TESTAMENT
0
Laba grupa,kaut kas liidziigs Metallicai tikai smagaags,nu ko juus domaajat?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Man pašam ir un arī dzirdējis esmu tikai "the Gathering" albūmu ar Dave Lombardo pie bungām. Ir gan ļoti labas dziesmas, gan arī ne tik labas. Labprāt dzirdētu vēl kādu albūmu.
0
kas tur līdzīgs fetallicai, fag...? nirvana uztaisīja CC kaveru pirmā...How does that spell??? Low albūms iznīcina drupatās - miljons maigās, bet tomēr saliekamās...
0
kāda nirvana, cik zināms koveru taisīja grupa kurā dziedāja Chris Barnes, tu lopiņ... pēc tam vēl bija tas albūms The Bleeding... bet man īstenībā baigi patika kā Kobeins sita bungas savā grupā... (tūlīt sāksies atbilžu konkurs- lūdzu grupējieties zināmajā secībā)
0
Verbālās komunikācijas līmenī gribēju pateikt, ka tava argumentācija ir diezgan vāja - visiem zināms, ka Kobeins savā grupā spēlēja bungas(nesaprotu, kāpēc Tu domā, ka viņš savā grupā spēlēja bungas)...(es stāvēšu Te, bet Tu vari teikt "OOoo" un nezvanīt)...
0
Laba, grupa, viena no manām favorītēm in da thrash metal lauciņa. Ļoti patīk viņu albums "Low" un arī "The Gathering" ir labs. Šobrīd grupa taisās uz lielu koncerttūri , kurā, iespējams, pievienosies agrākais ģitārists Alex Scolnik, buņģieris Louie Clemente, varbūt arī John Tempesta spēlēs.
0
kā teica Pūce: ja neatbild uz zvan, vajag klopēt, ja neatbild uz klopt, vajag zvant... bet par to nezvanīt- palasi tekstus, kuri ir pieejami un tad parunāsim par argumentāciju, jo Kobeina nav un ka viņš nesita bungas nevar pateikt tik viennozīmīgi, ka viņš nesita bungas...
0
Testaments ir ok. starp albumiem gan viņiem ir diezgan pamatīgas atšķirības un lēkāšana starp stiliem. ir gan tāds pa pusei melanholisks heavy metal (The Ritual), pirmajos diskos tradicionāls Bay Area thrash, bet pēdējos (Demonic un arī The Gathering) viņi plivinās kautkur starp thrash un death. Nu viena no galvenajām Testament vērtībām ir Chuck Billy vokāls, baigi plašā amplitūda. Vienīgi nav skaidrs, kāpēc džeks ar tādu balss materiālu pēdējos diskos ņem un vienkārši taisa prastu death metal growlu. No pēdējiem albumiem kā reizi labākās dziesmas ir tās, kur viņš ne tikai rūc, bet arī atceras, ka var padziedāt ("Hatreds Rise" no Demonic, "True Believer" no "Gathering". )
Aaaa un vēl pēdējos diskos bikiņ pietrūkst melodiskās ģitāras, ar ko vecākajos diskos nodarbojās Alex Scholnick vai kā viņu sauca, kurš vienā brīdī notinās uz Savatage. Ģitārists Eric Petersen ir labs zāģētājs, bet vecajos diskos viņiem bija baigi labs ģitāru duo - viens atbild par thrash rifiem, otrs tam klāt pielipina visādas melodijas
0
Laba grupa man patiik
0
ljoti patik! ka pirmo reizi izdzirdeju savilju kadus 2-3 albumus! patikami spelee! bass patikams :)
0
he atceros ka testamentu pirmoreiz dzirdēju sapratu ka nu metāls ir liela kaka, vieni no tiem kas mani veda uz pareizā ceļa
0
dziesmas True Believer teksts man kopsh gadiem 5iem uz griestiem uzrakstiits palicis...:) nenormaali patikaas... tagad bik atgaajis, bet man jau patiik.
0
neesmu Testament nekāds pazinējs un cienītājs.
gājis tā teikt secen.
bet savā laikā bij man viens džeks iedevis 1999.g. the gathering albumu paklausīties...
Tas bija , ja nešaubos 2000. gada vasarā... nu un dziesma true believer bija tās vasaras hīts pašmāju tusonā...
man, protams, dziesmas teksts nekarājas pie gultas, bet šī dziesma tiešām ieper labi stipri.
Bet nu disks bija jāatdod... un ar to visa saskarsme ar Testament beidzās un nav atjaunojusies.
0
Testaments i labais. Man personīgi visvairāk patīk pirmie 3 albumi un attiecīgi pēdējie 3 (ja kaut ko nejaucu - Low, Demonic, The Gathering). Līdztekus jau pieminētajam supergabalam True Believer, vēl gribētos izcelt Hail Mary no Low albuma. Dzīvajā aizpērn Wackenā arī bija reāls kickass. Man arī vokāls ieper, un nav arī nekādu pretenziju pret to tipa growlošanu.
0
Ja nemaldos, tad Alex Skolnick ir dzimis un dziivojis Latvijaa (varbuut tikai dziivojis). Sapratis, ka sheit nav arshana, kaa nelatvietim, un aiztinies... Tik tieshaam labs gitaarists un Testamentam cepuri nost. Over The Wall, First Strike Is Deadly, Souls Of Black, Electric Crown, Low, Dog Faced Gods, True Believer + ballaades ir labaakais, kas vinjiem pieder.
0
Tas vēl nekas.
Otrs ģitārists Ēriks Pētersons vispār ir tīrasiņu latvietis.

Čaks Billijs, protams, ir pseidonīms. Viņš īstenībā ir no Mongolijas stepēm, no klejotāju tautas.
0
Nu par Peterson es shaubos :) Bet nu vecaaka kaluma metaljugas var apstiprinaat sho faktu, ka Alex ir njeemies kaadu laiku pa Latviju...
0
man jau personiigi patiik albuums First Strike is Deadly, nu riktiigi labs, nevar ne saliidzinaat ar jaunajiem albuumiem..........?
0
First Strike is Deadly ir paarizdots, kur salikti 2 pirmie albuumi un skaneejums tik tieshaam ir lielisks. shaadu piemeeru vajadzeeja njemt Skyforger'am paarizdodot Semigalls' Warchant jaunaas skanjaas...
0
Nu "First Strike Still Deadly" skan smagāk, "modernāk", agresīvāk nekā attiecīgais materiāls '87 un '88. Bet kā mīnuss ir tas, ka ir pazudusi liela daļa melodijas, ko var norakstīt to, ka vairs nepiedalas Alex (hehe, latvietis, kā izradas :)))
Vispār, tīri labi skan arī tie divi gabali, kur Steve Souza no Exodus uzdzied
0
uz sho albuuma paarizdoshanu tika uzaicinaati arii Alex Skolnick un John Tempesta. iespeejams, ka pirmais vairs nav taads monstrs kaa bijis, jo ilgu laiku speeleejis jazz un ko tamliidziigu :(
0
nu cik esmu dzirdeejis kopsh grupaa 1995 bija iemaldijies james murphy kursh bijis ari obituary un ressurection, tad skanejums palicis smagaaks, pedejos almumos arii growlings, koroche no vecaa trash nekaa vairs nav.
man gan visvairaaak patika tas vecais trash, piem albumi New Order, Practice what you preach, The ritual...vienk perfecti!! un nav jau kaut kads bezjeedziigs tresh, bet labaa liimenii...ja nebuutu Metallica tajaa laikaa tad droshi Testament vareetu ienjemt vinju vietu..stap cit alex Skolnick ir lbi izliitots dzheza gjitarists..esmu dzirdejis dazhus vinja solo cd..instrumentaalos..norma... rauj jumtu
0
Steve Souza jau laikam sākumā bija šīs grupas (kuras vārds ir tēmas nosaukumā) pamatvokālists, tikai tad tā saucās Legacy.
0
ja nemaldos tad pirmais albums ari saucas The Legacy, un izdots nu baidos samelot 1986/87?
0
Pirmais albums tiešām saucas The Legacy, bet tad jau Souza bija aizgājis un grupa jau saucās Testament.

www.testamentlegions.com/bio.htm
0
klau universum! kur tu esi dabuujis alexa soloalbuumus? gribeetos ieklausiit
0
agraak vareeja randoma dabuut, projekts saucas ATTENTION DEFICIT, un bija divi albumi 1998.taa arii saucaas un otrais bija Idiot King, ja nemaldos 2001
0
Gluži neticama vēsts - nav vēl ne 49 gadi pagājuši, kad izskatās, ka jaunais albums tomēr iznāks! :D :D :D

BLABBERMOUTH.NET can reveal the cover artwork (by Eliran Kantor) and track listing of TESTAMENT's forthcoming album, "The Formation of Damnation", due in North America on April 29 via Nuclear Blast Records.

The band recorded the effort in part with producer Andy Sneap (MACHINE HEAD, EXODUS, ARCH ENEMY, NEVERMORE) at Fantasy Studios in Berkeley, California.

"The Formation of Damnation" track listing:

01. For The Glory Of
02. More Than Meets The Eye
03. The Evil Has Landed
04. Formation Of Damnation
05. Dangers of The Faithless
06. The Persecuted Won't Forget
07. Henchman
08. Killing Season
09. Afterlife
10. F.E.A.R.
11. Leave Me Forever

"The album is very traditional-sounding," guitarist Eric Peterson recently told Decibel magazine. "The ideology of what we're doing is like 'The Legacy' [1987]. But the musicianship's a lot better, so it's like 'The Gathering' [1999]. As most bands record their first, second and third albums, they're developing, developing, developing… until they've got their sound. Then they get worse. As a rule, you get good when you're starving and start slipping as soon as you're eating well. We never really made it to the big time. But, then again, we didn't fail. Because we've always been on that borderline, we've never had to make the kinds of compromises that end up killing so many bands. As we see it, we're better off doing what we do best, especially since things seem to have turned full circle. Kids even have long hair again."

TESTAMENT recently recruited Paul Bostaph (SLAYER, EXODUS, FORBIDDEN, SYSTEMATIC) to play the drums on new CD. The group was previously rehearsing and writing new material with British drummer Nick Barker (CRADLE OF FILTH, DIMMU BORGIR), but Department of Homeland Security (DHS) and international work visa issues have prevented Barker from continuing to be involved in the project.

Bostaph, who was a member of TESTAMENT for a brief period starting around February 2004, had previously played several live dates with the group in 1992 and appeared on the band's 1993 live EP, "Return to the Apocalyptic City". He also toured with TESTAMENT in 2006.

www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...
0
Varētu šie kaut kad uz Rīgu attesties - pērn, kad šamie bija Tallinā, plāni uz to laiku bija aplūzuši, tā, ka nesanāca... Un vēl pie tam ar jaunu albūmu azotē!!! Kur vēl tādus priekus!!!
0
Ņemot vērā, ka no grupas, kas mani pilnīgi neinteresē tās daiļrades sākumos, šie ar katru albumu tuvojas tam, kas man vairāk pa ausij, šī varētu būt gan daudzsološa vēsts.
Pat ja albums nebūs izdevies, varēs palausīties Bostaph'a bungāšanu; ar to viņš bezmaz vai izvelk vēlīnos Slayer, lai cik vienmuļi tie būtu. Ģēnijs.
0
Slayer huiņa, a vot kā viņš iekš Forbidden ņēmās !!!
0
Par to ģēniju nezinu, bet bunģieris neslikts. Elite, kā nekā... un , kas attiecas uz SLAYER, tad ne jau viņa vaina vien tur bija - "Divine Intervention" Vēl bija ļoti old-school-slayer-isks albūms, bet viss pagriezās šķērsām ar punk albūma izlaišanu. Kāds tur sakars Bostaph-am - viņš tikai bungas sita. Kā "Kings un ko" prasīja - tā arī sita.
0
Nu iekš Exodus SHKM jau arī bij prieks klausīties.

Starp citu, jaunais Death Angel arī jau ir dzirdams. Neslikts, diezgan līdzīgs iepriekšējam.
0
Nu, arī iepriekšējais bija tikai "neslikts" un nekas vairāk, bet jaunais noteikti jāiečeko.
0
BladeOfDarkness, it kā kopš pagājšgada gada atkal ņemas? Jā, derētu gan atkārtot ko līdzīgu "Twisted Into..."
Jauno Desu Eņģeļu veikums iekš Myspace jau nozagu - riktīgi roķīgs! Bišķi biju gan sabijies, redzot, ka šie tur piedāvā skeitbordus ar savu simboliku...

Vispār, daudzi te runājuši par jauniem trendiem, modi uz thrash utt. - es te tā paklausījos šo to no šitādiem klasiķiem, plus ko no jaunā viļņa, kā Lamb Of God vai Shadows Fall... Jāsaka - paldies dievam, ka tas viss notiek! Lai gan katrā žanrā uzrodas savi Dimmu / In Flames / Theatre of Tragedy un lielā mērā piedirš kuģi - tomēr sūds par brendiem, ka tik kāda dzīvība apkārt... Citādi no nemirstošā vācu pauera vien jādzīvo būtu.
0
Lamb of God? Tikpat thrash, cik Cradle of Filth - black metal. Jaunā thrash viļņa priekšgalā ir tādas bandas kā Evile, Dekapitator, Municipal Waste u.c.
0
Ta es jau to pašu saku - jaunais vilnis. Bet tos pēdējos 3 gan vēl neesmu nekur paguvis izraut, tāpēc nemāku spriest; paldies, ka reizēm pamet šeit kādu informāciju.
0
i ok
0
nu tie Evile bliež gluži tā, it kā aiz loga būtu kāds 87-89. gads (labā nozīmē).
0
Pareizu (klasisku) Thrash Metal tik tā vien var bliezt. Pēc 1987.gada nekas jauns jau tur nav izdomāts (visādus piesārņotājus ķipa Pantera labāk neminēt).
0
nekas jauns jau nav izdomāts, bet ir radīti daži šedevri, kā Rust In Peace, And Justice For All, Practice What You Preach, Seasons In The Abyss, Better Off Dead utt.
0
Bet stilistiski tas pats vien ir. Varbūt Slayer-1988 atšķīrās un vēl kādi 5-10 albumi (pārsvarā ar visādiem power/progressive u.c. piejaukumiem).
0
Nu reku iepriekš lasāmajā tekstā Ēriks Pētersons jau saka: "things seem to have turned full circle. Kids even have long hair again." :D
0
Nu, nezinu. Nepatīk man ne tie EVILE, ne FUELED BY FIRE, ne arī daudzi citi nez kāpēc 80.-os atgriezties vēlošies. Tas laiks ir pagājis, un ja mūzikāli grupa ir spējīga tik vien kā atgremot nodrāztu riffu atmosfēru, tad es no tiesas labāk paklausos tās pašas vēcās grupas (TESTAMENT, EXODUS, EXUMER, OVERKILL utt.), vai - ja no jaunajiem, tad MUNICIPAL WASTE. Tie veči tiešām piestrādā pie sava skanējuma, lai būtu paēduši gan tie kam vēl 80.-os, gan tie kuriem labāk patīk 2000.-ajos.
0
Man gan pofig, ka grupa izklausās pēc citas grupas kopijas, galvenais, lai dziesmas rullē. Uzreiz nāk atmiņā Suspiria -Unlimited- (un tam sekojošie albumi): izklausās pēc Testament pat vairāk kā paši Testament :), bet dziesmas vienkārši spārda.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas