Husgvarn 28.maijaa
0
shodien ejot garaam kabatai pamaniju plakaatu ka 28 maijaa plkst 20 00 spelees Husgvarn ir kadam kadas tuvakas zinjas par sho pasacienu?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu... vareetu buut, ka 28. maijaa plkst 20.00 "Kabataa" speelees Huskvarn. Pastaasti man, kas veel bija uz taas afishas un es pastaastiishu, kas veel buus tajaa pasaacienaa.
0
vel uz afishas bij citi melnas krasa burti afisha bij dzeltena
0
a nu tad tu vari droshi iet un ar to afishu noslauciit sviedru lasi no pieres jo vis ir kartibaa (tu gadijuma nefano par drakooniem )
0
ne nefanoju par drakoniem parasi faunam kas un kapeec vinjsh tef apskaidros.
0
uz afishas taatad bija veel citi burti, bet tos nevareeja izlasiit, cik noprotu. Nu zheel, varbuut ir kaads cilveeks, kas to afishu ir redzeejis, un var pastaastiit, kas veel tur speelees? Nebuutu jau slikti aiziet iesuukt kaadu aleenu patiikamaa atmosfeeraa.
0
Eh, būs vien rīt ar k2 kāds lieks loks pa Vecrīgu jāizmet un pašas acīm slavenā afiša jāapskata, ja tāda tur, protams, vispār ir.
0
ta ir standarta kabatas afisha
0
būs jāiet un jānoliek ziedi pie slavenās afišas... ja ir vēl interesenti, tad varam tikties šodien strēlnieku laukumā pie kioskiņa 17.45.
0
labaak riit un kodisim ar savadaak ma shon naf laika
0
Es to slaveno afišu ar redzēju, tur bija trīs datēti koncerti, katrs savā laikā, Džonītis Salamandra, kaut kas vēl un Husgvarna, nevis Huskvarna!
0
kas ir husgvarna par grupu, es zinu tikai huskvarn, vai taa tomeer drukas ķļuuda.....................
0
Kā lai velns to zin? Visticamāk, ka vecajā drukā maketētāji redzējuši Husqvarn ar kū, un ieraudzījuši ko līdīgu, tikai «g» pārtapinājuši kū vietā... Bet tā ir tikai viena versija, pagaidām no vienas versijas.
0
Afišu redzēju, ziedus ar' noliku Malējam par prieku, vai ta' man žēl..ja vēl zinātu, kas īsti ar Husgvarn domāts...patiesībā versija par drukas kļūdu diezgan ticama izklausās.
0
Bet varbūt tas ir kāds tribute projekts? Tipa kā AC/DX vai Motorblock :D
0
triis dateeti koncerti katrs savaa laikaa... - psc, nu i teikuminjsh. Tad cik noprotu, 28.ajaa speelees tikai Huskvarn. Kjip kaa vakara noskanjas radiitaaji pastaaviigajiem apmekleetaajiem un veel paaris apnjeemiibas pilniem matainiishiem. Tematiskais vakars - rokeri. Ierodaas pieleejies J.Grodums... Peksis kautkur vecriigaa dabuu pa muti...
0
Nu peec tas arii izklausaas.
0
Šodien, vismaz mani pārliecināja, ka jā - 28. maijā, Kabatiņā spēlēs Huskvarna, nevis kaut kādi Husqvarni vai Husgvarni.
0
bet tas kretīnisms kas bez viņiem spēlē, nu sorry labāk neizteikšos
0
Nu Opus Pro un Aiša un Džonijs Salamandra ar Meldru spēlē citās dienās, Tā ka nav ko satraukties...
0
ah sorry buushu ko sajaucis, taa iet ka lasa visu kas uz sienaam rakstiits braucot
0
nu man personigi nekas nebutu preti pret Opus Pro un huskvarn vienaa koncii
0
ar opus viss Ok, bet taa blondaa cuucinja kretinee aaraa
0
Vo zhiidi zhmiedzas par 50 kapeikaam.. =)
0
P.s. ne tur iemetu postu .. ;/
0
A ko padariisi, ka taa "blondaa cuucinja" ir Alex meita...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas