tetoveejumi....
0
mjaa taakaa vajadzeetu uztetoveet....kaads ir to darijis?padalieties pieredzee...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
man nav bet noteikti buus.
0
es domāju, ka ir gan
0
es arii gribu taapeec prasu...
0
Ko Tu gribi zināt? Cenas, vietas? Vai nesāp, tetovējot?:D
0
Ja kas, tad es esmu aizmidzis 2 reizes, kad man taisīja tetovējumus! Tie kas domā, ka tas ir sāpīgi un nepatīkami - pilnīgs bullshits :)
0
ja gribi tad tik uzpriekss, vieniigi jaabuut paarliecinaatam par to ko dari. Lai nesanaak ka peeclaika nozzeelosi un gribeesi no taa atbriivoties, tas daargi maksaa, turklaat var atstaat reetas
Ir vel taadi laicīgie tetovējumi-turās no 1 līdz 5 gadiem,tie tiek izpildīti ar speciālām dabīgām krāsām un ne tik dziļi ādā kā īstie tetovējumi.
bet nu tas manupraat salagaam.
0
par sāpēšanu -tiešām figņa. Par pašu tetovējumu-nu, ja domā kaut ko tadu darīt, labāk iepriekš jau izvēlies, ko vēlies sev ādā redzēt-un kur. Tur uz vietas-salonā, protams, ir visādi albumi utt., bet tas tikai var nojaukt prātu, pēc tam nebūsi apmierināts. Par naudu-nu, man 6x3 cm tetovejums bija 20 ls, otram 2x lielāks-35 ls. Nesaku-daudz/maz, par cenām toreiz īpaši nepiedomāju, man ieteica vietu-uz Brīvības ielas, kur Cēsu iela nogriežas, (blakus taisa hennas zīmējumus). 1nīgais-ja uz rokas/pleca gribi-maikai ar piedurknēm jābūt, jo to vietu notin (man bija bezpiedurkņu, so pa V-rīgu skaisti polietilēna plēvē vazājos..) Tas, proms, uz silto laiku attiecas.
0
Rētas, strutošana, u.c. huiņas rodas, ja tetovē par šņabja pudeli pie kāda pagrabā. Bet nu sāpec jau atkarīgas no cilvēka un vietas kur tetovē. Es zinu cilvēku, kas pēc tetovējuma uz muguras teju vai noģība. Man pašam vairāk besīja sēdēt nekustīgi, kad viss tirpst.
0
Tetovejumi ir ok, es arii pirms kaada laika taadu gribeeju, kautkur uz laapsinjas, bet tad paardomaaju, labaak taisishu velaak, kad gaume buus nostiprinaajusies, citaadi tik biezhi maniijaas domas ko tetoveet!!!
0
puuce peec gadiem skataas spogulii un nevar starp tetoveejumiem atrast acis ko ievilkt ar melno ziimuli:D
0
nemaz nevajag vilkt jo tur jau viss ir notetovēts melns
0
Lucifera - tev žetons no manis :):):)
0
Sezonas tetovēšanas hīts - Puuces lācītis.
0
ar milziigu dildo klaat un veel noraadi THIS IS CALLED A DILDO
0
Thats my pussy bear ! :)
0
:D:D:D:D:D
0
peec komentaariem domas kriit uz laiciigiem tetoveejumiem....es te dazhbriid pa teljuku paskatos ozzy gjimeniiti, kaads tas ozzys izskataas vecumdienaas taas ir drausmas knapi kustaas un viss notetuveejies...
0
..Laicīgiem..nja. Nu kas Tev liek uzreiz visu miesas kvadratūru izdaiļot? Tad jau var arī tās bērnu novelcenes uzlīmēt vnk...Ja taisa, tad uz mūžu-tāpēc jau ppli pirms tam tomēr domā...Bet-tas tik mans subj.viedoklis, protams, Tev pašam labak redzams.Peace
0
Par tetovējumiem uz laiku līdz šim esmu dzirdējusi galvenokārt sliktas atsauksmes, tai skaitā no pašu tetovētāju puses - astājot pleķus uz ādas, pilnīgi neizzūdot utt. Patiesībā, ja neesi pārliecināts, ka pēc pāris gadiem tetovējumu vēl gribēsi, labāk toč vispār netaisīt.
0
kādreiz man bij strikta nostāja pret to, lai es sev taisītu tatoo... bet tagad neatteiktos kādu zīmējumu uz pleca uzmeistarot. Gan jau sadūšošos, izdomāšu ko, un ai ziet pie viena paziņas tetovētāja, kurš jau sen apsolīja kaut ko par velti uzmeistarot.
0
Interesanta un skaista taa lieta jau ir, bet tomeer kautkaa nevelk... Nav taas sajuutas, ka dikti vajadzeetu uzziimeet uz (nu patiesiibaa zem, bet tas taa) aadas kauchko un diez vai arii kaadreiz radiisies, bet visaadi jau var taas lietas iegroziities.
0
......bet piirsingu????
0
Ar pīrsingu vipār ir easy. To dūrienu jūti tikai kādu sekundes simtdaļu un tad jau viss un ir smuki:)
0
Man bij pīrsings vēderā... bija un izbija, tagad nabiņas virspusē diezgan liels un tumšs apaļš plankumiņš. Eh, kam negadās, varbūt drīz duršu pa virsu, lai vismaz to rētu neredz...
0
man ir piirsings luupaa un bija nabaa arii, un tetoveejums delnas lociitavas iekshpusee. peec luupas durshanas izskatiijos kaa neprofesionaals vampiirs:D a tattoo bija fiksi un nesaapiigi, kaut gan domaaju ka uz veenaam vareetu baisi saapeet:S bet kuteeja gan nenormaali:D nabaa iisti caurums negribeeja dziit taapee iznjeemu un palika reeta:(
0
ar pīrsingiem uzmanīgi. redzēju te vienu meiču slimnīcā, kura izdūrusi divus caurumus apakšlūpa, no kā viņai sākusies alerģija, un nu jau nedēļu ar ar temp. guļ palātā... tā lūk..
0
vajag jau nosterilizeet duramo un mantinju ko iekshaa likt. var rasties infekcija. alu un viinu nevar pirmo nedeelju dzert. un arii no mantinjas materiaala var buut alergjija.
0
nu domāju, ka tajā salonā sterilitāti ievēro, kur viņa dūra... vnk trauma kā tāda ir, arī tomēr kāds mikrobs gribi negribi iekļūst + meitene tāda alerģiska pēc dabas.... un šādas herņas parādās arvien biežāk un biežāk, sevišķi jauniešiem, tīņiem
0
patiesībā sāp tikai kad tetovē... pēc tām nē...
man jau sen taisija.. gribu vēl vienu... :)
galvenais - pirms kko uztetovē uzzini, ko tas zīmējums nozīme =]
0
un p.s.: iesaku to darī salonā... ļabāk nevajag kkur pagrabā "po djezhevke"...
0
visdebiilaakais variants ir 12 gados uztetoveet KoRn uz rokas, ja veelaak tu kljuusti par metaalistu un muuzikas gaume nedaudz mainaas. bet tas taa...
0
vēl tizlāk meitenes vārdu..
0
Jā, ar meiteņu vārdiem nevajag ķēpāties. Džonijam Depam esot bijis tetovējums "Vinona forever", ko pēc šķiršanās nācies pārtaisīt par "Vino forever" (Vīns mūžīgi).
0
Aha, šitam basīša urlam Kambalam bija liels meitenes vārds uz pleca JANE, SARAH vai kaut kas tāds... hm, un vēl vienai grupai bija klips, kurā puisim viss ķermenis bija notetovēts ar meiteņu vārdiem hi hi
0
Jā, un vienā no "Dadža" numuriem bija karikatūra ar alusvēderainu veci, kam atkailinātā miesa izraibināta ar "Taņa", "Maša", "Ilze", utkl.
0
*utml.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas