Skype
0
Novilku peec koleegja ieteikuma sho briinishkjiigo programminju un nu varu runaat caur internetu cik tik uziet! Tie kas veel nav iechekojushi, tad www.skype.com. Burtiski 5 minuutes ko novilkt, uztaisiit savu accountu un var saakt muldeet. Kompis - kompis ir pilniigi par briivu. Ja grib zvaniit uz mobilajiem, parastajiem telefoniem vai aarzemeem naakas shkjirties no vienkaarshi smiekliigas naudas summas. Nepateikshu preciizi, bet santiims minuutee, vai kautkas tikpat uzjautrinoshs. Var taisiit meetingus un runaat liidz 4 cilveekiem vienlaiciigi. Ir iestraadaats chats, var suutiit messagus. Interfeiss ir tik vienkaarshs un acij patiikams, ka jaapiekriit koleegja izteikumam - tu iekvieksies kaa mazs beerns!
Iedoomajieties - nav pat jaazvanaas uz ip vai veelkautkaa jaamudraas. Viss notiek peec tava username. Piem. es ierakstu, lai vinjsh atrod man Bluudiju Magotu. Hops, re ku ir, es aizsuutu uzaicinaajumu kontakteeties, vinjsh akceptee un es vinju pievienoju kontaktiem. Naakamajaa dienaa iesleedzu kompi un apskatos - ahaa, Bluudijs ir offline. Bet peecaak uz vakarpusi man atnaak zinja, ka Bluudijs ir piesleedzies.

Atbalstiisim kustiibu un izmantosim sho iespeeju! Tas ir pilniigs klokjis visiem tiem kretiiniskajiem mafioziem, kas vienkaarshi nekauniigaa veidaa nodarbojas ar naudas izspieshanu uz muusdienu cilveeka ikdienishkjajaam vajadziibaam.

Internetu nupat jau ir izdeviigi piesleegt kautvai shii telefona deelj! KAMON!!!

....es eju peec alinja. Jaatdziest...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
:) :) :)
0
a kaa ar to zvaniishan uz tiem parastajiem tur sanaak? caur kredit kart jaamaksaa vai kaa citaadi?
0
0
man jau pasen tas skaips, nav ne vainas. paarsvaraa gan irc funkcijas tiek dubleetas. un vispaar- win videe skaips iet normaalaak nekaa linux (iz pieredzes).
0
ja un jumpers vispar ir pats labakai jo skazi vide vins palidz taisit vienmerigu frekvenci neskatoties uz sistemas parieshanu no ntfs uz fat 32 onlina rezima caur usb portu (iz pieredzes).

...bridis parekt
0
un tagad datornugi klausieteis, driz ari google bus shada iespeja (man liekas tur pat accountu nevajadzees), un tad pat cilveki kas ipashi nezinas par shadu iespeju vares to izmantot. Shis noteikti ir jaunais informacijas tehnalogiju laikmets. Lattelekom jau nav nemaz tadi monstri ka Fauns iztecias, mobilo operatori gan, o ja.
itworld.lv man liekas va nu rakstos vai jaunumos tada infa bija.

0
njez, CoB jau taapat nesanaaks sazvaniit
0
Kuraa vietaa es piemineeju Lattelekom? Es teicu, ka tas buus klokjim tiem (man vienalga, kas tie par kretiiniem) kas uz taa vaara nepiedieniigi lielu naudu.

Un protams iechekosim dazhaadus variantus un iespeejas. Vienkaarshi liidz shim es uzticos cilveekam, kas jau no saakta gala ir izmantojis dazhaadus interneta telefonus un atzinis Skype par pashreiz labaako sazinjas liidzekli.
0
augury: "man liekas tur pat accountu nevajadzees"

Kā tad ļauži identificēsies, ja nebūs accountu? Ja visi būs anonīmi, kā Tu zināsi, kam zvanīt un kas Tev ir piezvanījis? Tehnologjiju laikemts ibio.
0
ko Tu Faun te mēģini piemānīt, domā mēs te kaut kādi mazi pedofīli visi esam? Tu pateiksi kaut ko un mēs pidarasiņi sekosim? Pats noteikti kaut ko esi saprogrammējis un tagad gribi izspiest no mums nabadzīgajiem metālistiem naudu... lai Dievs ar Tevi par tādiem nodomiem... Es saku kategorisku NĒ
0
Skype ir labs ja ir labi ātrs internets. Ja ir tāds kā man tad ir gļuki bremzes un vēl visādas nebūšanas ar to visu. Bet zato var sačatot ja mikrofons bremzē.
0
to Juods

tas bija domats ta ka janitim nav datora, vins ieiet datorkluba, ieet google un pec adresess kas pierakstita uz piedurknes uzvana peteritim uz teiksim vaciju.
0
augury: un kāds mehānisms tad nodrošinās to ka uz Jānīša piedurknes pierakstītā adrese pieder Vācijas Pēterītim? ;)
0
vovo :DDD
0
es vinjunelietoju, mikrofona nav, bet uzinstalets ir! es msn lietoju! a jaa vienreiz caur skype gichas spelejam :)
0
Fauns
jaa, es ar to softu uzmetu un veel tikai ausheles ar mikji vajag.par skype jau zinaaju kaadu gadu bet tikai nesen normaalu kompi dabuuju taa kaa +1 lietotaajs driiz klaat
0
Starp citu pizdjosh provokacija. Skype lapaa ir rakstiits, ka pilniigi visur tarifs uz aarpusi ir 1 US cents minuutee. Vai nav skaisti, ka muusu tarifus vinjsh neapiet. Esmu sashauts! ...kaajaa. Tas ir pretiigi!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
regar (18 gadi)
ssstnotb (6 gadi)
Viskas