atrodi, kas neiederas
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
tur daudz kas neiederas, teiktu pat puse ir blek un graindz
0
baigi stulba laika nosishana, bet kaut ka saaku mekleet.. nu atradu..Judas priest, nightwish, therion, stratovarius, orphanage, neurosis, fates warning,amorphis. ja nonjemam black nost tad neiederas arii eternal tears of sorrw, dimmu borgir, crest of darkness, borknagar, balsagoth, ancient, ancient ceremony. seedies 5:)
0
jaa par graindu nezinu...neesmu nekad tam pieduries, vienigi brutal truth, bet tas jau taadam kaartiigam grainderim tads komerciaals noteikti skaitaas:))
0
Nu labi, deathgraindu grūti nošķirt, to varētu arī atstāt. Bez jau minētajiem arī Children of Bodom tur nav ko meklēt. Toties Therion noteikti ir par tēmu, un Amorphis vēl arī varētu atstāt.
0
visradikālāk no death metal, kam veltīta tā lapa atšķiras, manuprāt, acrimony... stoner/heavy doom... :D
0
nu hvz..,man liekas ka amorphis toch nav jaaatstaaj, bet Children of bodom gan vareeetu atstaat, jo it kaa ja njemam aaraa vinjus, tad man liekas arii In Flames tur nav ko dariit
0
Nu labi, CoB ir visai strīdīgs gadījums. Bet nu vecais In Flames, kā Lunar strain tomēr drusku vairāk desas iemieso; par jaunākajiem, protams, nevar būt ne runas. Tāpat kā pirmie Amorphis arī ir tīri desiski.
0
Runaajot par Therion, jaapiebilsts, ka taalajos 90 gadu saakumos vinji speeleeja smukjinu detuhu.
0
piekriitu par amorphis bet nu cik tad tur bija tie desinieki...minjiks Privilege of evil un tad LP Karelian Isthmus, talak ar tales from... saakas jau jaunaa eera, lai gan nu jaa..bet runa iet it ka par jauniem laikiem, citaadi tajaa saraxtaa droshi var ielikt gan tiamat, gan morgoth, un arii dzelz vilku:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas