Klukucis
0
Bļā, man ir piemetušās žagas, kā lai cīnās pret to? Elpas aizturēšana un rīšana nepalīdz, varbūt vajag aiziet krustcelēs un ap galvu pavicināt beigtu kaķi? :))
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
aizturi elpu cik ilgi vari vairākas reizes pēc kārtas un būs oki, man tas vienmēr palīdz!!!
0
vaig paskatities spoguli un nobities no seviim! vai arii pusnaktii aiziet uz dzelzcelja staciju panjemt lidzi baltu peliti kuru atdot stacijas kasieritei un uzgraust nelielu saju stacijas puteklju!

pamegjini eest cukuru! butiiba zhagas ir tada nepatika padarishana kas rodas kad tur kaut kas tur ar kungji laikam nekustas vienaa ritma tad sanaak ka vinji vien bridii saskrienas un tadelj rodas zhagas! blje kas pa penteri! vismaz man ta aut kas skaidroja!
0
godigisakot man sak likties ka nefolk vienkarshi dzivo shaja foruma! vinjsh ir ka majas garinjsh un ja kads vinju nokaitina tad vinjsh sak darit sliktas lietas!
0
tik tiešām....
0
es zinu vārdu -klikucis !
žagas (singultus- latīņu val.)- izraisa no gribas neatkarīgas diafragmas kontrakcijas, kas izpaužas kā skaļa, strauja ieelpa. Piedalās ne tikai diafragma, bet arī citi elpošanas palīgmuskuļi ( starpribu, krūšu, plecu joslas). Gaiss ar troksni tiek iegrūsts plaušās. Bieži cēlonis ir alkohola lietošana, ilgāka smiešanās, vai vnk bez iemesla. Pāriet parasti pašas no sevis. Hroniska, patstāvīga, sāpīga žagošanās var liecināt par diafragmas nerva kairinājumu (smadzeņu iekaisums), vai pašas diafragmas kairinājumu. Arī saindēšanās. Šāda chroniska žagošanās var tikt ārstēta ar (paskatījos te internetā) hlorpromazīnu... Es gan nezinu, kas tas par medikamentu, slinkums rakņāties.
Nezinu, kā tagad, bet vecajā literatūrā rekomendē novakaīna blokādi.
Bet nu domāju, Nefolkam nekas tur nopietns nav. Tāka necel brēku.
Liela brēka, maza villa.
0
Cik labi, ka ir savs galma aarsts, kas kaa neskopojas ar savaam zinashanaam un padomiems :)

7 malki uudens (uudenim jaabuut siltam un saldam), un taa lieta buus dariita!
0
he, man jau pārgāja, vnk aizmirsu par vijām, pīpoju un, kad atcerējos, vairs nebija

agrāk man ar ūdeni/elpu nekādas problēmas nebija izbeigt šito padarīšanu, bet nu jau kādus gadus 2-3 nebija bijušas

laikam būšu saindējies :D
0
LV dator-noise projektam ERROR ir labs gabals "Saindēties ar sviestu" :)
0
Par tām mājām - mans tiešais darba pienākums (strādāju normālu darbadienu 8-9h) ir visu laiku atrasties internetā (atskaitē to sauc par web research, reizēm keyword research). laikam viena no tām ārkārtīgi retajām darbavietām, kur, ja priekšnieks pamana tevi skatoties pornogrāfiju internetā vai rakstot forumos, attiecības starp iespēju saņemt uzslavu un nopēlumu ir aptuveni 100:1 tā ka mēģiniet mani saprast :)))
0
Ko tad tu īsti dari??
0
es strādāju vebmārketingā, rakstu tekstus inet lappusēm un ne tikai
0
nav labi, nav labi... labāk būtu mežā malku zāģējis!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
ssstnotb (6 gadi)
Viskas