visi metaalisti - narki
0
cik lielaa meeraa var piekrist shim uzskatam, stereotipam, ka tieshi metaalisti ir vislielaaki narki, dzeeraaji, utt.?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu tas tiesa, ka alu un ko stipraaku jau patiik iemalkot,
Bet pasakiet vai tad citu stilu muuzikas klausiitaaji domaa nelieto alko???
Par taam narkotikaam gan negribeetu piekrist. Protams ir jau taadi kaas arii narkojas...
0
Bet taadu mataino lopu, kas narkojaas ir pa tieshaam maz! Es pats personiigi nevienu nepaziistu, vairaak gan narkus (ja tas tiek domaats narkomaani) taadus "tuseetaajus", kuri beziemesla iet kaut kur pavadiit "stulbi" laiku, piedzerties, sanarkoties, ar bums bums muuziku, iznnemties gultaa ar kaadu meitu un nospraagt peec divaam nedeellaam...
0
cits var buut narkahs cist varbuut alkash.visi jau neemsam vieandi civleki tachu vien esam.tik patr labi es varu pateik poseri ir visi geji.un dzirdeet ir viens,bet pasham to zinaat un ari redzeet ir kautkas cits.es domaaju tieshi ka metaalsiti ir loti druadziig cik taadi ir vinji turaas kopaa savaa baraa.nesaku par visiem,bet saku ci kes esmu redzejsi un ko pieredzejis.
0
Tagad es domaaju "matainie" noteikti nav lielaaki narkashi. Ir kaada chupinja ruudiitu dzeeraaju, bet nu gan narkashu gan dzeeraaju bez "matainiem" pietiek. Shobriidi IMHO ir situaacija, ka ir taadi kas joprojaam ir "mataini" un taadi kas nesen par taadiem kljuvushi, attieciigi veel zalji gurkji. Taadu pa vidam ir pamaz. Savulaik kaada chupinja "mataino" apspraaga... droshvien arii taapeec metaala kustiiba nedzudz pieklusa. Katraa zinjaa stereotips novecojis.
0
Nu tas ir tāds pats mietpilsonisks stereotips, kā- metālisti ir stulbi, jo smagā mūzika bojā smadzenes. Sviests. Reiz man viena popsīga lellīte pilnā nopietnībā apgalvoja, ka no Metallica viņai sākot sāpēt galviņa, ha. Nu labi, tas nebij par tēmu. Ir jau arī labie tēli metālistu vidū, piemēram- es nesmēķēju un mācos samērā labi. Bet viena tante trolejbusā šorīt uz mani tiešām skatījās kā uz pēdējo narkomāni, cilvēki baidās no nezināmā, tāpēc rodas tādi stereotipi.
0
Aarpraats!Es domaaju, ka metaalsiti vispaar ir vieni no kulturalakajiem cilvekeim un sakariigaakajiem tuseetaajiem. Man nesen gadijaas taa "laime" nejaussi buut vineaa leekeetaaju koncii. Murgs kaut kads. Visi kaut kaadi uz 14 gadinniem. Pieveemussi pilnu toleti, gull samaavussiem pa griidaam. Vislabaakis, kaa vinni atbalsta bandu;) Nepaartraukti leekaa 1 otram virsuu, grusstaas, cik speeka, liidz kaadam atdauza degunu utt. Un viss koncis bija pamatiigs dzerssanas tusis un uz skatuves vareeja kaapt katrs mudaks, kam bija veel atlikusi kaut mazliet stabilitaate kaajaas. Vieniigais plus tam pasaakumam bija, ka beigaas alu daliija par briivu. Bet es biju autaa no taa, kaa normaali metalugu koncii visi izklaideejas un kaats sviests valda tur.
0
Man šķiet, ka ne tikai metālistus, bet vispār mūziķus uzskata par vislielākiem dažādu apreibinošo vielu lietotājiem, bet tam ir sava likumsakarība - tos mūziķus jau publika un sabiedrība pamana - skat' kā šis dzer... būtībā dzer visādu profesiju pārstāvji un narkotikas lieto dažādi neradījumi (par cilvēkiem narkomānus grūti nosaukt). Sabiedrībai neinteresē, vai tas grāmatvedis dzer vai pīpē zāli, bet ja to dara mūziķis... uzreiz pamana. Kāda atšķirība starp biznesmeni, kas izdzer katru vakaru glāzi viskija un metālistu, kas katru vakaru izdzer aliņu? Varbūt atšķirība ir tikai dzeršanas kultūrā - viens to dara bārā, vien uz ielas.
0
Jaa, leekaataaju pasaakumi tieshaam ir smiekliigi. Nesaprastie tiineidzheri lec no bikseem aaraa, nav diezko aizraujoshi. Poison - cienja un gods. Nav ko piebilst, tik rokas noplaatiit, ka taa jau vinjsh ir.
0
Diemzheel sabiedriiba ir poteeta, vieniigais, ko var dariit, ir tuseet ar tiem, kas Tevi saprot.
0
ja dzershanu juus uzskatat par narkoshanos,tad jums nav viss kaartiibaa ar galvu.ja nepaziistat iistus metaalistus,tad nesauciet vinus par narikiem,iekams neesat nevienu iistu metaalistu iepazinushi,ja uzskatat metaalistus par tiem pokemoniem,kas tieshaam narkojas,tad jums buutu jaapieveersh lielaaka veeriiba tam ar ko stili atshkiraas....metaalisti nenarkojas,nepaziistu nevienu taadu,kaut arii paziistu daudz metaalistus-vini nav taadi,labi vini dzer kaa cuukas,bet kursh tad nedzer?neko vairaak par dzershanu vinji neatljaujas............nes... par cilveeku tikai peec izskata...............!!!!...
0
Es nedzeru, kaut arii esmu matains cuuka!
0
Es dzeru un esmu matains cūka. he he
0
matains lops :D
0
Cuuka ir lops taa kaa var teikt arii taa un arii taa, un visi viirieshi ir cuukas.
0
metaalisti nekad nav bijushi nariki un nekad arii nebuus...dzeeraaji?????-ja... :)
0
ne jau tas vai tu esi vai neesi matains lops, nosaka to vai tu dzer vai narkojies. man pietiek ar alu
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
regar (18 gadi)
ssstnotb (6 gadi)
Viskas