koncerts 7 aprili saksafona
0
Tatad koncis 7 datuma ( aprili 7, nevis 5 ka teicu ieprieksh ), ieeja 1,50, junas metaala grupas (viena black otra new age grindcore+ lekataji, ja nekludos), precizzaka informacija velaak.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ja nav ipashi ko dariit var atvilkties, vai ne
0
interesanti, kas mums te par jaunu black grupu uzradusies?
0
new age grindcore? Pa pa, new age? Wtf? Es sapratu, ka tur varees gaidiit buldozeriigu anaalu masaazhu un beidzot dziivajaa iechekot vokaala proci. Pirmo reizi dzirdu apziimeejumu "new age grind". Kautkaadus piemeerus nevari pateikt? Veel laikam tur AK 69, cik sapratu buus. Bet tie ir leekaataaji? Pa raadzhiku dzirdeeju vienu gabalu, kas bija suudiigs Z-Scars pakaljdarinaajums. Nee nu varbuut tikai viena dziesma...

Tikai es no taa Saksafonaa neko nesaprotu. Vispaar buus iespeejams tikt iekshaa parastam mirstiigajam, un vai tieshaam maksaas 1,50, vai arii pie ieejas tomeer vinji izdomaas, ka tik mazam cilveeku skaitam ir jaapleesh pa 2,00 Ls un veelaak veel 0,50 jaapieprasa no muzikantiem, un ja tu paziisti kaadu no muzikantiem, tad veel + 1,00.
0
Nu pagaidām neapstiprināta informācija ir, ka spēlēs arī grupa "No Tape". Nezinu īsti, kā ir tagad, bet pirms kāda laika grupas līderis teica, ka viņi spēlējot "shitrock"... :)
0
to Fauns

ne nevaru pateikt piemerus jo neesmu dzirdejis, zinu ka spele graindu puikas platas bikses, nu vot izdomaju ka new age
0
tad vēl pietrūkst tikai nu-black...
0
tur buus mani daraugi grupa "Serpentius"
(black)
0
Un manējie arī "Kudarius"
(white)
:DDD
0
ne nopietni =)
0
Nu redz grindam ir taada iipatniiba, ka gjeerbshanaas stils un matu garums netiek ieraameeti vispaaratziitos standartos un normaas.
0
mosh metalcore tas ir? btw tas AK vaitad nebija pirms Zscars? eu bet balc procis!? tas ir jaredz dzivaja! nez vai bundzinieks ar vinjiem ir?
0
visam shim tikai viens ko teikt: trakie cilveeki!!!
0
Es zinu, ka arī spēlēs veina patriotiski noskaņota grupele, kas spēlē ko līdzī smagajam rokam, vismaz, cik man zināms un ja solītāji nemelš niekus - Tēvzemes Teritorija (dažus Demo ierakstus var ievērtēt iekš DC++).
0
to Fauns
ko tu neteiksi
0
kudars tavs komentis bij reti stulbs :DDD
0
Tikai atgaadinu elementaaras lietas, kas ljauj nesarezhgjiit izteiksmes formu un atvieglot uztveri.

VM-VG!!!
0
jaa kudars labi izceelaas
0
Faunam caureja, ja? NU blj. ko tu zini varbut vini vispar spelee nu metal un saucaa tiaki pa grindu. Es tik pabridinaju, uzreiz jau cerbers klat.
0
vau vau
0
pareizi pareizi vajag visiem ieradit vietas! klau faun rukt maaki? mes pec kada laika domajam kkadu projektinju bliezt valjaa! vajadzetu kadu kas parukshkj mikrofona!
0
jaa taa rodas lameru grupas!

da nu nafig es arii kaut ko uzmutiishu - mekleeju mazu meitenu kori kas piedzedaas manam bandzo un veel kaadu kas riktiigi labi rubii elektrisko trijstuuri. =)
0
pats tu lameris! nav ko te dirsties ka tadam papistam pajolinjam! ja gribi dirsties ej citur
0
to serpent

starp citu, nevis "Serpentius", bet gan "Serpent"! :) Biju uz vinju meegi - taa tiiri nekas, es domaaju vismaz buus kaut kas atshkiriigs no tiem citiem leekaataajiem...
0
Grupa "SERPENT" speelee melodic black. Man taadas zinjas piekliida. Vismaz kautkas jauns, es jau nu noteikti aizieshu apskatiit, kaadi ta tur speelee..
0
heh black :P
0
interesanti, interesanti. Ja tiešām tas ir black, tad vajadzēs apsvērt, vai varbūt tomēr ir vērts apmeklēt ūķi "Saksafons"
0
to Vectēvs
nekaads serpent ir "Serpentius" - tas ir man liekas no grieku valoda 4uuska (tici man esta noteikti zinu es paziistu visus grupas biedrus ar diviem pat kaut kaadus 4-5 gadus kopaa maaciijos). btw es esmu gandriiz katraa vinu meegii - es biju tad dzekinsh ar cigaaru =)
man vienkaarshi ahuun patiik jo nekas analogs veel nebija dzirdeets (vismaz man)
speelee vini melodisko black
0
Ceturtdiena 07.Apr.2005 : Spēlē grupas : GoSsiP , No Tape , Searpant , Teevzemes Teritorija
vieta: klubs "SAXOFONS"
saakums: 20:00
ieeja: Ieeja 1.50Ls

Shaadu info atradu vienaa maajaslapaa.
0
labi labi ir serpent bet nosaukums nav svariigaakais (kaadreiz bija serpentius)
svariigaakais ir tas ko vini speelee - tas ir jaadzird
0
Publikai lūgums būt iecietīgai pret nabaga dzīves paklīdeņiem - alkoholiķiem No Tape. Dzīve sūrā alutiņa pārpilna... :)
0
Eu serpent, mosh man tev pakaljaa to tavu super duperiigo gredzenu iespraust, vai arii es tevi paarpratu, ko?
0
neierubiiju kaadaa jeegaa tu man te brauc virsuu!
kas tev pret manu greedzenu?
0
vardu sakot viennoziimiigi paarprati =)
0
p.s serpent kung

Vectēvs pats ir grupas "Serpent" gitarists, ta ka laikam izskataas ka tu apdirsies, grieku valodas specialist!
0
"da nu nafig es arii kaut ko uzmutiishu - mekleeju mazu meitenu kori kas piedzedaas manam bandzo un veel kaadu kas riktiigi labi rubii elektrisko trijstuuri. =)"

eu, baac, man tikai tagad pieleca...ehheeehehehehehe...
*aizrijas ar siekalaam un nosmok*

ku labs
0
"to Vectēvs
nekaads serpent ir "Serpentius" - tas ir man liekas no grieku valoda 4uuska (tici man esta noteikti zinu es paziistu visus grupas biedrus ar diviem pat kaut kaadus 4-5 gadus kopaa maaciijos). btw es esmu gandriiz katraa vinu meegii - es biju tad dzekinsh ar cigaaru =)
man vienkaarshi ahuun patiik jo nekas analogs veel nebija dzirdeets (vismaz man)
speelee vini melodisko black"

"labi labi ir serpent bet nosaukums nav svariigaakais (kaadreiz bija serpentius)
svariigaakais ir tas ko vini speelee - tas ir jaadzird"

nu redz, kaada serpentam ar tiem nosaukumiem shaiziite sagadiijaas
*aiziet ostiit terpentiinu*

ps - No Tape pwns0rz
0
Ha, ha, ha!!
Veinkaarshi anaala diskusija :D
0
tavs ahujenais tetovejums ir anals
0
:DDD
0
da nee tetuveejums ir forsh ;), bet diskusija 4ista aiziet atieciibu skaidroshanaa.
0
par to nosaukumu visnsh saakumaa bija serpentius, tad saiisinaaja un kluva par serpent, man par to nepateica, bet ja godiigi tad man vienalga.
to augury
es zinu ka vishs speelee grupaa ko man tagad dariit - zb dirst visiem augumaa pasaki labaak ko noderiigu shitai diskusijai (kurai nav jeegas =))
0
"SPECIAL" to serpent
kaut kas noderigs "shitai" diskusijai : Tikai neraudi, lab'.
0
labi
0
nu koncerts laikam shodien ?
0
Un?
0
hm moss aizvilkties
0
nu tad mazs atskats... :)
No Tape - man galīgi nepatika, pēc stila kaut kāds alternative poprock vai kaut kas tamlīdzīgs (vismaz manā izpratnē). nu nepatika un viss :(
Gossip - šos arī es kaut kā nebiju gaidījis par labiem esam, bet sanāca gluži interesanti - it kā tas pats nu-metal vien bija, bet growl vokāls raisīja man pozitīvas emocijas, kas viss kopā lika man nosvērties drīzāk par patika nevis nepatika.
Serpent - grupa, kuras dēļ es faktiski gāju, vilties nelika. man kā Black mīļotājam jau ļoti patika, tiesa mazliet jocīgi izklausījās "nākamā dziesma saucas" black ķērcošajā balsī, bet nu tā ir gaumes lieta :) nu bet kā jau es teicu, man tiešām šamējie ļoti patika
Tēvzemes Teritorija - Nycticorax koncī pieteikti kā folk/death. kur tur ir death un vēl vairāk - kur ir folk???? vai par folk jau uzskata katru grupu, kas dzied latviski par meitenēm un karogiem. tad jau katrs otrais šlāgeris un divi no trim latvju poperiem ar ir folk???? absolūti (man) nepatika, vakara vilšanās...
bet nu Serpent dēļ man vismaz vakars šķiet izdevies :)
0
jei bogu, cik daudz "patika" un "nepatika"... :)
0
neatkiek nekas cits kaa piekrist kataraktai
0
Mans skatiijums:

Pirmie speeleeja "No Tape". Kaudkaads garage rock stila suuds. Pirmais ko ieraudziiju bija daama ar roza basu un kautkaadu spalvainu, kraasainu suudu ap kaklu. Gjitaarists - nekas iipashs. Bundzinieks - druuma paskata tips ar aatraam rokaam, vieniigais miinuss vinja prieksnesumaa bija 2 reiz izkritusi vaaliite un vienreiz nojaukts ritms. Un protams vokaals - kautkas hipijveidiigs ar ljoti sapleestaam ūziņām.

Tad naaca "Gossip". Pirmais jau bija tas ka shie nesa virsuu savus skjiivjus un drobeni, un kardaanu, un viss bungu komplekts papletaas jau taa pa mazo skatuvi. Speeleeja nu metal ar growl. Jaauzteic bungjiera un vokaala darbs. Bungjieris vinjiem ir liimenii. Vokaalistam jau pashaa uzstaashanaas saakumaa saaka asinjot deguns un tas turpinaajaas gandriiz visu laiku, kameer shie speeleeja. Diezgan agresiiva grupa, iespeejams ar naakotni..

Tad naacas vakara nagla - "Serpent". Mloodiskais black (taa vokaals beigaas teica), divi gjitaaristi, bungas un vokaals. Saakaas ar to ka tika pielipinaata pie sienas lupata uz kuras bija uzkraasots grupas nosaukums. Ja taa dara, tad man liekas, ka ir jaauztaisa normaals palags, nevis maza saburziita lupata, ko pieliimee ar mcgaivera lentu. Tad dzheki saaka speeleet.. Skanja no saakuma bija suudiiga - foni un piikstieni un kas tik veel ne. Par dziesmaam varu teikt to, ka vareeja saklausiit kaa dziesmas saucas, bet paareejos vaardus nesapratu (iznjemot vienaa dziesmaa vareeja saprast vaaardu "kaujaa"). Muuziika bija vienveidiiga, bet ne suudiiga. Prieksh black nedaudz par leenu.. Gjitaaristi galiigi neaktiivi - vienkaarshos rifos staaveeja kaa saalsstabi. Vieniigais kas izskatiijaas dziivs bija vokaals. Bet prieksh pirmaa koncha nospeeleeja labi, bez iipashi daudz pamanaamaam kljuudaam. Miiinuss tas ka dziesmu starplaikos iestaajas klusums - alus pauzes (paaraak garas).

"Teevzemes teritorija" paraadija to cik suudiigu muzoonu var speeleet uz gjitaaraam. Vieniigais atziistamais vinju sniegumaa bija bundzienieks - dikti aatras rokas un kaajas, kaa arii precizitaete...
0
ja, No Tape nedzirdeju

Gossip, hmm, nu ta ari bij ka es domaju, tads pashavaks grindcore, vairak jau vilka uz tadu metalcore/nu metal, nu varbut piemers varetu but alienation mental izpilditais korn covers, kaut kas uz to pusi, rifu amplituda ari diezgan maza, tomer vajadzigajas vietas kartigi blastbeati un labs vokals un ar to ari todas "kacka" un publikai patika, vietam tadi lenaki ,doomigaki akordi, he pec atmosferas man drusku atgadinaja Insision (iztureshanas uz skatuves). Kopuma nebija slikti, bet vairak pa videjo laikam nevelk.

Serpent

Neskatoties uz pikstieniem uz tehniskajam problemam tomer nolaida godam. Biju gan gaidijis biski thrashiigaku un smagaku (pec ta ka viens gitarviirs sakumaa iesildijas, bet ok). Stila definejums varetu but diezgan dazaadds: sakuma tads oldschool heavy tajaa atistiibas stadija kad vins tiko kluva par doom (he, ja pirmie divi bs albumu, tikai bez bluzroka pieskanas) un pa virsu neslikt black vokals, mana skatijum lidzigi darkthrone. Kopuma dziezgan primitivi, bet ne jau slikta nozimee. Pie dziesmas ar veltijumu ziemelu braliem dziesmas palika ar vairak black atmosferu, kaut kas varbut uz venom pusi tikai vieglak un cauri jutamas ka dzesmas akordi progrese balstoties lidzigi ka lv folkloras dziesmas, respektivi, kaut kas atsita sf. Loti daudz solo dalas (isakas un garakas), vienu viet iepriecinaja "double play", nezinu ka pat isti definet, varbut vajadzeja vairak kardanu lozhu kartas nolaist, bet bij ok, ceru ka grupas ieguldijums muzika ar laiku paliks specigaaks, domaju ka mums ir radusies viena loti interesanta grupa. (ja un protams nevar jau gribet tada ukii labu skanas reziju, vareja just to nav vajadzigajas vietas atiecigi skali vai klusi), bet prieksh pirma konerta, pat loti lab'.
Ceru ari shos izpilditajus redzeet atkal. (varbut ari nebija gluzi tas jo nebija bassa?????)

Grupas "rēta" atvasinajums Teevzemes teritorija, ka jau kads izteicas vini nespele folk/death! Drizak smago repu + kaut kadi hc elementi, nu bungas varu uzreiz izteikt, bet tas ari viss. Neparak man patik lv tela un vispar patriotisma spekuleshana shada tipa grupas, nu varbut kaut kadiem pardzerushamies pankiem pietiek ja pablauj "Latvija" un viniem pilnigi po..j par muziku, bet an ne. Piedodiet, bet galigi garam. Varbut kaut kadas paraleles ar Faih no more (90 sakuma peridodu, pie, dziesma "epic", bet pat uz to nevilka).

par atmosferu
alus 60 sant., publika dazada, urlas ari nebij, kaut kads bilijarda aglds, vietas ta pamaz, bet visuma nebija pelami. pasakums izdevies.
0
DiMeBeRg'am

es esmu viņš, nevis viņa :))
0
sorry excuse
0
Nezinu gan, parasti diskusijas ir normaalas un atziistami tiek diskuteets par un pret, bet tagad, kas notiek viens otru apdirš, kā tādi idioti, juus visi esat vieni vieniigi idioti, tiešaam nav citu vārdu, kaa pateikt, juusu spriešanas speejas, kur ir nolādētā loģika, man sāk šķist, ka te ir vieni vieniigi pokemoni diskutējuši, protams negribās tā teikt, bet ko lai dara, ja paši uz to esat parakstījušies. Blacks un vienīgi blacks jums dominē, jaa baigi kuuli, es esmu kruts, jo es klausos Blackmetal un veel speeleeju grupaa, tas nekas, ka man viss juuk un sakariigi nevar nospeeleet, bet visiem taču patiik, jaa viņš speelee uuuu es ģībstu, kaut kāds marasms.
Atgriežoties pie koncrta, paspriedīsim loģiski, katra grupa speeleeja savu stilu, apdirst grupu tikai taapeec, ka taa speelee atšķiriigu stilu ir debīli, to var dariit tiešām neapteesti idioti, kas sevi uzskata par baigi krutiem, lai gan no muuzikas sajeedz tik daudz, ka ir taads Cradle of Filth un Dimmu Borgir.

Tātad, pirmā grupa, kas uzstājās No tape bija salīdzinoši interesanta, jāpiebilst, ka basiste uz pārējo basistu fona izcēlās ar savu spēlēt prasmi, jāmin, ka grupai Serpent tāda pat nebija, redziet to varot aizstāt ar ģitāru.Jaa vareetu pieskaitiit No tape pie garage rock pastila, tam nav ne vainas, sevišķi koncertā šī grupa parādīja sevi no labās puses.
Otraa grupaa GOSSIP, absoluuti nekaadas vainas, atklaati sakot, ko taadu no vokaalista nebiju gaidiijis, tiešām sevi parādīja labi un visnotaļ interesanti, priekš Blackmetal tā kā bišči pa lēnu, bet visnotaļ melodiski un daudzveidīgi ritmu ziņā.
Trešā grupa SERPENT, no speeleejošā sastāva patika ritma ģitāra un bungas idiotisks bija solo ģitāra, visu laiku viņam kaut kas jūk , solo gabali ķipa par tādiem var nosaukt, ļoti līdzīgi Iron Maiden, tikai lēnāki un visi vienveidīgi zem 12. ladas, savukārt augstāk nespēlēja. Kas man patika bija pati ideja, bet viss tomeer bija vienveidiigs, nav viņiem tās profesionalitātes
Ceturtā un beidzamā grupa Tēvzemes Teritorija, spēlēja labi, lai gan bija dažas ķļūmītes tomēr labi, prieks bija par buņģieri, kas rādīja uz sūdainām bungām visnotaļ vērā ņemamus ritmus, arī ģitārists ir jāuzteic, laigan bija saplīsusi ģitāra ātri rokās tika ņemta otra ģitāra un rādīts visnotaļ pozitīvs skanējums.
0
pasākumu nekā īpaši nekomentēšu, bet dažas atkāpec par black metal un pasaakuma staariem "Serpent":

manas asociācijas, kad dzirdu šo "unholy" vārdu salikumu "black metal":

-!- ātrums - ģitāras tiek "slauktas" tā, ka liekas tūlīt pajuks
- bungu ritms - kā ložmetējs
-!- corpsepaint
-!- lirika - sātaniska, antikristietiska, par pagānu mitoloģiju vai ziemeļu ledājiem & nebeidzamo ziemu
-!- kad šie nešķīstie monstri tiek uz skatuves, tad puņķi un asinis iet pa gaisu
-!- pēc koncerta vienīgais, kas nav jātīra ir skatuve - to matainie lopi ar pačkām ir nospodrinājuši ka spīd
-!- utt, utt...

tad what the fuck ir Serpent?

children [not so]black metal[/rock] ???
visas dziesmas sastāv no kvintiem, kas pat līdz 7 ladai neaizstaigā
solo - bez komentāriem (tāds monstrs tas džekiņš, ka galva reibst, kad viņš spēlē :D,)
vokāls - viss ok, tikai viens citāts:
::nikni ķērcot:: ...un tagad dziesma manai meitenei
(tā dziesma ir par laiku, kas ir pagājis ...or something)
nosaukumi arī ir true evil: piemēram - the beauty of the night utt
(vai gadījumā Nightwish nebija dziesma ar līdzīgu nosaukumu?)

karoče: stils - black metal love ballads ar grunge draiva gičām)

TAS BIJA TIKAI MANS SUBJEKTĪVAIS VĒRTĒJUMS

P.S: protams tādiem pasākumiem ir jānotiek

Ja true blackeri gaidīt gaidīja šamējo grupu, tad diez vai viņu vērtējums par hc, rapu utt būs objektīvs, varbūt paši klausās.
Man jau nav nekas pret viņiem, bet izcelt TIK NEPELNĪTI vienus un tajā pašā laikā sūdos ierakt citus... kas spēlē pat profesionālāk...
Rodas tādz iespaids, ka tos ultra pozitīvos komentus rakstījuši būs Serpent draugi, vai paši memberi...
0
to mefistofels:

Sorry, bet ja dziesma sastaav no 1,5 rifiem tad es domaaju ka taa nav extra liela profesionalitaate!
0
to mefistofels:

tu saki ka Gossip ir black? Un tu saki ka no tape uuberkrutaa basiste baigi kruti noblieza? Man smiekli naak.. ha ha ha
0
Pirmkārt es rakstīju: "kas spēlē pat profesionālāk..." ----> par Serpent. nav jābūt uuberkrutajai blicei, lai tomēr būtu labāki...tas tā. TT bundzinieks tiešām sakarīgi nospēlēja, un normāli bundzinieki Latvijā vēl joprojām ir retums. par tiem 1,5 rifiem - tie bija visām grupām, btw Pagāns no TT var ar savu pirkstu veiklību spēlēt grind core (esmu mēģī par to pārliecinājies ==> Hammer Smashed Face!)
0
Gossip nav grind core, uz to pusi pat nevelk. Bet vienalga viņi bija vispārliecinošākie. Varbūt Gossip atnesīs jaunas vēsmas LV new-metāla pasaulē - būs kaut kādi vietējie Slipknot.
0
a es uz to konci nebiju!

gossipam nebija tas solists ar garajiem melnajiem matiem? es laikam to veci zinu, visnotalj pozitivs tips, to vien dar ka dzied pa grupaam!
Serpent- dzirdeju kursh ir vinju vokaals, bik smiekli sametaas
meitene bass? rozaa bass? *noskurinas* lab nerunaashu par to teemu :) varjaubut spele feini, bet vienalga liekas shausmigi!
0
graver'am

vai tad pēc koncerta vairs nedrīkst izteikt viedokli par grupām, kas man patika, kas ne, turklāt vismaz šoreiz neapspriežot katras grupas profesionalitāti, kur nu vēl viņu lauciņā, jo es tiešām neņemos objektīvi spriest, cik labs nu-metal vai kaut kas cits (man netīkams) tas bija!!! un nu piedod man, ka mans mīļākais stils ir Black, ko man tagad darīt, iet kārties tikai tāpēc, ka Tev tas uzdzen kompleksus??? (es arī apzinos, ka Serpent nav nekāds ultra trve bla, bla, bla Black, bet man tam vakaram bija (patika) ļoti labi, paldies!!!)
0
Kataraktam

Par gaumi nestriidas tas tiesa, bet nepelniiti izcelt vienu grupu, kas patiik un paareejaas vienkārši nopelt, tikai tādēļ, ka nepatīk viņu stils arī ir visnotaļ jociigi, labi es piekriitu, ka Serpent vareetu veel labaak speeleet, jo tomeer tev ir jāatzīst, ka tomeer taa muuzika bija vienveidiiga, sevišķi jau solo gabali............!
0
Grpas SERPENT vaardaa paldies par visaam atsauksmeem (arii sliktajaam)! Ir interesanti paskatiities, ko cilveeki par mums domaa! Piekriitu par to, ka citas grupas nevajag nodirst, jo katra grupa speeleeja savaa stilaa un taatad nevar muus visus veerteet peec vieniem kriteerijiem! Protams, katram savs ir tuvaaks.... :)

P.S. Graveram un Mefistofelim:

Es domaaju, ka te par profesionalitaati nevar buut vispaar runas - visas grupas bija saliidzinoshi jaunas un neviena nenospeeleeja ideaali... Kaa nekaa tas visiem bija viens no pirmajiem konciem (vai vispaar pirmais) un taapeec kljuudas un visaadi miseeklji bija visiem un tas ir pilniibaa normaali....

Tik un taa visiem paldies...
0
Jankas komentārs ir labs noslēgums visam šim stulbumam un strīdiem. visi draugi! miers!...(hehe) un cilvēkiem labs prāts!
0
Pilniibaa piekriitu Mefistoteli........!
0
es laikam uz to konci saksafonā 7.aprīlī netikšu...sorry
0
Maleejs arī nebūs, jo ķipa jau līdz 18.g. iekšā nelaiž... un viņam nav Behemoth maiciņas, viņš neklausās NILE un Immolation... un viņš lika pateikt rupjus vārdus...
0
ac/dc un augury gaidu jūsu komentārus@.lv!!
0
jā, Bluudij Magot, jo šodien jau ir 9.aprīlis, un koncis jau notika pirms 2 dienām
mmhahahahahahaaha
0
graver

atkal citeju:
"...parasti diskusijas ir normaalas un atziistami (ja pats julijs cezars atdziist) tiek diskuteets par un pret ..."

loti interesanti kura vieta tu redzeji diskusiju. Varetu but ta ka bija informacija par gaidamo koncertu un liidz tavam fascinejoshajam komentaaram 3 recenzijas; JA STARP CITu taveja ier vienkarshi ideala. GOSSIP, tadu vokalistu nebiju gaidiijis, .. FUCIKN ja, pizdec vokals blava mikrafona ta pat ka jebkursh no zales to varetu but izdariiji, super, tu nebiji gaidiji spec, jaaa, nav ko teikkt, cienu tev. Ka vienmer pirms koncerta tu uzvilki savas nospekotaas brilles un nosviitroji savaa ruutinu bloknota ar zakiiiti sadalu GOSSIP iespejamais vokaals nebus labs. Labi ka pec koncerta visu izanalizeju un pec smagam binaram darbiibam secinaaji ka GOSSIP ar saviem 4, 5 akordiem ir super melodiski un interesanti ritma zina, drausmigi interesanti, es nezinu kur vel debilaak var pateikt. Aizej uz jebkuru megu telpu kur ir kada "lekataju grupa" tur tev buus tada melodija !!!!!
Labi ka tu sava bloknota biji jau izreikinaajis kursh ir ritma un kursh solo gitara, citeju:

"... idiotisks bija solo ģitāra... " (a logika teikuma???)

p.s. idiotiskas parasti ir citam cilvekam nepienemamas darbiibas un iztureshanas, piem man liekas ka idiotiski - reperi (vai tu); bet saproti ja jums ar sho "solo (solo nozime viens - uzstajas viens cilveeks) ģitāra" nav liidziigs dzives skatijums (par ko es neshaubos) tad man liekas tavs uzdirsiens ir vairaak ka kompliments. Un velg "godigaak" man liekas ka tas nevienu isti neintereseeja, ta ka ptuuties vien vesels.
Iron Maiden ( oooo tu zini tadu grupu, nu bet galvenais jau fakts, malacis)tur vispar neka nebija, JAAA 12 lade tu proti skaitiit jaunais abecniek, diploms tev, a kada starpiiba kada lade. TAs no serijas a mirdzas tante pizdu kasa sakot tikai no 12 krunkas tas ir stulbi un solo vina vispar nerubii pienu shlakt.
nesaprotu kadu profisonalitati tu mekle pirmaja grupas koncerta tu VESELIIGAIS KAALI.
Tēvzemes Teritorija ES NEZINU, uz lapas panemts , uzdrachiits, un tad pa spermas nospiedumiem savilktas notis, kaut kas tik pretiigs nebija dzirdeets labu laiku ( neskaito ANJ), REPS!!!!!!!

tev taisniba te ir, citeju:
" ...man sāk šķist, ka te ir vieni vieniigi pokemoni diskutējuši,..." un tad tu turpinaji speleties ar savaas saliekamajaam "DANI" figurinaam.
0
jāpiebilst, ka basiste uz pārējo basistu fona izcēlās ar savu spēlēt prasmi

es varetu likt savejo versiju

jāpiebilst, ka sudu edaajs uz pārējo sudu edaju fona izcēlās ar savu suudu eshanas prasmi

bet tulkojot laikam sanak tas pats "tas bass REALY RULZZ" un vairak tu no savam hemoroidiskaa cauruma nevareji izpiests
0
BLJAD un kas jums nepatik dziesmai ar veltijumu solista meitenei, ko jus varat likt preti, EEEEE ( mele parkarta pari mutei un visur tek siekalas un daikts lepni stav stojakaa) "shis nemakuliigais izdaliijums no mana strutuojoshaa pupa shai foruma ir veltijums manai meitenei" kaut kaa taaa? Kapec ne, tas nebija isti "TRUE GRIM NECRO",
un kas vispar teica ka SERPENT ir black's, shita tas baumas panesaas, varbut black/dark rock. NU es publsiki luudzu grupai serpent lai nakamreiz jums butu cirvji, gari hokejistu zabaki un "CORPS PAINT AS DARK AND COULD AS PURE TRUE BLACK EVIL FROST SPIKE WHAT IMPALZ MAN'S WEEAKNEESS AND SADOMAIZE SOME YOUNG "CHRISTIAN" WIRGIN SLUTS", citadi ja jums nebus shie true antidievbijigie aksesuari, graver un vinam lidzigi ieskaitiis jus pie
black metal love ballads ar grunge draiva gičām".
0
Piena shljaakshana un veseliigais kaalis man noraava elkoni! Starp citu, neko nesaprotu, sanaak, ka tas, kas tur notika bija pavisam kautkas cits nekaa saakumaa bija paredzeets. Neko nesaprotu. Jaaiet piepuust sava "Sylvia Saint's christmas special" lelle.
0
interesanti apgalvojumi :)
0
serpent bija viss labaakie
0
piekritiishu pindzelei bet augury ieteiktu paarbaudiit galvu
0
tikai netaisi pashnaaviibu
0
augury

kaa redzu, tad tu nevien lasiit maaki, bet meeģini buut pat aspraatiigs, kas diemžēl tev ne īpaši labi sanāk, bet tas mani nepaarsteidz.
0
eu, Bluudij un Maleej, juus tad iesit uz konci? Davai ja man laiks sanaaks es ar jums, ok?
0
graver, tu esi omes milulis un serpenta kungam to super duperigogredzenu tochna vajag iebazst viena vietaa
0
Taa gan, starp citu AUGURY pats koncii arii biji?
0
To AUGURY
kas tev tiešām neviena grupa nelikaas taada, kas naakotnee tomeer vareetu kaapt arii uz lielaakas skatuves......?
0
nekādu problēmu un bez aizķeršanās...kaut kas teica, ka koncerts pārcelts par divām dienām atpakaļgaitā, tad Malējs točna netiks, bet varam jau iet arī uz Saksofonu, ja kas, tad kliedz...he's right away!!!

Scream here and I'll ice scream you there...
0
graver

ko tut tur lej
0
stulbs, jautaajums, no t5avas, puses graver!!
0
Runcim Renāram: Tu it kā gribēji ar mums doties... karoč mēs ar Blūdiju jau domājam rīt izbraukt, bet mums pašiem nav autiņa, tā kā nezinu kā ar vietām, vai visiem pietiks...
0
ne tik stulbs, cik stulba(bs) esi tu, pindzele, laikam nepavelti tevi taa sauc, vai labaak tomeer par šmiizeni tevi saukt............?
0
graver aa kaa tad tu zini cik stulba es esmu, ka tik augstaas domaas esi par sevi??
0
eu pindzele beidz.pavisam mieriņš:D serpent man patika.paareejiem taa iisti nepieveersu uzmaniibu,jo biju aiznjemta ar alkohola lietoshanu.
0
cik nu augstaas, bet ja tu man neparko piesienies, tad ko lai dara, jaadomaa vien kaut kas ir......!
0
graver - es jau neko tik sliktu neizdariiju, lai tu mani apceltu...
0
-->"..terzenam tachu jaastradaa.." :D :D
0
Bet zini pindzele visu ko var sarakstiit, nemaz sliktu negribot.!
0
graver - un tu gribi teikt ka ar tvi taa notikaas??
0
arii taa var teikt........!
0
nju labi - pienemsu ka ar tevi taa notikas graver!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas