Pessimist
0
Grupa nāk no aizokeāna zemes Amerikas, tajā spēlē 4 rūdīti mataiņi vismaz man tā pašam šķiet. Viņu spēlēšanas stils ir brutal black un ari death metal. Šai grupai ir 3 albūmi "Cult of the Initiated" ; "Blood for the Gods" ; "Slaughtering the Faithful". Man personīgi vislabāk ir iepaticies viņu 2-ais albūms kur ir tādas emocionālas dziesmas kā "Century Of Lies" un "Unborn (Father)". Bet nu vērtējiet paši!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
brutal black? tādu vārdu savienojumu es vēl neesmu dzirdējis...
0
brutal-emo-black
0
Sho un to esmu dzirdeejis kautkas patiik, kautkas nepaaraak. Nav slikta grupa.
0
vai arii Necro-black-metal.
0
Lūk arī 15 albūmi kuri MAN šķiet ir lieliski!!!
1.Houwitser - Rage Inside The Womb (man patīk tie ievadteksti katrai dziesmai)
2.Dzelzs Vilks - Mirušās Kaijas (man tas bija patīkams pārsteigums, kad uzzināju par DzV pirmo albūmu, un tiešām patīkams pārsteigums)
3.Raise Hell - Not Dead Yet (lieliski tik strauju un ātru mūziku sen nebiju dzirdējis labi, ka atklāju šo grupu)
4.Metallica - Master Of Puppets (šis ir vienīgais albums, ko klausos no Metallica repertuāra un teikšu ka arī labākais)
5.Insision - Revealed And Worshipped (O jā brutal death metal no zviedrijas, man šo grupu ieteica reperis!!!)
6.Kataklysm - Serenity In Fire (dievinu šo albūmu. klausos viņu ja kādu pusgadu vismaz un neapnīk pat ir tā ka iepatīkas vēl vairāk)
7.Infected - No Way Out (latviešu estrādes grupa kuru es tiešām cienu vairāk par skayforger man patīk solista balss un ritms ko rada šī grupa)
8.Pessimist - Blood For The Gods (lūk arī brutal black/death metal visu cieņu vokālista ķerkstošajai un rūcošajai balsij. kaut es tā varētu :)!!!)
9.Skayforger - Latvieshu Strelnieki (patriotiskākais mūzikas disks, ko pagaidām pazīstu un diezvai kāda Latvijas smagās mūzikas grupa uztaisīs kaut ko vēl tik pat labu un patriotisku!)
10.Hypocrisy - The Arrival (Hypocrisy ir Hypocrisy un tur nav daudz ko...arised in the sky This is the way it feels to die)
11.Children Of Bodom - Hate Crew Deathroll (varētu šo albūmu klausīties 24/7 ļoti dinamisks ātrs un visādi citādi fīčīgs albūms:)
12.Death - Fate (šī ir izlase bet nu tam nav nozīmes arī izlases spēj parādīt to ka ja tu nezini kas ir Death tad tu nezinu kas ir death metal)
13.Ministry - Houses Of The Mole (lūk arī kaut kas atšķirīgs)
14.Thunderstone - The Burning (šis jūtu un emociju pilnais albūms ir vajadzīgs tad kad dzīvē gribas pasēdēt un padomāt kāds tad tu esi nelga)
15.Evoken - Antithesis Of Light (naktī pamodos tad kad winamp listē sāka skanēt vienīgā no šī albūma ieliktā dziesma tā bija zīme, ka drūmais bet savādāk ļoti interesantais projekts Evokon tiešām ir slepkavu šūpuļdziesmas (pats neesmu slepkava :))
0
tam gan vieta būtu te: /forum/3218/
0
:) zināju, ka vaidzēja pameklēt ilgāk, bet man internets nav tas ātrākais un pēc diezgan ilgas apskates man galīgi bij apnicis viņu meklēt, tapē nolēmu taisīt tādu kā savi dienas grāmatu vai kaut ko tamlīdzīgu par šo mūzikas stilu.
0
HercogsJekabs mjaa izlasiiju tavu topu respect!!es varu sastaadiit tikai piecinieku:
1.metallica-load
2.guns'n'roses-apettite vor distruction
3.dio-the best of dio
4.black sabbath-heaven and hell
5.accept-death row
0
Tatad jauno stilu tops ir atklāts ( velams ari neliels paskaidrojums )

true Blackmetalcore ( nēģeru metalcore )

Brtal numetal ( lekashana notiek uz speciāli izveidotiem batutiem, jo augstāk lec, jo brutalāk )

Industrial TechnoDoom ( enerģiska dejošana kapos, ja neskaita tos kas ir komercializejushies un dara to par naudu )

Melodic power metal ( nav komentaru )

hc/judish thrashcan metal +Shaolin elements( neviens nenovelkto cepuri, īzkliedz koranu budams atkritumu tvertnē, velak uz tvertnes jadauza ķiģeļi ar roku
0
Pēdējais apzīmējums laikam uz St. Anger attiecināms. Vismaz Trashcan metal attiecībā uz to ir dzirdēts, jewish arī ir par tēmu, to pārējo laikam var norakstīt uz basista rēķina :)
0
hercog jēkab, kāpēc evoken tev ir slepkavu šūpuļdziesmas?? kur tur ir slepkavošana? are you out of your fuckin mind, boy?? ja gribi ko tādu, klausies cc, bet evoken liec mieru... un tas nav projekts, bet gan gana stabila grupa, ļoti zināma un atzīta uz underground doom metal skatuves...
0
he he nepatīk man CanibalCorpse varētu pat teikt, ka ienīstu gore CC izpildījumā, bet kāpēc es tā rakstīju? lūk arī paskaidrojums tādēļ ka ļoti drūma mūzika un nevajag piesieties subjektīvam viedoklim!!!!!!!
0
nu, kad tas nāks ausīs hellhammeram... ;D varētu tev vēl pabojāt garīgo, piesienoties tavam apgalvojumam par drūmo mūziku, izvērtējot tavu izteikumu loģiski pareizi, novērojot, kā tu izdari apgalvojumus bez argumentācijas, kas tos apstiprina, tomēr, rīt it kā esot truemetal dzimšanas diena, tapēc, nebesījies ;) stay cuullll mannn... ;D
0
"ienīstu gore CC izpildījumā..."

Tu nevari vienkārši aizvērt muti tā vietā lai runātu stulbības? Moš kādā žurnālā par to vēl uzrakstīsi? Kas tad tev patiktu CC izpildījumā?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas