nightwish-sales out???
0
netiishaam aizkliidu liidz Nightwish klipam I wish i had a angel... Nositiet mani bet man peec klubinieka izklausaas :D viens poperis man deklareeja shito skatoties ka tomeer "Veciit, zini, metaals tomeer ir forsh.Saakumaa man shitais bija par smagu bet tagad gan patiik un taas bungas..." :D
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nu "I wish i had a angel" vairaak velk uz popu.
Pat manai muterei nav nekas pret sso dziesmu.
0
bet paklausies to bungu partiju eee... 1:19 minuutee :D
0
ko nozīmē - sales out?

0
Nu vai zin. Varētu domāt, ka Nightwish kautkad būtu bijuši baigie smaguļi.
0
cum on! nightwish ir maiga grupa, tāda mīļa un romantiska... nevajag jau visu mērīt pēc kakām, asinīm vai asarām... cieniet sievietes arī mazliet... ;)
0
Par to jau ir runa, ka viņi ir mīļi, romantiski tipiņi, bet roof ir sašauts par to, ka šiem pēdējais albums esot pārāk maigs. Jautrīšu biedrība.
0
Ķip, johaidī, Nightwish agrāk bija riktīgi zēni. Ar miglaināku un romantiskāku skanējumu, bet jaunais albums paticoties savai perfektajai kvalitātei un bungu ritmam, kurš man atgādina kautkādu garāmbraucošā automašīnā dzirdētu skaņu, padara to nebaudāmu. Nu vai nav smieklīgi?
0
Taa viss nav Fauns tu taads :) nekad vinjus neesmu iipashi klausijies bet paarskreejis paari gan saakumu albumiem tachu runa ir par to, ka shii konkreetaa kompoziicija ir galiigaakaa robezha jebkaadam sakaram ar kautkaadu tur power lja lja.
0
SalesOut-izpaardoshana, nocenoshana itkaa arii...
0
forsha rokjiiga grupa, bet tas ka vinja daudziem patiik arii POP'eriem, bet vinjiem jau viss patiik..
0
ne es nevaru mani uzjautri shis vaards rokjiiga man tas saistaas ar kaut kadiem 70 gadiem!
0
to roof - tas "fauns tu taads" ir labais:D wuoahahahahahaha:D /sasmeejos:D fauns tagad ir kaads lamu vai miiljvaardinjhs? :D
0
vnk neitraalas niooziimes vaards iipatnejas sasaistes teikumaa :D
0
Nu bet roof! Kad tad viņiem ir bijis vairāk saiknes ar kautkādu tur power lja lja?
0
vairaak saiknes? Tiesa ar somfonisko power bet kaut vai Angels fall first.. Elvenpath un citi taadi gabali... bet ui, tas bija sen :) Tagad vinjiem eest sagribeejaas :)
0
Nezinu, man "Once" patīk vislabāk. Laikam esmu popmuziķis- tfu, ha, fuck off, I don't care, I like this kind of music!!! Sakņa šiem ir baigi labā, mūzikai piestāv un loti labi sevis pierāda basuists kā labs clean male vocals!!!
0
Parasti gan laikam par tādām grupām saka sell-outs, kaut arī šeit jau nu nav tā krasākā pārmaiņa. Tipiski sell-outs ir Metallica, N'Flaymzz u.tml. Tas nu tā. Pirmie pāris Nightwish albumi jau bija gan pie simfoniskā power pieskaitāmi, tagad vvz, kas tas tāds ir. Nu bet tas basists ņifiga nav nekāds labs clean male vocal. Kad dzīvajā šos redzēju, dvesa piesmakušā balsī, stipri šķībi piedevām. Nu jā, Tarja arī brīžiem diezgan greizi rāva vaļā. Vispār tā uzstāšanās iekš Mystic Festival bija nebaudāma.
0
:)zinu vienu urlu,kuram telefonā pie benny benassi un tamlīdzīgiem ir arii 'I wish I had an angel'.viņam ļoti patīk šī dziesma.
0
Nu tad jau toč nedrīkst klausīties.
0
pag, pag, man takš arī Nightwish Wishmaster oriģināls kaut kur ir saglabājies, varētu kādu SALES-OUT vai aukcionu arī šite sarīkot! E:

bet pietiks komercijas jau, pie tam disks acīmredzot ir aizdots kādam pilnīgā bezjēgā un beztermiņā

Lai takš Nightwish Somiju iekš Eirovīzijas pārstāv, ja jau viņiem tagad tāda mūzika! Varu derēt - dzirdētu jūs viņus tur pirmoreiz uz citu valstu fona, patiktu nepajokam! Pat noziedotu 15 sātanus no kredīta, lai nobalsotu. E:
0
man Nightwish stāvu sajūsmu nerada.. ir te man viņu 2002.gada Century Child plate. Tā, tīri jauki...klausīties var. Pārējos albumus, garām ejot esmu paklausījies... nu tā, tā...
0
par to vish ai hed a eindžel es arii biju taa biki uiiiii, bliins :) vienkaarshi tagad buutu bezmaz vai kauns klausiities tachu taadiem pasaakumiem no grupu puses ir arii kas pozitiivs... viens no 200 noteikti dabuus arii pirmos nightwish albumus, tad saaks tos klausiities, tad arii pie Children of Bodom cerams nonaaks un buus +1 matainis :D
0
Nightwish suukaa. Nesen redzeeju vinjus dziivajaa, TOTAALS CRAP !... javeel pirmais albums bij tiiri taa neko... peedeejie.. fui... un protams ka savaa koncii shie speeleeja jaunaas dziesmas...
0
Jā, vispār jau baismi vērtīgi - no vienas dziesmas vai pat vioena riffa izdarīt secinājumu, ka tā vai šitā grupa ir baigi izpārdevusies
Burtiski vai katrai grupai var atrast gabalu, kas nav šiem raksturīgs, un pierakstīt šiem "sales out" (kādā pidžininglišā gan šis vārdu savienojums ir?)

0
Man nepatīk Cannibal Corpse albums "Bloodthirst", nu viss, CC ir izpārdevušies un sukā!!! - luk šādi jus rakstat par citām grupām!!! Da Fuck!
0
CC jau taapat suukaa. smagi. tieshi taapat kaa viss parejais Bleck, Death un pagan metaals...
0
Un tāpat kā Manowar :P
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas