kaut kas liidziigs
0
ko man vareetu ieteikt pieredzeejushaaki cilveeki.Patiik Vintersorg (tikai Iron un Till Fjalls)un Ensiferum.Taas man labu laiku turas pie sirds bet gribeeju kaut ko jaunu un stulbi buutu teikt liidziigi, bet katraa gadiijumaa tikapt interesantu.Tie laikam velk uz Viking metal (kaut arii taads stils jau patiesiibaa tikai daljeeji eksistee) tapeec pats tos uzskatu par power ar ziemeljnieku senlaiku tematiku.Ko tad man vareetu ieteikt?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Moonsorrow
0
Thyrfing, Kalmah
0
Ja jau interesē ziemeļnieku POWER ar senlaiku tematiku spilgts piemērs, ko arī iesaku ir zviedru grupa FALCONER . Rekomendēju albumus:
2001 "Falconer"
2002 "Chapters From A Vale Forlorn"
ļoti skaists, episks, uber-melodisks power. Vokāls atšķirībā no tipiskajiem stulbajiem spiedzošajiem power vokāliem ir tīrs, sulīgs un ausij ļoti tīkams...
0
Einherjer jau cik noprotu iechekoji, tas personiigi man ir miljaakais vikingu pasaakums. "Blot" un "Norvegian Native Art" ir vienkaarshi obligaati. Tyr ir labs. Atsit to pashu Einherjer "Odin Owns Ye' All" tikai daudz kvalitatiivaaks. Thyrfing es piemeeram nevaru paklausiities, man vinjsh skan taa itkaa Leslijs Niilsens uznjemtos nopietnaa vikingu filmaa. Turisas un Suidakra jau arii cik noprou zini. Windir briesmoti labs. Ja neesi dzirdeejis Windir, tad tuuliit pat skrien un velc, buusi nost uz paaris nedeljaam. No taada stila vairaak arii iisti nezinu, vai arii esmu dzirdeejis un metis aaraa. Shtruntiigi ir ar taadu muuziku, gruuti atrast ko labu. Patiesiibaa Einherjer vispreciizaak atbilst tam, kaadu es to seno laiku shtelli biju iedomaajies sev galvaa. Bet taads, kas pilniibaa apmierinaatu mani veel neesmu dzirdeejis. Priekshroku tad dodu Arckanum, kas vairaak ir black's, bet taa muuzika ir dziiva, ka es saku, tas ir vairaak kaa vienkaarshi muzons. Arckanum, tas ir kautkas monstraals. Iecheko "Fran Marder" un "Kostogher", vai nu spljaudiisies vai saslimsi uz kaadu meenesi. Wongraven taads mazinjsh albums, kur Satiirs masturbee par viduslaiku teemu, man vinju patiik uz ziemassveetkiem klausiities, it sevishkji taa vieta pirmajaa dziesmaa kautkur ap otro treshdalju ar zvaninjiem. Kopumaa ljoti laba muuzika pirms miega, zem zaales vareetu buut pilniigs halucigeenais tusinjsh svechu gaismaa.
0
jep, boks - ziemeļnieku POWER, vai tik vintersorg nebij kaut kas uz viking blackish pusi ne?

eu roof, lai nu ko Suidakra un Kalmah, nenem, muzika bes dveseles.
p.s. 1998 gada Thyrfing ( nav tur leslijs nilsens tkai parak dramatisks tas synth, ha ha) albums ar tadu pashu nosaukumu, trakoti labs, droshi vien vari ari iegrizt norvegu Isengard, samer lliidzigi ar Thyrfing ( ???kas tam faunam nepatik, windir man liekas drausmiigi liidziigs ???). Ja var izraut kaut kur Arcturus ar vortex'su ka voklau, tad ari iesaku, (un sheti ari recenzijas atrodamais borknagar jau ari rok roka ar Vintersorg iet). falkenbach (kaut kada piesmaka ISA ari ir no tas grupeles, tas atieciiba uz to elektroniku) ari lieliska grupa, un man skatjuma tik pat zinama ka windir

Domaju ka viking veido tie ipatnejie tirie vokali un kaut ari parejas apaksh minetajas grupas to nav iechekot var.
Shining ari var pameginat, vinsh gan tads bleķīgas bet domaju ari ar vindir kaut kadu liidziibu sasktaiisi. Ewigkeit - Land Of Fog ari tads ar sintizatoriem parbasts, bet nau tik traki'. Forefather (sheit laikam nevar isti saprast tas ir viking vai kaut kads stulbs epic power briziem, bet robeza tomer ir). Ancient Wisdom ...And The Physical Shape Of Light Bled un
The Calling man patik visslabaak, kas vel
0
ge, te jau vairāk aizgāja nevis par power ar senlaiku ziemeļnieku tematiku, bet par tā saukto viking metal, kuru es atsakos uzskatīt par atsevišķu MŪZIKAS novirzienu. Bet ja jau ir runa par vikingiem, tad jāpabrīnās, ka neviens vēl nav nosaucis žanra tēvu Bathory.
0
Bathory :)
0
nu tas ka vel ir atbilstosha tematik, nenozime ka muzika ari ir tada. Tad jau var Amno amarath ari par viking metal saukt, un beigas bus tac juklis ka neviefns neko nesapratis, nop. Vikking metal ir atseviks zhanrs. vel droshi vien viking metal raksturigas ir lirikas par zinashanam, dabu astrologiju ( vadijas tachu pec zvaigneem ne).
0
augury
jaa, suidakru ietesteeju un saakumaa patuka bet biki garlaiciigi palika.

jebkuraa gadiijumaa vechi paldiesiens jums un nolaade deecii uz pilnu klapi iet .taa teikt buus ko pagraabties
0
khm...FALCONER
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas