KAPEEC????????????
0
Ka pec tisi notie ta kat am ir janotiek, varbut tas ir liktenis, bet varbut sakritiba, bet varbut virnkarsi nejaus molekulu un atomu, kaa ari elektriso impusu sakritiba musu smadzenes, kapec mums (cilvekiem) ir radusies tada stulba doma ka mes pasi kontrolejam to kas notiek musu smadzenes kur ir teikts ka tas viss nenotiek galigi otradi????? Bet ja tomer mes pasi kontrolejam savas domas, nevis vienkars nejausibas saslegsanas likums, tad kapec mes pielaujam tik daudz kludu. Kaut gan kurs ir teicis ka tas ir kludas??????
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ēd krekerus.
0
Ja valdītu un nekļūdītos, neuzdotu - kāpēc.
0
tu taisi suudiigus kaverus yamato :D
0
Kapec sudigus kaverus?????
roof es vienkarsi ta iedomajos varbut parak dili, be tas jau nav no svara.
0
Patiesiiba ir taa, par kuru tu domaa, ka taa ir patiesiiba.
0
kas ir patiesība? laikam, tas neskūtais purns, kurš tev lūr virsū no rīta, kad paskaties spogulī...
0
un, dzer, vecais... redzēsi atklāsmes par ātomiem, impulsiem un rozā ziloņiem uz sienas... vēl, noder līme "Moments"... it īpaši, ja to osta gulbju mājiņā, pie kanāla...
0
tieshi ta, beidzot viens pratiigs cilveeks, pie velna ka juus nesaprotat, stulbo kapostu bars, mēs visi esam matricē, manas abolmaizes nav īstas, un es varu nemazgāties jo tas arī nav pa īstam, es varu aiziet uzpipēt jo nekad nenomiršu no plaušu vēža un es nemaz neslimoju ar hronisko asmu jo tā nav istā, un kur vispār ir teikts ka mēs kontrolējam cik daudz ir aizvadīts uz mūsu smadzenēm, un ir radusies tāda stūlba doma ka man tādu vispār nav???? Bet ja tomēr mēs visi aizietu uz pustošo Kristu, vai skaitītos intelektuāli ja mēs šā kā tā visi pēc konča būtu pilnīgā matricē, tad nah vispar tas koncis vajadzīgs. Kaut gan kāda jēga ja tāds koncis vispar neeksistē
0
šādā gadījumā, ierosinu iet uz krogu, un pieprasīt dzērienus par brīvu...
0
50 uz 50....50 izlemjam pashi 50 jau ir izlemts par mums.
0
=> yamato: Vai tikai Tu Matrix neesi paarskatiijies? Piekriitu taada noziimee, ka arii realitaate ir tikai iluuzija, jo katrs ppls uztver un atveido kaa reaaalo sight tos impulsus, ko vinja smadzeniites ir uztveerusahas no kopeejaas info pluusmas, a tas nebuut neatbilst vispaariigai ainai. Tb., uztvere ir cenzeejosha.
0
what da fuck? sviests tas viss ir. kā jums būs ar uztveri, ja kāds uz ielas jums pieietu un sadotu pa zobiem tā kārtīgi? nekāds matrikss nebūtu prātā... jaunieši filosofi... >:D vēl, ko gan jūs domātu par realitāti tad, ja nebūtu ko ēst? aa, tā ir ilūzija, tikai, nez kapēc es palieku vājāks un vājāks... un tad jau viss... >:D
0
Nu blja. Shitaadas teemas momentaali aaraa. Nav ko normaalu forumu ar visaadiem suudiem pieteisiit. Ej uz draugiem.lv - tur taada lieta, kas saucaas "parunaasim"(laikam) un tur arii savus moraalos atkritumus var gaazt.

Piebesiija
0
Bāc, Jamato, tu raksti tā kā vecs japāņu analogais sintezators, kuram puse taustiņu nestrādā, baigi grūti saprast, kavers ir ne tikai sūdīgs, bet arī lažains.

Jau 18. gs. prūšu filosofs Imanuals Kants ar ultra mega loģikas palīdzību pierādīja, ka jautājums par brīvas gribas un predestinācijas ontoloģisko sadursmi nav vienozīmīgi atbildams. Vislabākās zāles kā izārstēties no tieksmes uz šāda tipa spekulācijām ir izlasīt Kantu, "Tīrā Prāta Kritika".

Ja jēdzieniskais aparāts neatļauj saprast, tad nav vērts tajos jautājumos iedziļināties vispār. Citādi neko vairāk par "Matrikss, bļe..." pateikt arī nevarēsi :E
0
Shizmai žetons, būs jāuztaisa kāda tēma arī par tavu jūzerneimu :E
0
Nu meegjini. hehe :D
0
duh..
0
me noskebinaas aiz gudriibas valgiem, kas mani sen kaa pametushi.
0
sssitaas verbaalaas caurejas man besii....imho
0
Kaapeec, vot tapeec lai iegrietu mums visiem, vis notiek jo mees negribam lai taa notiktu, ja mees gribeetu but beedigi, mes buutu laimiigi, ja mees gribeetu buut nabagi, mees buutu bagaati, utt!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas