VeikalI
0
Visi veikali kas ir paredzeeti METAL, PUNK, SKIN un ..., kas atrodas Riigaa vai ja ir normaali tad arii visaa LV.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
aptuveni 0
0
hmm padomasim!!! shis skaitlis varetu buut ar komatu un veicot matematiskas darbibas ko saucam par noapaljoshanu nonakam liidz bigija minetajaki nullei!
0
hmm padomasim!!! shis skaitlis varetu buut ar komatu un veicot matematiskas darbibas ko saucam par noapaljoshanu nonakam liidz bigija minetajai nullei!
0
Liepaja ir viens tipa ar tadu novirziewnu Tarantula, bet nu no rotaam tur ir visi leetie krievu un polju suudi + arii suudiigaa Alchemy produkcija. bet nu kaut ko jau laikam atrast tur var. pats gan tur neiepeerkos :PP
0
skinu veikals... ko tur tirgo? :D
0
ādas un attieksmi... >:))
0
viens no prechu klaasta varetu buutu nu nevis kens un barbija, bet Adolfs un Eva:)) + miniatura koncentracijas nometne+ kmomplektaa Zyklon Mp3 ar pilnu diskografiju
0
Drīzāk Zyklon-B diskogrāfija... Zyklon jau ir cita fiška un mūzika, kaut arī daļa sastāva tā pati. Atvainojiet par piepisību.
0
dzeerienu veikali ir atrodami visaa Latvijaa, tak chto nevajag pljurksteet!!
0
Un Bombers neskaitas ka metal utt. paredzets veikals
0
Skinu veikals - varu dot atbildi, man draugam Vācijā tāds pieder, saucas CRIME STORE... Web lapu var apskatīt zem šādas adreses www.blacksheep2006.de
0
Sonnenmensch:
Mit welchen Loiten zind zie befreundet? Na zo etwas....!
0
Balrogh, tava vācu valodas rakstība ir vienkārši traģiska...
0
Tiessam nav neviens norm vei bez Centraal tirgus, stacijas un PATRIOTA, cik dzirdeeju esot viens normaals kaut kur pie kaut kaadas HOKEJA HALES, man interesee tiessi aadas meetelli?
0
aads metaljus meklee hupalaas vai vari piestaigaat arii pie bernu pasaules uz lietotu adas izstradajumu veikalu
0
O ja humpalas var atrast istus "zelta" gabalus.
0
eu, eu, kur atrodas tas PATRIOTS?
0
1.PATRIOTS atrodas aiz beernu pasaules (2 tramvaja pieturas aiz).
2.Kaads ir ddzirdeejis par taadu GOTU veikalu "SKA"?
3.Kur tas tiessi ir, beernu pasaulee iekssaa vai akuat kur tuvumaa?
0
3.Kur tas tiessi ir, beernu pasaulee iekssaa vai akuat kur tuvumaa?
WeAllDead..nu ieej apskaties, nekautreejies
0
man patiik ja nekljuudos"RANDOMS" vecriigaa skaarnju un kaljkju ielas stuuri.tur pagrabaa var nopirkt gan muuziku, gan visus metaalistu atribuutus
0
Tur jau sen pagrabs ir ciet. Riktīgi sen, šķiet kādus 1.5-2 gadus.. :DDD
0
Jam, pagrabs..atceros ka pirms paaris gadiem medzu tur regulaari iekliist, ja pat mani tur nekas nesaistiija..patika albuumu vacinju bildiites un melnie krekli, ja pat klausiijos Praata Vetru un Spice Girls...diivaini, cilveki ir tik nesaprotami...ja, atceros, kameer vienaudzhi baidiijas no mataijiem, tikmeer es biju staavus sajuusmaa...labi tas taa pa neteemu, bet atminjas....:)))
0
nu randomā viss dislocēts ir pirmajā (un arī vienīgajā) stāvā. smagais muzons (regulāri iepērkos tur, kaut krievijas diski- maitas tādi, palikuši dārgāki), lupatas, metāllūžņi u.c.
0
bomberaa trikai Haggard prieksh sevis atradu :D diski vispaar praktiski visi ir viens blekjis un nav nekaa cita. Un kerzi pa 55 ls leetaakie.... jaapasuuta... un leeti fifuki vispaadi.Joprojaam pa visu riigu nevienu normaalu aadas rokas aproci (no rokas saakuma liidz elkonim) nevaru atrast bez pozeru dzelzhiem
0
pagrabs - tas ir smagi :D smagi, ka ciet hehehe augshaa kaut ka nav tas.Nevar buut ka tas pagrabs bija neizdeviigs.Laikam atradaas kaadi "svariigaaki" meerkji vinjam... shkrobe
0
roof a kādi izskatas pozeru dzelži??? :DD
0
nu taadi leili un spiidiigi un tur veel ir taads ® un vispaar taadas panamaaas lietinjas.Kaa Dimmu zaabaki tikai uz rokas :D
0
1. Biju iegaajis Beernu pasaulee-tur nav ko mekleet-FUFLO(tikai veceneem), atradu/iesaku labaak iet uz SPORTYA PILI, tur uz augusta beigaam buus kaut kaads aadas meetellu pevedums, tai tirdznieciibas centraa.
2. Randoma pagrabu aizsleedza taapeec, ka ap to tuseejaas paaraak daudz traku/apdzeerussos cilveeku+aizliedza sabiedriskaas vietaas dzert.
3. Kas tas par GOTU veikalu "SKA", kaads zin?
0
Tie apdzērušies cilvēki tak tusējās blakus esošajā Kvadrātā, ne jau Randoma pagrabā :D
0
tuseeja "piebalgaa" un "liivu laukumaa"...
0
Veikals,Skiniem - konkrēti jakas,bixes,atrodas uz kr.Barona ielas ,blakus kino Daile,2. stāvā.
Pārējie itkā zinami,vēl tirgū.
0
veikals ir uz katra stuura ej tik iekshaa un njem savu baltmaizi, biezpienu, alu vai prezervatiivus, ko juus te pljurkstat kaa nelaimiigas vistas! ibio! ejiet anuka visi uz biedriibas namu un noperkat kadu instrumentu, vismaz buus ko dariit!
0
biedriibas nama instrumenti?Meesls tas veikals.ar tiem Stagg"iem tikai riextus skladiit :D
0
1. Bllegg kaads var pateikt vai ir ko dzirdeejis par taadu veikalu, kaa "SKA"?
2. Man vajag aadas meeteli, nevis kaut kaadus instrumentus, ar kuriem dauziid riekstus...
0
roof, njem un pasuuti! btw tagad tur tagad ir paris ibanesi, jackson un ltd :) ljooti lieliski ibanez, fender un meistara basi :)
0
še jums veikals ----> www.gothicshop.ch/ tādas mantas var atrast ka acīs tek ārā.... tik padārgi un vēl pasta izdevumi.... bla bla bla....
0
Labs veikals, tas ONLINE:
1. Kur valstii atrodas vinnu baaze?
2. Cik ir pasta izdevumi?
0
ch, ja nemaldos, ir Šveice.
0
CH ir Šveice nu moins a es domāju Čehija.... amm ja nemaldos pasta izdevumi tā ap 20LS un vēl + cik smaga tā prece....
0
Čehija ir CZ.
0
Vamiiprs paldies, man jau ir :)
0
Nu ja piem.: tur aadass meetels maksaa 220 eiro, piennemsim 150 Ls + transprts 20 Ls + svars cik noprotu ar kaadi 15 ls, sanaak diezgan norm cenniks un hui vinn zin ko tev atsuutiis mainiit jau vairs nevareesi, ? vai nav izdeviigaak ko taadu mekleet LV pie.: ssuveeju salonos?
0
MeesVisiEsambeigti:
ja reiz esi talicis naudu tam savam meetelim tad vai nu pa 100, 120 panjem kaadaa izpaardoshaa (uz chaka ielas veins veikals taads sakariigs likaas) bet vislabaak ir tad, ja piemet 30 ls un pa apmeeram 150 pasuuti sev meeteli pie shuveeja jo ir taada lieta, ka individuaali shuutam meetelim neviens veikala produkts nestaav blakus pirmkaart jau preciizo izmeeru deelju un arii kvalitaate (pie laba shuveeja) ir biezhi vien labaaka. Pietam netaa pirkt meeteli... tas ir idiotisms jo iegraabties var riktiigi lai cik tur izmeeri buutu noraadiiti.
0
izmeeru deelji :D master of blaster :D
0
Nu pa ko tad es runaaju, drossi vien tak kaads no Jusm ir apmekleejis un izmantojis kaadu ssuveeju salonu, varbuut var ieteikt? Prikola peec var aiziet uz to CCaka ielu, kaadi numuri vai ielas kas krusto?
0
A veel kas man interesee, ir varbuut kaada INFO, kur Riiga var iegaadaaties norm. kerzus uz platformas un liidz celim - apm.?
0
tādi gan nav gluži tas, ko mēdz saukt par "norm." zābakiem :) Diez vai Rīgā tādus atradīsi. Un, galu galā, ir taču tonnām citu iespēju pozēt.
0
:D
0
Abas rokas kreisās vai? Jāšuj pašiem!
0
nu ja tu zini tad drossi vari pozeet. Tiessaam LV nav neviena sakariigs veikala...
0
Nedod dievs kāds atvērs tādu veikalu kur visus prikidus var dabūt tad pilna Latvija ar poke radībām būs....
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas