaa un pieklaajiigi veedinaat matinjus! :)
0
tie ir pokemonu gajieni ar visu lekshanu tautaa nu tad lai velkas uz saviem new metal konchiem un lekaa. kartiigs matainais aizies uz konci un kaut vai ar nepaziistamu citu mataino kratiis kopiigi packu nevis leekas apkaart
+1
shaadaas situaacijaas man vienkaarshi vaardu truukst.
+1
Mans neaizsargaatais matu kushkis, nedod dievs, ka kaads pusdebils panks vai siikalja njuumetaalists man trauceetu Mieriigi pakratiit galvinju.
0
tos kas leekaa vajag pagruust kad vinji palecas.
+1
eu AcDc, tu taads nopietns dzheks. Redzu, ka matainais ar staazhu un runaa arii kaa riktiigs muzhiks --- klau, tu nevareetu uzrakstiit instrukciju kaa matainajiem jaauzvedaas koncii? Nee, nu tu man pastaasti kaa tur iisti ir, vienkaarshi beidzot redzu dzheku ar tik garu paku, ka skaidrs - neesi iesaaceejs shai nopietnajaa dziives sfeeraa. Tev pilniigi noteikti ir savs, laika gaitaa izveidojies priekshstats un viedoklis shajos svariigajos jautaajumos. Tu koncii noteikti buutu ljoti interesants sarunu biedrs, bet taa kaa konchos primaarais ir pure fukking peacful intelektual headbanging, tad taviem sviedriem vienmeer atradiisies vieta arii uz manis.
Bet, kas nu ir tiesa, tad miiljie koncertu riikotaaji! Vai nevareetu beidzot ieviest koncertos numurinju sisteemu?! Vareetu uz griidas savilkt apliishus, kuros sastaaties pa vienam un mieriigi savaa nodabaa, bez visaadiem agresiiviem nelieshiem pameetaat matus? vareetu pasuutiit arii lielo - draugu apli, kur to dariit grupveidaa. Tie, kas atrodaas lielajaa aplii driikst sakjerties viens otram ap pleciem. Manupraat tas izbeigtu vienreiz sho nepraatu!!! Stay Sick And Brutal.
P.S. mainos ar 9. klases pieziimeetajaam burtniicaam. Man ir lielisks Deicide logo un paaris skeletgalvas. Un viens ljoti demoniska paskata pashportrets zem karaatavaam. !!!!

....Still Looking For A Satanic Way To Die.....
0
Ārprāts, kādas muļķības! Tas tak sen visiem skaidrs, ka īsti metālisti ir nepārtraukti saviebuši niknas grimases un amputējuši abām rokām 3. un 4. pirkstus, kā arī ir tā apkrāvušies ar dzelžiem un ādas izstrādājumiem, ka knapi var pakustēties, par lēkāšanu nemaz nerunājot. Un metāla končos visiem ir kārtīgā ierindā klusējot jākrata galvas ar gariem matiem; kam nav garu matu, izteikti paģirains skats un aptuveni 35 kg lieku dzelžu virsū, tos nedrīkst laist metāla koncertam tuvāk par 1,852 km. Savukārt pankiem galvas sānos matu saknes ir izravētas un tie palecas ik uz soļa.
0
imo leekaashana ir numetaalistu padariishana, panki grozaas pa rinjkji un meetaajas rokaam :) Lai meetaatu matus vajag varaak vietas, bet visi tak spiezhas tuvaak skatuvei pie saviem elkiem, tapee nav iisti vietas matu purinaashanai. leekaajot var tikai samiit kaajas, bet purinot bietes pa gaisu var sasisties :P
0
Un gribeeties sho topicu nosleegt ar skaistiem vaardiem
0
PS. Faun pie tevis veel ir pieejams tas Deicide logo es tev to vereetu samainiit pret paaris 7 klases Veseliibas maaciibas burtniicaam[mhm].
Still looking for Satan under my bed
0
Pankiem galvas saanos matu saknes nav izraveetas - vienkaarshi nezheeliigaa Dabas maate vinjus nav saudzeejusi un ir apveltiijusi ar augt nespeejiigiem galvas saanu matiem. Tomeer gluzhi visu taa vinjiem nav njeemusi, galvviduu pankiem mati ir ljoti augtspeejiigi. Panki skumst par plikajiem galvas saaniem, tachu lepojas ar viducha matiem un kopj tos jo ruupiigi.
0
Šitādas kaķu kakas tikai trūmetāla forumā var salasīt.

Es gan personīgi būtu priecīgs, ja visi tie, kas rindā pēc šņabja stāv man priekšā, tai laikā kratītu pačkas, lēkātu atejā vai kaučvai spaidītu pumpas, bet nekavētu mani manu pieticīgo vēlmju piepildīšanas procesā.
0
Bitīt matos! Tagad es zinu kāpēc man pie ieejas konfiscēja pīrādziņus, ko es biju brokastīm sagādājis - tāpēc ka tas nav true.

Bet novirzoties no mūžīgās true, ne true tēmas, pie entombed sākumā tiešām priekšā bija novākusies neveselīga jaunatne... cik nu jaunatne, bet nu katrā ziņā pēc tam kad jau otraiz jāklis bija gatavs dūres vicināt, tāpēc ka es viņu aizsūtīju uz tām tālēm zilajām, no kurām viņš atlidoja, es sapratu ka esmu pārāk skaidrs vai pārāk vecs.
0
ja man arii pie ieejas konfisceeja konfekti kuru es pieprasiju atpaklj kad gaaju prom bet tas tur vairs nebija :(((
0
Nu labi, brashulji, var jau buut, ka jums tie pauri no dzelzs, bet man, saprotiet, saap, ja kaads nepieskaitaamais pabaazh savu muguru zem manas pieres, kas tobriid ar diezgan lielu sparu tiek veersta zemes virzienaa, notiek neizbeegama sadursme. (Ak, kaads kauns, es izjuutu fiziskas saapes, tas jau ar laikam nav true?) >:)
0
nu ja es arii izjuuti fiziskas sapes nevis no galvas kratiishanas bet no ta ka stavot pie pashas skatuves ar paakausi kadas 3 reizes traapiju aizmugureejam
0
Kur palikushi matainie lopi, kuriem viss vienalga? Kas tas par sviestu?!!
0
Varbūt tas ir pretīgi un piedauzīgi, bet labais Faun he he. Lēkā, grūsties, kraties stāvi, dzer nedzer sēdi vai guli, nav vienalga, cilvēki ir atnākuši relaksēties harmonijā he he, un katram sava vaļa... un citiem pilnīgi vienalga vai lēkā apkārt daudzot seju, vai vienkārši, kā Kanibāļu Līķu koncertā, man viens to dauzīja pret plecu nebaz nebēdājot un nejūtot sāpi, laikam jau visi esam sadomazohisti...
0
Visi nav!
Ir tizli ja tu cilveeks laimiigs atnaac uz konci ceriibaa uz headbanging bet redz nav vietas kjermenja saliekshanai 90 graados. tad jau sanaak ka leekaat ir ekonomiskaak....
Lai nu kaa taa shtelle ir hc pasaakumiem.
Vislabaak ir tad kad staaveetaaji ir vienaa vietaa un headbangeri citaa tad viens otru netraucee.
0
Briinos, ka tikai taga shitas jautaajums tiek aizskarts.. Leekaashana jau sameeraa ilgi ir aktuāla problēma mataino pasaakumos...
Kaitinoši..
0
Areche, taapeec jau neaizskaara, ka visiem bailes, redz, redz, Ac/Dc arii dazhi labi nolika pie vietas. Fauna ideja par numurinjiem nav slikta, tas visu atrisinaatu. :D Un veel vareetu noteikt dzelzhu, kjeezhu svara limitu, teiksim tur: mazaak par 4kg-iekshaa netiksi. >:) Un- miiljie- kaadi piiraadzinji? Nu ja veel piedegushi melni, tad tikai varbuut...
0
jaa,piedegusshie piiraagi ir true piiraagi
0
pag, a ko darīt, ja nav gari mati (vai vēl trakāk - tie vispār ir nodzīti) un nav ko plivināt?? mani laikam tad konchos ieksha nelaidiis vairs :((( Dzirdēju, ka Kerry King arī daudzos šovos vairs nelaiž kā skatītāju / klausītāju iekšā, jo frizura kā reperim
0
a ko dariit ja mati nav tik gari,lai shos kratiitu?
0
ja nav gari mati, uz koncertu nedrikst iet!!!
un shita nirgasanas par true ideologiju ari ir mulkiga.agrak visi to loti atbalstija, tagad nez kapec nolidzina lidz ar zemi...es tiesam uzskatu ka tiem kas iet uz tadiem konciem jabut true un jaruna par asinu dzersanu, lai ari ir passaprotami ka tas viss ir runu limeni.metala sabiedribai piederas sadas sarunu temas, tas pasas temas tacu ir ari dziesmu tekstos.vajag teikt "hail" un "lai satans ir ar tevi", nevis "cau" un nirgaties par tiem kas lieto ieprieksminetos izteicienus!sobrid pokemoni ir daudz vairak true ka "istie" metalisti :( Metalistiem ir jabut true, tas piederas pie lietas!!!
0
Nu labi, tad nu beidzot es varu noskaidrot, ka nemaz neesmu true, ja man vis nav "lai saatans ar tevi", bet gan "Shkjir, Dievinji manu celju, sargaa manu auguminj". Ko tad man dariit, uz koncertiem tik pat gribas iet! >:)
0
Nu ja shii tema jau aktuaal ir sen bte teikshu godiigi man ir dzilji pie kajas ka mani noliidzina liidz ar zemi jo man vienreiz tas pieriebaas ka mani iegruuzh varda tieshajaa noziime skatuvee nu cik var.
0
nu vechi ziniet ko es jums teikshu! a vai nav POHUJ? nu lai lekaa, ja traapa tev tad iedod pa gjiimi... un ar to truu jau bik parspileejat, nav jau jabuut norakushamies ar entajiem kg dzelzhu, pietiek tak ar to ka sirdii esi matains(protams arejas izpausmes ir veelamas) bet ir tachu cilveeki kam piemeram dzives apstaaklji neljauj staigaat noaugushiem! nepalieciet tachu smiekliigi!
PS: man kautkur ir matenes klade ar interesantiem kjeburiem ik pa briiidim(tip tur visadi elles izdzimteniishi) ajaa un ipashi skiniem varu piedavaat pec skolas beigshanas shiigada kladi algebraa, kur ir ljoti daudz white power krustu(diemzheel ar visadiem sin un cos, bet tie ir ar zimuli, taa kaa vareesi nodzeest :)
0
Atminos kā uz Kanibāļu Līķu koncertu viens igaunis, laikam, vai lietuvietis bij iemācījies: sātans uzvarēs, ko izbļāva Spawn of Posesion laikā, bet tomēr no latviešu mutes labāk skanētu: sātans neuzvarēs, latietis uzvarēs!
0
jap,aiziet uz alternative.lv,tajaa zaaleedaaju lapaa ir par moshing un taa izpausmeem.
0
Pievienosos Vampiira teiktajam, ka svariigaak ir nevis kaa tu izskaties, bet gan kaa tu juuties, man piemeeram nekad nav bijusi gari mati un saibos vai kaadreiz buus, bet tas man netraucee koncertos baudiit muuziku!! Ir iespeejams arii klausiities muuziku bez headbanging, ja kaads to nezinaaja!!!
0
eu eu eu! Klausies ATTILA, ja taa bilde ir tava, mosh tu nodarbojies ar to aparaatu apziimeeshanu? Ja nee, tad neko, bet ja jaa, tad uzmirkshkjini.
0
Ac/Dc metālists jau ir pats par sevi, vai nu esi vai nē? bet pa to lēkāšanu, ja jau gribās un tā mūzika ir tuva sirdij, lai tak lēkā un ierauj aliņu, nav ko piesieties! Noteikti esi TRUEmatālists un nelākā, tad lepojies ar to, bet nemāci citus! LŪSI TURIES! TU RULLĒ
0
vispar par kaadu leekaashanu te tie striidi aizgaaja - leekaashanu taapat uz vietas vai stage dive no skatuves vai tml plivinaashanos virs citu galvaam?
iesaku ieveerteet S.O.D. live video dziesmai "The March of the S.O.D / Sargent D", kur S.O.D. solistinjsh Billy Milano ar savien nieka >=120kg ieplivina puulii nevis vienkarshi no skatuves, bet no tumbas, kas ir veel +1.5 - 2m virs skatuves liimenja. Vareetu buut kaadi 2.5 metri briivaa kritiena. Labs skats, bet negribetu buut to dzeku vieta, kas Milano k-gu kjeera
0
Njaa, atceros to klipu... kaa kautko taadu var dabuut gatavu?!
0
Deadfall, tā kā divus pirkstus apmīzt:
1) uzkāp uz tumbas;
2) nolec no tumbas.
0
Savukārt klipu - nofilmē un samiksē. :DD
0
Veel arvien sidrii deg sveetie vaardi: "BEZ MOSHING NAV IISTAS MUUZIKAS BAUDIISHANAS". Ak, gariigie lidojumi augstajaas sfeeraas! Ak muuzu dziesmas un arfu skanjas! Ak, bezgaliigais Kosmoss! Ak...Ak...!!!
0
:DDDDDDDDDDDDDD

es tip atceros kautkad sen man viens draugs lekatajs noleca no tumbas salto un iepisas ar galvu zemee, paaris shuves dabuja :)
0
>st.fear: Es tevi nepaziistu, un man par to tikai prieks, taapeec neraksti manu vaardu pilniigi bezsakariigu teikumu ietvaros. Es te neesmu nekaads celja rullis, kas rullee. >:/
0
WE MOSH, until we die
WE MOSH, until you fry
You think that you can try
But can you do... The Milano Mosh
MOOSSSHHHH...
(C) '85 S.O.D.
0
nez kaads nav atnjirdzies moshojot???
0
varat juus lekat bet tad lekajiet ta lai netrauceetu citiem
0
Cibric cibric
0
st.fear-lielaakais bezsakaru meikers
0
jedritvaikocinj!! man ar i grebene, bet es metaala koncertos neleekaaju!! Es kratu to pashu mazuminju ko dabas maate man ir atveltiijusi!! =] Un tas ja tu vai tev kaads ar savu pachku traapa pa kaadu kjermenja dalju ir tikai normaali.. itseviskji ja atrodies tuvu skatuvei un tur nav tik daudz vietas.. nr sisteema buutu laba ;]
0
dabuussana ar matiem pa seju koncertaa ir normaala paraadiiba!
0
Probleema ar moshing jau nav taa, ka cilveeki LEKAA, bet taa, ka vinji LEC VIRSUU! Un dauza ar elkonjiem un kapj uz kaajaam un gruustaas. Skjiet, ka dazhiem arii vislielaako pagodinaajumu sagadaa tituls "tas, kursh nogaaza puuli kaa domino kaulinjus". Stulbums.

(Dabuut ar sveshiem matiem pa seju ir pilniigi pacieshami)
0
Man nekas nebuutu pretii ielekt puulii, vismaz vienreiz izjust kaa tas ir, nejau leekaat kamer apsardze aizdzen.

Attieciibaa uz matu purinaasanu, tas man patiik, visvairaaak man patiik iepleest ar pieri kaadam sausinam kas staav un briinaas.
0
:)
0
tieshi ta vinjui var lekaat kameer nelec citiem virsuu un dabushana ar matiem pa seju ir pilniigi normaala paraadiba
0
sen neesmu dabujis ar matiem pa seju! kursh pieteiksies?
0
nju blja! nepatiik, ka gruusta? paej palaa. vai pagruud pretii. ko var piiksteet. reiz pareizeem kaartiigs jautrs gruustiijiens naak tikai par labu. kartona matainie...
0
Uggam taisniiba,ja vilka rausties, mezza neej,ja negribi zilumus un svessus matus sejaa ,no koncciem beedz pa gabalu.
0
dzelsgriezeej tu vispār par mani neko neraksti jo pats tac zini, kas es esmu, un vai tad pats esi labāks????????///
0
Lūsi, to ka mani nepazīsti vari tikai nožēlot! hahahahahahahahahahahhahah...
0
Dzelzgriezeejam

Zilumus un sveshus matus sejaa var dabuut daudzkur - autobusa vai metro avaarijaa, Indoneezijas cunami, laviinaa uz slaloma trases, lielaa kautinjaa kaadaa krogaa. Koncerts tomeer ir koncerts. Tur bez taa vareetu arii iztikt.

(Ak, kaadas mulkjiibas es runaaju!...)
0
nu labi var pagruust malaa ja kads uzlec virsu bet kad tas notiek jau kadu 40-to reizi sak jau pieriebties. ar matiem pa seju dabuut an nekas nav pretii as piederas pielietas
0
bljaa kas mes par matainajiem! pastav tachu uzskats ka esam brutali un agresiivi tad ari sadod pa gjiimi!
st.fear neesi bik par iedomiigu?
0
nedaudz paārdīties normas robežās smagā koncī ir normāla lieta ja bail no tiem kas ārdās ej sēdi un fabriku klausies
0
man ir aizdomas a es visiem dotu pa gjiimi mani atri vien apsardze izlidinaatu araa. visu var dariit tikai normas robezhaas kaut vai to pashu lekashanu
0
saaksim ar to, ka Tu, dodotiem visiem peec kaartas gjiimii, aatri vien pats tiktu aiztransporteets zem zilaam gaisminjaam un vareedu ruksjinaat uz maasinjaam kauko bezsakariigi porno-grindisku.
0
he he! Aborted variants vinju sagaiditu ar masinjam! :D
0
Tiessaam ssitaa padariissana mani jau saak besiit araa. Uz koncertu irodos, lai pienaciigi izbaudiitu to,kas tiek radiits uz skatuves, un lai "izkratiitu blaugznas no matiem". Visu ciennu leekaataajiem, bet man tiessam paliek nedaudz baisi, kad pamanu,ka uz manu pusi nenoteiktaa aatrumaa virzaas "dzelzs akseksuaari"un to iipassnieks.
0
vot jaa! par tiem aksesuariem! ar aprocem un kjedem var ari daut ko vairak par zilumu!
0
blackbuttrefly: "Visu ciennu leekaataajiem". Ha, ha, hā. Tas nu gan ir baiss teikumiņš! :)))
0
kapeec cienju vinji av neko tadu izdarijushi
0
a ko esi izdariijis Tu?
0
es par "Mošingu", vienreiz pamēģināju un zajebis patikās. Kā gribu tā atpūšos... bla
0
Brīze par pakas virināšanu augšup — lejup, uz priekšu — uz atpakaļ, uz sāniem — uz sāniem:

www.delfi.lv/izklaide/saturs/die...
+6
Man gan domāt, ka tā galva šim būs no kā cita sāpējuse.
+3
Šī tēma ir tik veca, ka ja kāds būtu ieņemts lasot pirmo ziņojumu kad tas parādījās, tad ieņemtais jau tagad ietu 1. klasē!
0
Ja laicīgi, 7 gados, būtu sācis iet skolā un nebūtu uz otru gadu palicis, tad vajadzētu būt jau otrajā.
0
Ā nē, tfu, ja ir runa par ieņemšanu, tad gan nesanāk.
+3
Normāla mērvienība - tēma ir pirmklasnieka (otrklasnieka, trešklasnieka utt.) vecumā. :)
0
da viss ir nosacīti.. par to vecumu.
0
Tāpat arī nosacīti ir tas, ka viss ir nosacīti.
0
tā viš i, tā tā dzīv paiet
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas