krogi, klubi.... citas vietas.
0
Lieta tāda, ka nedz Salamandrā, nedz kautkādā Depo vai Kabatā un vēl velns zin kur nenotiek katru piektdienu , sestdienu smagajai mūzikai un ap to saistītām lietām veltīti pasākumi, notikumi... Bet gribās ta uztusēt, principā katru nedēļas nogali... nu gandrīz katru..
Nu tad padalieties, kā jūs un kur, ar ko lielākoties pavadiet nedēļas nogales.. Vai aizšaujat uz kādu kroģeli, varbūt kāds iebrien kādā klubā... vai savācas bariņš un šauj uz pirti, daču u.c. vai vnk klasiskais virtuves bujāns...
p.s. es ,piemēram, dodu priekšroku atslābināties piektdienās pēc mēģa turpat jau mēģa laikā... Kādā dzīvoklī labprāt uzraujam, un protams - žanra klasika- virtuves kodiens :)) Uz krogu ar šadtad... klubi gan neinteresē... tajos parasti ja, kāds mani aizvelk, tad nu tuvu stadijai, ka stendere jāstutē.... vai arī tā ir par šauru..ho, ho, ho.. :))
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Parasti aizvelkos uz kādu krogu (kad esmu iedzēris - pilnīgi vienalga, kuru, galvenais, lai hiphops un popsa neskan). Bieži vien sēžu ar čomiem kaut kur kādā skvēriņā un aizleju acis. Gadās arī "žanra klasika"! Neiespringstu - kaut kā nav tāda piektdiena pēdējā laikā gadījusies, kad nekas nenotiek.
0
pure fukking kitchen fukk!!!! Vajag spēcīgu iemeslu, lai izietu cilvēkos. Starp ciu, ļoti pat spēcīgu.
0
muļķības. piesolītu tev pāris alus un skriešus skrietu cilvēkos.
0
nu tas jau arī ir viens no spēcīgajiem iemesliem... (bigija tipa gi gi gi)
0
neteikšu, ka man arī baigi vilktu cilvēkos, bet visu laiku pavadīt mājās ,kā to ,cik sapratu dara Fauns, būtu par traku. Tas jau līdzinās brīvdienu pavadīšanai mucā bez maz vai. Man tomēr prasās laiku pa laikam nospiest kādu butelīti vai režģīti uz diviem, trim un vairāk arī ārpus mājām.... :)
0
Iepriekšējā nedēļas nogale, šķiet, bija pirmā kopš jūlija sākuma, kurā netika dzerts... vispār patīkama pārmaiņa :)
0
laikam tas istabas/kitchen fukk ir tuvaks, beigta zivs esmu, ko padarisi.
0
Nedēļas nogale pienaak un aiziet - taa iisti nemaz vinju nepamanu. Dazreiz sanaak iedzert pa alum taadaa uukjii kaa "MASKA" - atrodas pie sporta pils. Tur taa normaali - mieriigi, skan kautkaads swh ne paaraak skalji, var arii biljardu uzraut, alus arii nav daargs - 60sant, publika ir cilveeki ap 40. Taa jau visbiezhaak sanaak kitchen variants, un teikshu atklaati ka nesuudzos par taadiem. patiikami, ka pilniigaa lopaa nekur nav jaaiet lai izguleetos - paaris metri liidz gultai un lieta dariita. Vieniigais naakamajaa riitaa jaavaac maaja.... pasham... :(
0
nu tie klasiskie virtuves tusi nav nemaz tik slikta shtelle ir dazhi pabijushi pie maniim tadi pasacieni bet es esmu maita kursh pedejaa laikaa nedeeljas nogalees uzturaas majaas uz dazhaam stundaam lia paaestu un dotos talaak!
0
Hei Intar- ta jau labi dod vaļā :) nu bet kur ta parasti iznāk buharēt... arī esi virtuves- istabas plezīru piekritējs ?

0
ja nekas nekur iisti nenotiek, tad jeega ir kaut kur ellee vilkties uz kaut kaadiem sviestainiem klubiem? uzlikt kaadu filminju vai ko taadu un pazdert alu maajaas. nu labi, ja speelee kaads paziistams tad var iefiltreeties pa briivu un pasuukt alu, ja nu gluzhi nav ko dariit, bet arii - reti kad gadaas kas baudaams.
0
zem koku lapām, pie ugunskura, ja ir - zjbs! kādi klubi? tur tak nav ko elpot, visu laiku jāpīpē un nevar ienest savus dzērienus, sviests
0
Nu bet kā ir ziemā nefolk? Lapu ta nav un auksts arī... lai kāds ugunskurs būtu, nesasildīs.
0
Esmu kūris arī ziemā, bet vispār jā - arguments spēcīgs. Tātad, ziemā visi pa virtuvēm!
0
kāda starp;iba - kur atpūsties (lasi - dzert) - tur kur pašam ir labi :)
mans princips - jo mazāk colvēku apkārt - jo labāk!
0
Sonnem: he, novedot tavu principu līdz galam- sanāk, ka visideālāk ir dzert vienam :-))
p.s. pricipā jā kost vislabāk, tur ,kur labi un ērti jūties....
Atceros- ieradāmies vienā pie viena bohēmista- mākslinieka angārā ziemā uz ,nu jāsaka, kā beigās izrādījās, uz lopisku dzeršanu. Sākumā- auksts, drēgns, vietas maz... nekāda komforta.. likās wtf mēs šeit darā? Bet pēc 3-4 guldziena jau sāka likties tīr ok esam... vēl bišķiņ un jau zjbs. Rezumē- komforts bieži atkarīgs no sākušās promiles asinīs :))
0
Bok - nu buharēt sanāk kā nu kuro reizi. Kitchen fukk ir biezhaak nedeeljas viduu nekaa nogalees :) Bet ja tā parēķina, kur ir ņemts pēdējās nogalēs - dzimenes svinības Rīgā/Jūrmalā; dzimenes svinības Rīgā; dzimenes svinības Tumšupē; klases salidojums Ventspils rajonā, RC koncis, kāzas Lietuvā - tā viš savācas.
0
Savs mājoklis tomēr ir multi-funkcionālāka un radošāka vide nekā kautkāds barčiks. Un starp citu, var arī ļoti labi ietaupīt naudiņas. Par atpūtu brīvā dabā, es domāju, ka domstarpības nerodās nevienam.
0
Ja gribaas atpuusties tad jau vienalga kur!!! Var maajaas, bet tad stres jo senchi peeksnji var uzrasties, baaraa izmetiis us vietas jo nav pienaaciigo gadu, klubaa ir ok, bet tad parasti ir kautkas ko gribaas dzirdeet, un apsargi neljauj guleet1 Vis labaak kautkur nomaljus kaadaa pagjikaa, pagraaba, vai uzvaras parkaa (Āgenskalnaaa) zem tilta! Veel var pie Uniisha vienaa skjeers ielinjaa, tur biezhi brauc menti, bet visu var laiciigi nosleept!!! Vispaar var dzert arii skolaa, kaa es shodien to izdariiju, tad pat kontrikjii kuraa neko nesaprot var kautko uzdrukaat, es gan tur daudz par alu sarakstiiju, nez ko ucjene teiks...:DDDD
0
Nē...., nu tu Puuce esi maza nelabojama alkoholiķe. Man rādās aizdomas ,ka tev nebūtu problemātiski nodzert dažu labu, rūdītu Truemetal veterānu. Ja rīkotu sacenes viskija lakšanā uz laiku un tilpumu, tad lielākā daļa no mums večiem jau sen apkristu, kamēr Puuce vēl turētos kājās.
0
nu nez es jau sen vairs neuztraucos par to ja sezhu majaas un dzeru ar kaadu ka ienaak muteriite!
0
hi-hi! tas būtu kadrs, ja man tagad muterīte pateiktu - dēliņ, vai tu dzer????
0
es parasti uz tādiem jautājumiem atbildu ar pārliecinošu NĒ... kaut vai ir skaidri zināms, ka esmu dzēris un vēl dvinga nāk no manis... =]
0
Arii ar senchiem jaaierauj shad tad, nevar jau paaraak aizrauties ar to individuaalismu, neesiet tik cietsirdiigi.
0
Sonnenmensch - ir gadījies pieredzēt, ka cilvēkam, kam jau labi aiz 30, māte piekodina: "Dēliņ, tu tikai vairāk nedzer!" ROFL
0
Nu jā, dzīvē tā ir :)
Bet mans fāterītis, vēl kad man 20 bija teica - idzer dēliņ labāk ar mani, nekā pa vārtrūmēm slapsties :)

Bet protams bija arī kuriozi 16 gadu vecumā, kad muterīte man jautāja - vai tu esi dzēris, es žagodamies atbildēju - nē, es nepīpēju!
0
un ko muterīte?
0
Pareizi ir, tik jāpārliecina senči ka alkoholisms ir kaut kas neiespējams un ka ar MANI jau nu tas nekad neatgadīsies.

Nu... neatgadīsies jau arī.
0
man šovasar Bliezienā labi gadījās... protams es pats neaceros bet man sencīc stāstīja... šis man esot zvanījis, es pacēlis un teicis "Es te tev no sava mobīlā zvanu"....
0
hehehe - ja jau šitā aizgāja, tad arī manas muterītes teksts... _
es zinu dēliņ, ka atnāci naktī mājās dzēris...
...?.....
viss jau labi, tikai kāpēc tējkanna bija ledusskapī jāieliek?
0
:DDDD
0
vispār, ja atceras jaunību, man šamādi prikoli bieži sanāca, pašam nemaz to negribot :)
0
vispār mani praktiski nekad neuzķer jo esmu ļoti prātīgs :DD un arī fakts ka maz dzeru...
0
es ar maz dzeru,man kaut kā negribas uzrauties.bet nu šitādi gājieni kā puuce te raksta(ja tā vispār ir patiesība),tas imho ir galīgi garām,tā vairs nav vienkārši iedzeršana.
0
pilnīgi piekrītu tolx!!!
0
Nu īstenībā man 11 klase bija kaut kas līdzīgs, novests jau līdz tādam absurdam, ka stundu laikā uz skolas kāpnēm ar klasesbiedru tika dzerts...
Bet - jo tu vairāk jaunībā iztrakojies, jo vēlāk dzīvē vieglāk!
0
No pieredzes saki? Es tādu absurdu nevaru atļauties,skola nav tā.(un trepes ar tur nav)
0
Tas ko pūce rakstīja izklausās pēc lielīšanās ar savu dzeršanas pieredzi, jo redz es tak arī tā kā lielie <dzeru>

Vāu.
0
nu nezinu, man bija skola, kā skola....
ja neskaita to, ka (atkal piemērs no dzīves) - kad mani astronomijas skolotājs sauca pie tāfeles, es viņu demonstratīvi pilnā balsī pasūtīju dirst...
vel kau bija arī tādi prikoli, ka pirmo direktora brīdinājumu es jau izpelnījos 1. septembrī...
Vispār skolas laiks ir viens no jautrākajiem manā dzīvē, atceries ar patiesu nostaļģiju...
0
vispār jā ir tādi tipāži kas katru dienu stāsta kā zin tur vakar dzēris "bļāā neko neaceros un izdzēru entos litrus, žopa šodien atkal jākož"
0
Man kā reiz viens čoms no Liepājas kaut ko līdzīgu runā.Cik tā ir patiesība nezinu,bet dzert viņš dzer samērā daudz(a ko citu Liepājā darīt? skumji)
0
īstenībā ne jau kvantitāte nosaka kvalitāti un jautrības efektu.
0
Es pirmoreiz pārnācu mājās riktīgā zupā 1994. gadā, kad gāju 8. klasē... Izdzērām 1 litru Cristal Magic Vodka (bija toreiz tāda) uz deviņiem purniem ! Metāmies pa 20 santīmiem... vismaz es tā piemetos jau nu toč. Bija kautkāda skolas disene... Karoče piepūtu aktu zālē mozaīku, vestibilā... ārā , no rīta tik konstatēju appūstas tupeles:))
Nu sagaidīja mani mutere, kura tik novaidējās, bet ko tieši neatceros... vienīgais, ko spēju izdvest, bija - `es vairs nedzeršu`...., un pa taisno uz gultu. No rīta sarunājām, ka sencim neteiksim.... tā viņš vēl šodien nezin :))

p.s. Stāstīt var daudz un dikti iz dzīves visādus prikolus, saistītus ar dzeršnu... eh... labais laiks... Bet arī tagad, ja padomā, ir ok.
0
Īstenība ir jāsaka tā - tad kad mēs augām zāle bija zaļāka, debesis zilākas utt...
0
un desa bij lētāka. :)
0
Njaa... prikoli ir bijushi visvisaadi - taapeec tagad atturos no paarmeeriigas alkohola lietoshanas.
0
Ir dzerts arii skolaa, stundu laikaa:)DDD Man alkoholi ir taa kasaakumaa ir gruuti, pirmie 0,5l alus, bet tad visu un cik daudz var, bet tik daudz nekad neesmu veel dabuujusi:( Pazinjas njem nost...maitas>:( Mani veel shonedeelj, vai pagaajusho mutere piekjeera un tad tik bija...ar ko, cik, kur utt, utjp...:DDD
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas