Filma par muusu draugiem!!!
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
:DDD laba filma
0
nu riktīg labs !!! noskatieties... nu perfekts izklāsts.

pēdējā frāze bija ūber laba- kurš no gopņikiem ir viskrutākais... pareizi- tas, kuram kurtka sabāzta biksēs:)
0
:DDD nu ssitaa sen nebiju smeejies
0
Vot eto da!!!
0
Jē, tas pat to izsišanu no sliedēm ar nestandarta atbildi ir 100% pārbaudīts vairākas reizes. Pāris reizes arī pēdējais variants. Strādā. Kau gan tur ir izlaista viena neance. Gopņiki uzbrūk un nekaunīgi uzvedas tikai baros. Pa vienam viņi ir nulles. Bet tā kopumā pētījums visnotaļ izsmeļošs un pamācošs.
0
ļoti precīza filma. protams, varētu vēl diskutēt par atsķirībām, kādas ir mūsu urlām no krievijas gopņikiem, ņemot vērā teritoriālo izplatību, bet kopumā, ļoti laba filma :))))))
0
riktīgs zinātnisks pētījums
0
Kaut ko tik labu sen jau nebiju redzējis.
0
Urlas ir pidari, ieniistu vinjus, vareetu tos kropljus uzlaist gaisaa, vai arii izvilkt vinju ieksas caur to stuulbajaam riikliiteem, naavi urlaam, vislabaakais ir tas ka urlas tik biezhi met man kanti, ka var izvemties, pretiigi, un citkaart atkal shoto atnjem uzsit dailjus zilumus, vienvaardsakot - NAAVI URLAAM!!!
0
jomjo - urlas, urlas, urlas - prikolniji "pacani" - ir pa ko iereekt - bet tu te kurini naidu - vaig uz vinjime skatiities ka uz klauniem, et ne kliegt uz katra stuura URLAS PIDORI, URLAS taadi, URLAS citaadi, vareetu arii uznjemt filmu par true gotiem - un arii buutu labs materiaals pa ko iereekt!!!! :DDD
0
vispaar kretinee tie vaardi "ieniistu vinjus, vareetu tos kropljus uzlaist gaisaa" - a tu padoma ka visu ietekmee dziivee kaukaadi notikumi, un ja tu izdariitu taa, bet ne savaadaak pati/pats sha izklaideetos kkur larokaa vai vel huj zin kur un kliegtu metaljugi valsatiji - machitj vas nada, na milo i na kol razhavij u.t.t. aj ko tur teikt taa un taa sha buus 777 komentaari...pochemu ti malenkim nizdoh un t.t.
0
aarpaac kaa es izreecos :D Shitais buus gada hiits! Normaalie krievi akal kauko labu uzdarijushi :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
regar (18 gadi)
ssstnotb (6 gadi)
Viskas