filmas
0
Nu tad kaadas filmas jums patiik?Man gan "Pianists", gan Šhindlera saraksts".Danni Filtha Čradle Of Fears" nu taa neko interesanta filma.Miiljaakaa filma "Pink Floyd - The Wall"(taa tieshaam ir filma nevis koncerts"
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
personiiig manas miljakaas filmas ir vella kalpi un vella kalpi vella dzirnavaas un protams droshirdis
0
droshirdis arii labs
0
patiesiibaa liidziiga teema jau bija. Es patieshaam nevaru lepoties ar savaam gara speejaam - nepatiik man filmas par 2. pas. karu un politiku, nu, ko lai dara. Holivudas "veesturiskaas" filmas man arii nepatiik. Peedeejaas, kas man vislabaak patika, ir Death End, visi Kubi, gribu veel redzeet Grudge.
0
i daudzas labas filmas, bet varu ieteikt divas prikoliigas, ko nesen redzeeju.

1 - Kung Fu Hustle, filma par kung fu masteriem, super duper sitieni, paardabiskas speejas.
2 - Zatoici, akls zobensmaster skaida un graiza `sliktos`.

abas tiesaam prikoliigas filmas, laba atpuuta.
0
runaajot par `cradle of fear` - sen nebiju redzeejis kauko tik tilzu un amatierisku. fear? LOL LOL LOL. pamatskolas kinopulcinja liimenis, blje. knapi liidz pusei var noskatiities un jau totaali zeebeee.
0
Man personiigi patiik filmas kuraas filmeejas DZZekijs CCans vai Stiivens Sigals, parcig ssie ir mani miillaakie aktieri.
0
jaaaaa... dimeberg, viņi ir tiešām izcili aktieri.. un filmējas tikai dziļa satura filmās, kur nepieciešamas sarežģītas raksturlomas...hhe.
( bišķiņ ar ironiju ) Nu nezinu dimeberg, man šāda līmeņa filmas aizrāva tālajos 90- to pašā sākumā, kad parādījās videosaloni, un es, puika toreiz būdams, dzirkstošām acīm vēroju šos varoņus.

Labu filmu, kuras esmu skatījis, ir bezgala daudz... nav jēgas uzskaitīt. nu, ok, viena no pēdējām bija Zatoiči (jāpiekrīt B.Ugam), forša filma, kas ir, tas ir.
0
Negribu gan uzskaitīt visas tās filmas, kas man ir patikušas, bet vienu gan es gribu īpaši izcelt.
Filma "rrrr..." jeb latviskajā tulkojumā "Miljons gadu pirms mūsu ēras" man ļoti patika - labs franču humors, kaut arī komēdijas man parasti nepatīk.
0
fight club
kindzadza - var kārtīgi izsmieties
pirmais matriks - bet nu jau apnicis
0
Par Zatoiči var teikt ka tā ir laba filma, kas uzņemta tradicionālā japāņu silā. Ej un griez visus, kas tev nepatīk.
0
atljaushos atkal izteikties - tagat par to `rrrrrrrrr....`. nu suuds! :) jau pirmajaa 1/3 saak apnikt taa tizlosanaas, knapi ir par ko pasmaidiit. tam pasam departje ir krienti vien smiekliigaakas komeedijas.
0
21 grams
0
Pulp Fiction
Apocalypse now
Stigmata
The others
Donnie Darko
Noslēpumu upe
Taurinjefekts
ai labi baac nerakstiishu, kaut gan skatos maz, praataaveel daudz daudz, no jaunajaam arii daudz labas ir
0
Kaads paarlaidaas paar dzeguzes ligzdu
Ghoasts
American history X
911 Farenheith
Taurinjefekts
The others
Acid house
....
0
to BigUgga

nez gan `cradle of fear` man iepatikas ar savu letumu, neprofisionalitati un bezjedzibu. Es taja saskatu sava veida makslu. Tas itka sava veida pasaka ka lielaka dal (shausmenu, un citu holivudas meslu) filmu ir vienkarshi liels sviests, ta gan nav nekada jauna zina, tachu dani paradija alternativu ( kur gan taa palika vina muzika ? nav), tas mana skatijuma ir labak par kadu white zombie filmu kur itka viss pamatigi izdomats lidz pedejam sikumam un beigas pec filmas noskatishanas tu saproti ka KO? neko nesaproti, ta nenes nekadu domu sevi, tu saproti ka nekas no jauna nav uzzinaats. COF man likas tieshi interesanta ar to ka tada tip filmas nav ipashi daudz redzeetas, jo vienkarshi vinas nepelna un nevienam nav vajadzigas, vismaz cof skatoties man bija jautri, kaut ari tur bija tas sviests, bet vai tu tadu sviestu biezi redzi. Lielaks sviests ir tas kur kaads kinizers ( ahujena kruts aklais zatoichi, kursh nemaz nav akls, visiem rasksta pizdi, biski pa krutu vins bija uztaisiits) respektivi action filumu varonis vienkarshi izrekinas ar visiem ka datorspelee. Neredzu shada veida truleshana ne jegu, ne ko jaunu, ne ari izklaidi.

iesaku paskatities "shoseja entuziastof", diezgan interesant filma, mana skatijuma. Un vispar filmas no shis serijas ("drugoja kino") ir interesantas.
0
bet katram sava gaume
0
man personigi kusturicas filmas iet pie sirds.
0
Zatoiči bija skatāms, bet neteiktu, ka kaut kas sevišķi kruts, sižets diezgan vājš. No Kusturicas filmām ir sanācis redzēt tikai "Dzīve ir brīnums", patika. Deividam Kronenbergam arī bija inčīgas filmas. Bet viena no vismīļākajām filmām man ir "Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu".
0
augury, nju no taada skatu punkta, varbuut.

man gan skiet, ka saadu filmu var uznjemt dajebkursh ar kameru. un maaciities no taas filmas? kota?
0
zatoiči ,acīmredzot, nebija saprasts.. filmu uzņēma JAPĀŅI ,nevis amerikosi..
mūsdienīgs, savdabīgs pēc japāņu stila un saprašanas taisīts samuraju graizītājgabals ar nelielu daļu ironijas un humora pašiem par sevi.
Man tā filma ļoti patika, jāskatās tā no cita `skatu punkta` , nevis jāmeklē kautkāds mega risinājums. Sabaroti jūs mīlīši ar holivudu.
Noskatieties `Pēdējo samuraju`, ko taisījuši amerikāņni ar T.Krūzu g.lomā... nu sviests, nu!
-- var salīdzināt... kaut manu prāt šīs filmas nav salīdzināmas.
0
abstrakta maksla, impulsiva darbiba bez motivacijas, nezinu ka nosauk he he. Bet nu ta nemaca bet gan dod, dod iedvesmu cilvekam ar parastu ierindas suuda kameru saprast ka ari vinsh var kaut ko uztaisiit, un ne maz ne ko sliktu. Un vispar man liekas tas filmas prikoligas kas ir no kada cilveka personiga skatu punkta, induvidualas filmas, nevis kur komanija worner brother savasc komandu no paris 1000 cilvekiem, scenarijus laiz cur 100 zurijaam, katram personazam ir savs stilist, katram stilistam maksaa 1000 zalos stunda, katrs taisa kaut ko savu lai panaktu vienas komitejas atdzinumu par masu pateereshanas "produkta" gatavibas pakapi pasaules legalo meslu tirgu. Ta vairs nav dziiva filma, ta ir kirurgiska operacija kas aizmale acis un spekule ar cilveka vienslanaino domashanu, slaucot no laudiim naudu, ar paaris spradzieniem un BAIGAJIEM trikiem. Tas vienkarshi nav induvidualu cilveku radiits domas lidojums, bet rupigi izplanota, posmu pa posmam, nedziva, mashinerija kas rada iluuziju par to ka mes izvelamies, un kustamies (morali un garigi) uz priekshu, kaut ari isteniba mes stavam uz vietas un tukshojam maku (var ari netukshot un vilk no neta bett truleshana paliek truleshana).

Nu es labak skatos kaut kadu amatieru filmu par toletespapiros satitiem "juras briesmoniem", neka tur kadu jauno xxx2. Es vienkarshi jutos brivaaks izvele skatoties tadu suda amatieru kino. vo ka
0
at bija ugam ta ka atbilde domata
0
ja man patiik, tad man pohui par kaadu $ taas filmas taisa?

nemaz nebiju aizdomaajies, ka taada veida filmas kaadam patiik :)

ja pasam patiik - ok. man nepatiik.
0
katram sava gaume
0
Nevaru ar īpaši izsmalcinātu gaumi lepoties, bet neko darīt:
Intervija ar vampīru
Tīģeris&Drakons
Aplis
Ju On (amīšu versijā vēlāk pārtapa par The Grudge)
28 dienas pēc
0
aizmirsu ka DEJOTAAJA TUMSAA IR LIELISAKA filma!
Un kustaricas Arizonas Sapnis
0
bet vispaar eiropas kino ir ctaa klasee un lai kaa jenki necenshas nu smird tas peec holivudas (mans viedoklis)
0
skatoties tv un filmas uz kompja esmu nonaacis pie secinaajumu ka taas ir leetas laika nosishanas lietas protams ir iznjeemumi filmas ar dzilju jeegu.
un veel katraa amiishu filmaa obligaati ir jabuut paraaditam vismaz vienam melnajam bet tad ar shis viens melnais ir viena no galvenajaam lomaam
0
to roof
ja man ari DEJOTAAJA TUMSAA patik, diezgan depresiva bet patik, nu ja tur nebutu bjorkas, nez vai ta filma butu tik laba.
0
to Ac/Dc: un kā likums tas melnais mirst viens no pirmajiem =)))
0
Man patīk "Lord Of The Rings" (extended version). :) Ja vēlos aizceļot bērnībā, tad "labirints" ar Deividu Boviju vai "Bezgalīgais stāsts" (1.filma). Patiesībā tikpat kā neiespējami nosaukt mīļākās filmas, jo ir daudz labu filmu, kuras gribētos savā kolekcijā ("Sapņotāji", "Malholandas ceļš" utt.)
0
Labu praatu paskatos vecaas LV un RU komeedijas. Filmas par karu nesaista, iznjemot "Glaabjot Ierindnieku Rajenu" - taa filma i kaukas.
0
jaa, `28 days after` arii ir feina filma. pat lai 2 reiz noskatiitos. tiesa gan, otreiz vairs nebija taa noskanja. unu veel, biki kaitinaaja `happy end`. bija veelviena filma par to pasu teemu (neatminos, kaa saucaas) un ar logisku iznaakumu. bet taa nebi tik speeciiga.
0
BigUgga, Tu domā "The Thin Red Line" ar Šonu Pennu?
0
a kaa aplis origjinaali saucaas?
0
man personiigi The Crow (1.dalja), Blair Witch (abas daljas!!!), intervija ar vampiiru, The Phantom Of The Opera...
0
Patiesiibaa visas filmas, kuraas ir Shons Pens ir daudz maz sakariigas... :o
0
Dea, nope.
0
jaa, 28 dienas veelaak tieshaam labs gabals, skatiities var arii vairaakas reizes. veel jaapiemin 11:14 - arii laba filma, interesanti skatiities bet nu - tikai pirmo reizi...
0
black.widow: The Ringu 1 un 2
0
bez "the" =)
0
Pēdējā laikā iepatikušies austrumnieki. Takeši Kitano, piemēram. Kas attiecas uz viņa Zatoiči (kur viņš pats, starp citu, tēlo galveno varoni), tad tiesa, ka filma ārēji brīžiem ir drusku holivudiska, sižets arī it kā holivudisks, bet dažas nianses plus beigu daļa filmu paceļ krietni vien augstākā pakāpē.
Lielisks Kitano gabals ir Lelles - pavisam citādāks nekā Zatoiči.
Tagad iekš kino iet korejiešu režisora Parka Čanvuka Oldboy - pamatīga gaļasmašīna (ne tikai atainotās vardarbības ziņā). Iesaku.

Ne-austrumi: Linčs (kaut vai Lost Highway), Džārmušs (Dead Man!!!), nelaiķis Kubriks (piemēram, Clockwork Orange pēc Bērdžesa romāna), KOnčalovskis utt., u.t.jpr.
0
njaa, taas `dolls` iesaaku skatiities, bet toreiz nebija gariigais baigi iedzilinaaties. pareizaak sakot, nemaz liidzi nesekoju :P

buus jaapaskataas veelreiz un jaaiedzilinaas vairaak.
0
Tur jātiek vismaz līdz pusei, tad iraid aizraujošāk ;)
0
Tarkovska filmas super. Sevishkji STALKER.
0
UN nevienam nepatik latvieshu filmas, tas tak ari labas !? Buuris, nu tas tachu vispar kulta film
0
Par shausmeneem bij jau topiks.

Visu laiku labaakaa komeedija ir Office Space. Otraa visu laiku labaakaa komeedija ir Djuuss Bigalo - Viirietis Zhigolo.
Amerikaanju tineidzheru koledzhas komeedijas ieper. Labaakaa ir Vans Vailders. Otraa labaakaa ir Road Trip.

Draamas sanaak noskatiities pa retam nejaushiibas peec. Kara filmas ljoti patiik, bet ar nosaciijumu, ka jaabuut vismaz 3 palielaakiem kauju skatiem (var aizstaat ar vienu ljoti grandiozu) un daudzaam mazinjaam tuvciinjaam lai noshkjaidiitu arii mani ar asiniim, un nekaadu miilasstaastu luudzu, bet bez taa laikam nevar iztikt.

Shausmiigi laba filma ir Memento. Gaazh no kaatiem! Kur var taa aizdomaaties un to visu safilmeet, izshtukot, samonteet, nee....

No pornograafijas labaakais ko naacies redzeet ir Ass Worship seerija. Feinaakaa porn-star viennoziimiigi ir Sylvia Saint. Aina vannasistabaa ar Rocco Stiferdi un veelvienu bruneti bija kautkas graujoshi nekjiitrs. Uh! Nu protams, ka labaakaas ir ar rotaljlietu pielietoshanu un daudz verbalizaacijas. Pirmaa Shkolnjica bij tiiri neko standarta gabals, lai gan peecaakaas daljas ir tiiraakaa izgaashanaas. Labaakaa fraaze bij "A shas davaj pizdu celuj, davaj davaj, s jazikom rabotaj" un veel kulta citaats no kautkaada devinjdesmito gadu vaacu porno "Heer ist komen main zafte" (vaacu valodu galiigi nezinu, neatceros preciizi, bet doma skaidra)

No mordabojiem labaakie ir Asinjainais Kulaks 7 ar Don "Dragon" Wilson galvenajaa lomaa. Nu kur var kautko tik stulbu uztaisiit... Seriaals Nightman bij arii kautkas neizmeerojami debiils. Stiivens Siigals var iet atpuutaa ar savaam naftas probleemaam, kad redzeesi kaarteejo filmu, kur ir divi Van Dammes. Aa jaa, Klodam bij labs gabals par to franchu legjionu. Dzhekija Chana filmas iet duushaa. No skinhedu filmaam labaakie ir Romper Stomper un zviedru Nakts autobuss 807 (bet vot neatceros, varbuut kljuudos ar nosaukumu, jo nevaru vairs nekur to filmu atrast)

No multeneem patika Toy Story. Lilo Stichs. Shark Story shausmiigi labs. No TV redzamajaam Nr. 1 ir Simpsoni. Nr. 2 - Oggy And The Cockroaches. Nr. 3 - Courage, The Cowardly Dog.

Nesaista mashiinu filmas. Fast un Furious, bljin kaads stulbums! Chaaa, iesleedzam turbo!!! Bljee, pretiniekam ir krutaaks turbo, ko neviens nebija plaanojis!!! O nee!!! Ko nu?! Ahaaa!!! Iesleedzam slepeno mega super duper turbo, par kuru bijaam aizmirsushi!!! Fuuu, paldies dievam viss bidzaas labi...

Veel es ieniistu laazerfilmas. Shaujiet ar vienalga ko, manis peec siekalaam un suudiem, bet tikai ne ar laazeriem dieva deelj!!! Es ieniistu Star Wars! Vieniigais laazeru iznjeemums ir Killer Klowns From Outer Space un mosh kaadas parodijas par sho teemu.
0
Hmm, un kā ar Futuramu? :D
0
lielaa mēraa piekriitu Faunam. It ipashi par Office Space - tiesam laba filma, pat soundtracka reps tiri labi ierakstaas, ipashi epizodee, kur dauza faksa aparaatu. Buutu jaaredz ikvienam, kura darbs kaut nedaudz ir ar ofisu saistiits.

Neciešu
- teen comedies (tipa American Pie),
- laazerus, kosmosa kugjus, superfantastiku par naakotni (Matrix, Star Wars tai skaita. tipa filmas, kur darbiba itka notiek kosmosa kugjii, bet reali taa ir kautkada istaba un visi seezj pie kautkadam pultiim un tik spaida pogas un "zinatniski pamatoti" paargudri runaa par celjoshanu no galaktikas x uz galaktiku y utt)
- nepatiik ari filmas par filmu taisiishanu un kino industrijas aizkuliseem;
- nepatiik zanrs "comic book super hero"
- paarsvaraa nepatik ari prastie bojeviki ar labo atriebeeju kachaku centraa, kur jau saakumaa ir skaidrs kaa beigsies, ja nu vieniigi tas ir uztaisiits tieshaam augstaa liimenii

Patiik:
No komedijaam viss, kas saistits ar Monty Python, Dumb & Dumber (vieniga Kerija tiesam labaa filma), Tais-toi, Meet the Feebles (stiliga lellju filma)u.c.;

Filmas, kur uzreiz nevar paredzet iznaakumu - The Usual Suspects; 21 Grams; Memento, The Saw (vispar labais, iesaku, kas nav redzeejis), Donnie Darko, 11:14, uttttt

Lynch filmas (Lost Highway, Wild at Heart, u.c. , iznjemot Blue Velvet) - starp citu viens no retajiem, kas soundtrackaa kautko metalveidiigu parasti ieliek;

Coen braalju filmas - The Big Lebowski (absoluts favorits), Miller's Crossing, The Man Who Wasn't There u.c.). Diemzel pedejas paris filmas vinjiem ir shvakakas, bet anyway - mani top rezisori;

Filmas par Jay & Silent Bob;

Se7en, Fight Club un Panic Room;

Tarantino filmas, it ipashi Reservoir Dogs;

Snatch un Two Smoking Barrels;

Leon;
un veel vesla kaudze, slinkums rakstiit. Galvenais lai nav tipiski peec holivudas formulas un ir interesanti skatiities. Bet nepatiik arii, ja ir pilniigs maakslas kino, kur naak miegs un pec noskatishanas nav skaidrs - nafig tas viss tika uzfilmeets
0
Ja tev arii besii tie kosmiskie meesli, tad varu ieteikt vienu no visstulbaakajaam shii zhanra filmaam, kuru pasen atpakalj saaku skatiities taapeec, ka programmaa bij rakstiits "shausmu filma". Saucaas "Andromeda". Ak jeezu! Tur tieshaam pilniigi visu filmu darbiiba notiek kautkaadaas plastmasas telpaas, kur visapkaart mirgo lampinjas. Nepaartraukti tiek pirstas visaadas zinaatniskas stulbiibas un risinaatas mega nopietnas probleemas. Visu filmu ir runa par to, ka kosmiskajaa stacijaa iekljuvis viiruss, un ja tas netiks aptureets, tad Zeme var iet bojaa, jo visi paarveertiisies par briesmonjiem. Taa arii es nesagaidiiju, kad kaads paarveertiisies par to nolaapiito briesmoni. Visa filma vienaa karantiinaa. Pilniigs nekro.
0
Nu manas divas miilaakaas filmas ir Drossirdis un Legionaars ar Van Dammi taas ir riktiigi labas!!!
0
Manos favorītos ir Zviedru kino - Fucking Amol, Lilja Forever (silti iesaku), Tillsammans ("Kopā" - feinākā komēdija līdz asarām un presītes krampjiem) u.c. Esmu pieskaitāms lielajam Tolkīna fanu pulkam, Lord Of The Rings ir šedevrs! Aiz tā seko Matrix - laba filma. Reizēm patīk iemest pa kādam komiksu gabalam.
Kara filmas - "Glābjot Ierindnieku Rajenu". labāku par šo neesmu redzējis.
Ļoti patīk eksistenciālās drāmas - Malholandas Ceļš, Sliktā Audzināšana, 21 grams, Pianists, Dodvilla (ļoti iesaku, māksliniecisks šedevrs!), Un Tavu Māti Arī u.c.
Šusmenes - Vecie Krīgera gabali ir OK, Aplis, The Village (viena no favorītēm), 9 sessija, nepatika The Grudge, garlaicīgs gabals, arī Hide And Seek - jau nodrāztā personības dalīšanās tēma, itkā psihoanalīzē un psihoterapijā citu slimību nebūtu:(
0
Man patiik multene "Sunsfuns un veejsh".
0
Deivida Linča filmas visas ir vnk super! nu un muusmaaju filmas ir aarpus konkurences.. =] Krauklis, daudz dzudz citu vecu un labu filmu, arii no krievu shis tas labs. piem. nez kaapee patiik braalis un braalis2 [stulbi skan..
0
kaa saucaas taa latvieshu multfilma kur laacpleesis ar zobenu pret skuuto lodeem ciinijaas?
0
... mājā skorbuls...
0
??? lolololoollololol rofl rofl omg omg n00b
omg i pwn so much!!!1111
0
aa, weel laba filminja bija- shausmas Gobu ielaa.. =]
0
piekriitu roof.Pink Floyd * The wall ,dzilja un speeciiga filma.tajaa filmaa ir katra cilveeka dziive atspoguljota.he labais kadrs kad shis spalvas dzina no kruutiim.es zinu kaapeec..
patiik arii Tarantino darbi un nepatiik kosmiskie meesli.
0
Malholandas celjsh bija tieshaam laba :o, sliktaa audzinaashana arii
0
Faunam no manis žetons par tekstu par mašīnu filmām!!! :DDDDDDD
0
Fikma, kas atstāja iespaidu arī pēc atkārtotas parskatīšanas, - "Cementa dārzs".
"Dzīve aizmirstībā" ar Stīvu Bušemī,kas ir REĀLS aktieris.
"Būt Džonam Malkovičam"
"Donijs Darko"
"Lilja forever"( tur skan vienīga Rammstein dziesma, kas man patīk)
un daudz, daudz citu tāda tipa filmu...
0
Un vēl "Forests Gamps"
0
Deividam Lincham tieshaam VISAS filmas ir izcilas, nupat noskatiijos Elephant Manu, nu taa ir vienkaarshi jaaredz! :O
0
Pēdējā laika izcilākā filma, kas redzēta: Phantom Of The Opera (tērpi, dekorācijas, arhitektūra, mūzika - viss tas kopā manuprāt ir nosaucams par true mākslu)
Vienmēr ir interesanti skatīties filmas, kas kkādā veidā saistītas ar literatūru: Quills (latviski bija iztulkota kā Ar Marķīza DeSada Spalvu), Nožēlojamie, japāņu The Ring, visas pēc S. Kinga darbiem veidotās filmas u.c.

protams, arī Alien sāga un Matrix triloģija.
0
un ko jūs domajat par indiešu kino? :D
0
...man viens no favoriitiem... filma, kas tevi piekauj un samiida - Requiem For A Dream...
0
Attention! Attention! Important message! Visiem, kas nav redzejuši jānoskatās Stenlija Kubrika "Mehāniskais Apelsīns", Orsona Velsa "Pilsonis Keins" un Miloša Formana "Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu". Pofig ka tās filmas ir populāras, 100 X atzītas par ģeniālām, izslavētas un dažādi apspriestas. Viņās tiešām kaut kas ir. To es tā piebildu, lai rosinātu arī tos, kuri atzīst tikai "vislabākās nevienam nezināmās kulta filmas" :D

Man vispār patīk komēdijas. Dikti patika tā filma, kurā Čaplins parodēja Hitleru. Neatceros kā sauc.
Tad vēl "Mistera Bīna" sērijas (arī pilnmetrāžas gabals bija labs). Un daudzas citas.

No nopietnajām - "Zaļā jūdze", "Šaurā sarkanā līnija" (imho šai kara filmai pienākas tā slava pie kuras ir tikusi "Glābjot ierindnieku Raienu"), "Gladiators". Lieliska filma ir "The Shawshank Redemption" ar Timu Robinu un Morganu Frīmenu, kuru Latvijas TV rādīja zem nosauk. "Brīvības Cena" vai kaut kā tā.

No visādiem action paveidiem patīk vienīgi Betmena filmas. Visas. Nenopietni amerikāņu komiksi jau tie ir, bet tomēr.

"Reservoir Dogs" arī ir ļoti patīk. Starp citu, tā pistoles uzvilkšanas skaņa At the Gates dziesmas "Suicide Nation" sākumā ir paņemta tieši no šis filmas.

"Dienas atlikusī daļa" bija iespaidīga filma, bet romāns tomēr šķita spēcīgāks.

Vēl: "Telma un Luīze", "Lielā zivs", "Blūza brāļi", "Reiz Amerikā", "Lola skrien" (par tēmu - kā viens notikums izraisa veselu ķēdi un "kā būtu, ja būtu..."), "Parastie aizdomās turamie" (obligāti jāredz), "Viena nepareiza kustība", "Lūzuma punkts" (veca filma (1992 laikam) ar Keanu Reeves; par to, kā cilvēki dzīvo, vairodami adrenalīnu savās asinīs, un par draudzību, kuru drīz pārtrauc draugu atrašanās likuma pretējās pusēs).
0
runatjot par filmam interesanti butu redzet toposho "Kingdom of Heaven", man tieshi iintereseja no kada viedokla krustneshi shaja filma bus paradiiti, ka barbariski iekarotaji vai "dizaas gaismas neseji", hmmmm
0
es luuru slimas un shizofreniskas shausmenes un debili stulbas parodijas, sviestu karoche :) Freddy Got Fingered
0
Suņa sirds. /Krievija 1988.g./
0
o jee... labaa filma :)
0
japaanju japaanju ring. Tak noskatiijos tos japoshku Ringus. gribu redzeet, kursh MAN PASTAASTIIS AR KO TAD VINJI IR LABAAKI par amerikaanju ringiem? m? Ko, gudrinieki? A? Ko? m? Man amiishu aplis likaas taa kaa biku iespaidiigaaks, bet kopumaa tas pats. Nu kas tur bija labaaks? Shkjiibacainaas sejas vai kas tad iisti? Nee nu labi, man amiishiem nepatika taa galvenaas lomas atveidotaaja, bet tas buutu siikums. Stilotaaji kaarteejie. Juus tur ar savaam amerikaanju holivudas kakaam, bet es jau esmu tik superduperiigs, ka dabuuju un noskatiijos japaanju versija, kura.... NU BET PROTAMS bija 100x labaaka par amerikaanju. Nee nee, nu pastaastiet man intreligjentie daarzenji, ar ko tad labaaks, ar ko?!!! Ciest nevaru shitaas punjkjoshanaas.
0
hei Faun: ko pukojies, ko met dzirksteli...?
ir jau kam patīk pasaules direktora Amerikānijas ražotas filmas... tur neko nepadarīsi.
0
ak jaa, par lilja forever biju aizmirsusi! visu nakti peec tam nevareeju aimigt un shausmiigi gruuti bija...
0
shark tail - nesen redzeeju parrecu jeegu
cradle of fear - arii nnesen redzeeju, slima filma bet ir par ko padoomaat
Hitch - vienkaarshi labs kino
konstantiins - iesaku noskatiities piipeetaajiem =)
0
to Fauns

no ja tu noskatiitos abas "dark water" versijas ( p.s. tie pashi ring autori) un tad sapratisii ar ko tad ir labaaka skibacaino versija no rimeka.
Pec manam domam, orginalaja filma vairak megina pietuvinat personaza dzivi istenibai, jo ka zinams katrs skatitajs iejuutas kada no filmas varonu adam, apzinaati vai mazak apzinataa veidaa, gribot vai negribot, tadel autori megina filu pataisiit realaku, lai skatitajs var saskatiit vairak sakaribas starp savu dzivi un filmu, tadejadi klustot mazak sagatavots un vairak pasrsteigts ar dazaadam negaidiitam situcaijaam (griezigas skanas kad uz ekrana rada pliku istabu u.t., ) kuras nav parbaastas ar dazadiem efektiem un vairaak spiez uz cilveaka pashizdomatiem fantazijas augliem (teiksim daudzi baidas no tumsas he), kas visu padara daudz reaalaaku un briesmiigaku.
0
to serpent

doma Constantine?
0
Tas Konstantīns iraid reti kretīnisks sviests... Pat Holivudai būtu jākaunas. Bet komikss paliek komikss, ko tur padarīsi...
0
ej ko juus njemaas. tip vakar vakaraa noskatiijos otro ringu. pareekt vareeeja ;) tachu visbriesmiigaakaa shausmene ko esmu redzeejis un kas ir pelniijusi titulu Shausmu filma, un veel ar lielo burtu ir "Kristus Cieshanas" tik daudz asinju un kliedzienu neesu dzirdeejis nevienaa citaa filmaa.
0
Ja par šausmenēm, tad iesaku "The Saw" (zāģis), 2004.g. viena no labākajām, ko pēdējā laikā esu skatījis. no nosaukuma gan var padomāt, ka kautkāds priduraks skraida ar zāģi un zāģē mierīgos iedzīvotājus, bet ir pilnīgi cits stāsts ar ļoti interesantu iznākumu. nekādas mistikas, spoki vai gļuki, bet asas izjūtas garantētas
0
Kaapeec man jaaskataas kautkaads Dark Water, lai pateiktu, ka japaanju Ring ir labaaks par riimeiku? Man pietika noskatiities abus Ringus, lai es saprastu, ka amiishu aplis bija nedaudz speeciigaaks, bet buutiibaa viens un tas pats. Es jau nesaku, ka japaanju Ringu bija suudiigs, tikai pukstu par to, ka daudziem shkjiet stiliigi pat smadzenes nepakustinot peekshkjeet apkaart par to, ka luuk origjinaals ir daudz labaaks, jo vinju neraada kinoteaatros.
0
mja, bij' ari tada fila baracka, par dabu, par kulturam, nu nu nekada sizeta diemzeel bet interesanti paskatiities, darbiba risinas diena kad iestaja meenes aptumsums.
0
"The others", "Lord of the rings", "The ring", kaa arii labas weesturiskaas filmas.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas