Pārdodu marshall draivu jackh
0
{forumd_data}

marshall jackhammer jauns. tiem kam nav naudas jcm 900 tad lugtum par 47 ls jauns pedalis.

tel. 9681554
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nop, man mans boss metalzone mt2 patīk labāk... ja vēl dabūtu boss digital delay 6 tad vispār būtu supa dupa mega sound... :D (hmmm, atvainojos par pareizrakstību, es laikam tā otrā pedāļa nosaukumu nepareizi uzrakstīju, bet man slinkums labot....)
0
Nu ja. Katram savs. metalzone katra zina ir sintetiskaks. nogriezot skalumu gitarai gain dauduzms nemainas. kas savukart notiek ar jackhammer. organiskaks pedalis.
protams nedabusiet diezel vai engl skanu, vai 5150, bet standarat marshall drosi:)
0
mt2 pedālim nav gain funkcijas(ja vien distortion tev skatās tas pats, kas gain), un gain paliek mazāks gan, kad nogriež skaļumu... nezinu, kāpēc tu domā, ka gain paliek nemainīgs? labi, skaņa ir sintētiskāka, tur es neiebilstu, bet metal tas der labāk par jebko citu šadu cenu robežās... runājot par gain, to jau regulē vispār uz galvas, nevis tik daudz uz pedāļa... jāņem vērā vairāki faktori... galva un pedālis jāregulē daudz maz sinhroni... ja vien kombis ir ar galvu... nu, bet tas tikai tā, mans subjektīvais viedoklis... nezinu es jau tik perfekti šito tehniku... :)
0
Edenbeast,
ja drīkst uzdot tik intīmu jautājumu...
Ar kādu ģitāru, un ar kādiem skaņas noņēmējiem tika ierakstīta dziesma "Silent Winter"?...
0
ar suudiigu gitaaru, ar suudiigiem skanjas nonjeemeejiem... tagad man ir cita gicha, bet taa veel pie meistara uz piereguleeshanu... otra gicha gan bija laba ierakstaa, bet tas tik un taa izklausaas pec pusizceptas vistinjas, jo mees kau kaa steigaa rakstiijaam, un vissadi gljuki miksa laikaa tika pielaisti. mikseetaajs nebij straadaajis ar metal ieprieksh... gan jau veel buus kaads labaaks ieraksts... ;)
0
Nē, es tieši domāju, ka ieraksts izklausās apbrīnojami labi... Es tik gribēju zināt,vai ar kādu LTD pa 400 lašiem ko tādu ar varēs dabūt gatavu... Citād, vai zin, ja paklausās grupas, kas ar šiem stroķiem spēlē, jāsecina, ka jumsim šie ieraksta kvalitātes ziņā nestāv ne tuvu.
Studijas vaina?...
0
galvenias ir visu smuki uzregulēt un mācēt spēlēt... viss... ģitāra ir kā sieviete ar kuru ir jamak apieties, lai šī orgasma laikā sāktu bļaut... :);) un ltd pa 400 ls pērc tad, kad esi uz kāda draņķīga instrumenta iemācījies spēlēt... labums tādām ģitārām parādās tikai tad, kad māki tās novaldīt... man tagad, piem., ir epiphone gothic les paul, un tā priekš doom ir ideāla giča... MDB Andy Craighan arī uz tādas spēlē...
0
Jau kopš 1998. gada valdu visādas pagales... Gribas arī vienreiz tādu, kas tiešām kaut cik ļaujas savaldāma :)
Kur Tu Rīgā dabūjis Epiphone; vai nepateiksi?
Mans idiota sapnis ir Les Paul; Gibsons nez vai iznāks, ta nu metu acis uz Epiphone elitist... It kā lielas atšķirības amerikāņu Epi no Gibson nav?...
0
epifonus tirgo mūzikas centrā, upīša pasāžā... moš, tur bija arī elitist... ja goth bija, tad būs arī elitist... un man arī gribās gibson... :)
0
Joh, manā pilsētā ar ir "Mūzikas centra" filiāle!Mēģinās šos pielauzt, lai atved... Tomēr, viens te bij pasūtījisGibsonu pa 2 1/2 taukšķiem; un, kad atgādāja, šim nepatika, kā skan :) Ne visai šie tagad atsaucīgi...
Njā; ar gibsonu viss iesākās, un ar to viss laikam arī beigsies...m/
0
jā, gibson ir un paliek ģitāru karalis.... :)
0
tr00 cilveeki speelee tikai uz ibaneziem m/
0
nea, uz bc rich....
0
karoč mēs ar džekiem apspriedāmies... paturi to pedāli sev, mums laikam nevajadzēs... davai turies...!!
0
man jau ar kaukā prāts velk uz ibanez... >:) džekam bija pat galīgi nodrāzts, bet nu kā skanēja... >:)
0
hmm, man ibanez liekas vecmodīgi... :$ nu, bet tas tā...
0
veikalos meklēt jaunākos žurnālu "Ezis" un "Zīlīte" numurus arī ir vecmodīgi...
0
nu, nepiekasies... to es domaaju in general, par ibanez...
0
kas teica, ka es piekasos... tas starp citu nebija domāts konkrēti Tev... >:))
0
aiai, pārpratums mums gadījās... :)
0
When this ""Ezis" and "Ziiliite"" thing comes into the action, it's always brutal. Support the unsupportable suport for a support and stay kwiii...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
neverforgotten
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas