Recenziju arhīvs
0
Manuprāt, vajadzētu ko tādu izveidot, lai vecās recenzijas nenogrimtu aizmirstībā.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Jā, un vēl varētu visādu Demo pārspriešanas arhīvu. Lai neaiziet nebūtībā tādas pērles.
0
naz, doma par recenziju arhīvu ir gana laba...
0
A vispār ir kāds vedis statistiku, cik no ieteikumiem ir ieviesti dzīvē šajā lapā?
0
cik es te uzturos, neesmu vēl redzējis, ka kāds ieteikums būtu sasniedzis gala mērķi - realizāciju. pagaidam, treknākais no visa it kā bija hellhammera projekts par truemetal T-krekliem... pāri par 170 postu, bet, nekāda gala rezultāta... doma jau bija laba... :(
0
Nu tad man ir reāls ieteikums pārdēvēt šo foruma sadaļu saukt "Varat jau rakstīt tos ieteikumus..."
Kas tas i, johaidi! Cilvēki te ņemas, domā kā labāk a tiem korumpantie pie vienas vietas.
0
a isteniba recenzijas ta pat ka visu citu veco var atrast paspeizot kalendara uz atpakalu, ta ka nav ko te strutot, bet tas variants par meklee, vajag , pardor, perk sadalu vel jo projam nav, kaut ari daudzi cilveki atbalstija un re ku "jumtam" atkal dištoršns, vo. Un kas tad bus ar to profila palielinashanu, a... tipa ko uz doto bridi klausies, kadi iecientaki stili, un kaut kas tads, un rezie ari milakais alus, lai te neizdoma atkal ielikt, a nu vot kadu juuz dzerat, a nu pasaki, nu zb
0
ta pat ka shie ari dauzdas citas idejas ir pa vejam , vo ta, mes esam vieni kosmosa
0
Starp citu, vajadzēja sadaļu muzikantiem un visādiem citādiem frīkiem. Itsevišķi ģitāristiem, a to LV netā nekā sakarīga nav. Viss ir tāds sadrumstalots un nekonkrēts. Ko ta, draugiem.lv kaut ko uzzināsi un pajautāsi? Tur vieni apsolūtie iesācēji un pridurki savākušies. A šeit!!! Visu grupu guitarplayeri gandrīz pārstāvēti. Vot te varētu jautāt un atbildēt un diskutēt par tech būšanām un nebūšanām, spēlēšanu un nespēlēānu.
DAJOŠ SADAĻU GUITAR PLAYER!!!! JOPTVAJU MAĶ AR ARRĀĀ!!!(bundzinieku sadaļu nav jēgas taisīt. Tāpat viņu ir ļooooti maz)
0
pzc , tad jau sanaak ka ari mnam spihologiskajam raksturojumam vajadzetu foruma sadalu jo visnh ir tik "sadrumstalots un nekonkrēts". Zin tu brauc auzas. Nu mes varetu parunat par nespeleshanu, ko tev vislabak patik nespelet, man dezgan daudzko. DAJOŠ SADAĻU SMADZENES ACTAJU MAJAS!!!! JOPTVAJU MAĶ AR ARRĀĀ!!!( daudzstāvmāju sadaļu nav jēgas taisīt. Tāpat viņu ir ļooooti maz)
0
Es brsucu auzās??? Kalusies cienītais, ja nemaldos, tad ģitāriņu strinkšķina katrs otrais, ja me pieci no septiņiem metal un taml. mūzikas klausītājiem. Un ja tas nav pa tēmu, tad kas tad ir? Ja tev šķiet ka tevis minētā sadaļa būs plaši apmeklēta tad vari rīkot piketu pie Brīvības pieminekļa par šo tēmu. A man šķiet, ka tieši metāla mūzikai un attiecīgi tādai ģitāras spēlēšanai nav specifiska veltītas vietiņas, kur papļurkšēt par hardwere, softwere un koka izstrādājumiem. Toties ir pa pilnam visādu Nirvanistu piedirstu forumu par stulbām, metālistus neinteresējošām tēmām. Ja tu esi bundzinieks un esmu aizskāris tavas trauslās dvēseles stīgas (ādas, ja vēlies), tad protams atvaino, bet nevajag uzreiz sākt te vicināties ar plakātiem. Takšto be cool, like elephants.
0
Zin, kas manuprāt būtu feini pie recenzijām... To varētu piekopt tie onkas, kas raksta. Būtu baigi feini, ja nenoslinkotu un pievienotu dziesmu sarakstu. Man jau nu baigi tīk, kad ir uzreiz klāt. Tas šad tad labi nostrādā. Redzams uzreiz ar ko darīšana. Tikai, ja tie ir vilkti mp3, tad, protams, no sākuma pārbaudīt. Jo katrs trešais (labi, ja vēl tā) mūždien ir kļūdains. Ā, un tajā jūsu, nezin kāpēc, iemīļotajā Metalstorm lapā arī ir kļūdainas diskogrāfijas. Pāris reizes uzrāvos, pietika. Līdz šim nav pievīlis Metal Observer. Vienīgi, ja ieliek recenziju par kautkādiem grinderiem, kam albumā ir 60 dziesmas... tad ar tā stulbi itkā. Lai gan, nu i liela bēda. Galvenais tik būtu izdomāt kā to dziesmu sarakstu, kurā galā dēstīt. Varētu pašās apraksta beigās, ne?
0
Marlix tu man nemaz nepalidzi
0
Marlix tu man nemaz nepalidzi
0
paskat, es jau stresto saku, ka tik es pats neesu inficejies par nirvanistu" tad atkal paskatas uz margaretu, noliec galvu, un saprot vai nu es vai viņa, "MANAS TRAUSLAS DVESELES STIGAS", tasaucas man autobiografiskais bestscellers. Viss sakas kad es saku aizrauties ar tiem koka izstrādājumiem ...
0
kuš! šis tas jau tiek ieviests, pasķirstat iepriekšējos postus. izmaiņas šad tad arī tiek veiktas - tad paskatos, kas šeit derīgs. piem, tagat lapai vajadzētu bikiņ ātrāk.
0
Attiecībā uz Fauna ierosinājumu. Nu teorētiski jau var, tomēr var iztikt ar to, ka ir links vai nu uz metal-archives attiecīgo lapu, vai uz grupas mājas lapu, kā tagad - tur tracklisting var atrast. Vispār, zolīdāk jau būtu, ja visām blicēm būtu links uz mājas lapu, kaut gan to ar var atrast MA lapās. Bet nu smukāk jau isstītos, ja viss uzreiz būtu klāri priekša nolikts.
0
Par vēlu Intar, piedod, bet es jau vienu uzrakstīju un nosūtīju ar visu tracklistu un arī linku.... (linku jau BigUgga līz šim meta uz grupas nosaukumu, kas tika pieminēts kautkur pa vidu recenzijā, bet es šoreiz speciāli nepieminēju nekur to nosaukumu pa vidam un pievienoju apakšā) Redzēs, kas tagad būs...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas