Tarja padzīta no Nightwish...
0
www.nightwish.com/

precīzāk, viņai veltīto atklāto vēstuli no pārējiem grupas locekļiem:
www.nightwish.com/english/lettertotarjaen.ht...

Pēc tās spriežot - meičai sakāpis galvā...

Ko lai saka - labi, ka vēl paguvām paskatīt šos dzīvajā, kaut arī ar atbaidošu skaņu...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
huh... man arī prieks, ka paguvu noskatīties dzīvo performanci (kā es saprotu, labākā kvalitātē).
A es i nezināju, ka Tarja tāda "sliktā" bijuse...
0
Tarja grib būt selīna daina..:) bet nu vokālistes maiņa šiem varētu būt liktenīga, jo tarja jau bija kā kokakolas logo viņiem.
0
vai vai vai
0
drusku palasījos apkārt atsauksmes no cilvēkiem citās valstīs, kam ir tas gods pazīt grupu personīgi (teiksim, koncertu organizētāji, žurnālisti, menedžeri), un doma ir viena - jābrīnās, ka grupa tik ilgi noturējusies kopā, jo jau pusotru gadu klīdušas baumas, ka Tarja runājot augstos toņos un prasot nesamērīgas summas, ar domu, ka bez viņas NW neesot nekas...
Un šāda jezga sākusies tad, kad viņa apprecējusies ar savu personisko menedžeri Marselo, kādu dienvidamerikāni...
0
varbūt varam teikt: karalis ir miris, lai dzīvo karalis?
0
un kas notiks taalaak.....??pec tam bundzinieku, gjitaarist un taa taalaak....grupa beigusi savu pastaaveeshanu.
0
Tarja nav vienīgā balss uz zemes. Man arī prieks, ka paguvu noskatīties viņus vecajā sastāvā dzīvajā.
Vēlu Nightwish panākumus un domāju, ka no tā visa beigās var iznākt arī kaut kas labs.
0
kaut kaa never to lapu valjaa taa kaa... ghh.
0
Nu ko, - Traj uzsaaks veiksmiigu solokarjeru; bet grupa mulljaasies, meeginot atrast liidzveertiigu aizstaajeeju, meeginot pacelties liidz bijushajiem slavas augstumiem, tachu taa to arii nekad neiespeejot...
Andergraundaa varbuut arii vareetu pastaaveet variants ar citu vokaalisti; tai meinstriimaa, kur Nightwish jau bij diezgan padzilji iebraukushi iekshaa, 90% ieveeriibas tomeertiek veltiits front(wo:))meniem ; sakiet, ko gribat.
0
ek, nu taapat man vinju peedeejie darbi diez ko pie sirds negaaja... liela skaade jau nav.
laimiigu tacinju vinjai.
0
ganjau atrdiis vietu kaadaa somijas mazpilseetas operteaatriitii vai vismaz kultuuras namaa pa sesdienaam:D
0
iespējams ka par full time vokālistu paņems kādu keksu ar spalgu balsi nevis čikseni, man nightwish ar nekad nav paticis-atsevišķas dziesmas, bet ja tur vēl tāds power vecis dziedātu tad es vispār viņu laistu gar ausīm.
ja, sleeping sun ir baigi feinā dziesma.
0
Pasaule paliks tikai labaaka ja tajaa nebus tadas pozer-metaala grupeles kaa Nightfish, ar saviem trulajiem un augstpratigajiem somu purniem. Tas Tomas jau ne ar ko neatskiras no tas spiedzeejas, itkaa taa grupa nekad nebutu bijusi tikai about money hehe.
0
Nedzen uz operdziedoneem, satkshu koncii, ieskaidroshu, kursh ir spiedzeejs!
0
pareiz Hopkins,lai ietu tur uztraukties deel kaut kaada nigtwish,tur tieshaam galva durviis jaaiespiezh he,he.
0
Trulie un augstprātīgie somu purni. Hoho! Stipri teikts.
0
Ha, tas takš nekas, ir citas Tarjas. Rekur links uz amerikan nightwish mp3 [1:1 tikai skaņa sliktāka]:
www.urskumug.lv/forum/viewtopic.php...
0
Nefolk, with all respect, bet beidz šeit nepārtraukti likt linkus uz Urskumug forumu.
Ja ir links uz minēto lapu, liec to.
0
nefolkam doma pārņemt šo nišu...
0
nav gan tas preciizaakais piemeers, bet visi atceramies, kas notika ar Skumju akmeņiem, kad aizgaaja Helēna. Ilgi mociijaas un nekaadaa jeegaa! Žeel Nightwish, man jau baigi patika, neskatoties uz to, ka komercija.
0
bet par to nightwish- neizraisa nekādas emocijas... varam arī savākties un par to nerunāt, bet vai ir kāda jēga...
0
nez, agraak taa kaa patika, shodien te redzeeju vienu izlasi, iisteni uudens nokrejots, pee...
0
Es ļoti skaidri atceros to saulaino dienu, kad es izpildīju Shift+Delete uz Nightwish mapītes. Žēl, ka nevar pēc tam vēl ar Ctrl+Z padot atpakaļ un gūt multiplu baudījumu.
0
Nu ta jau redzēs kā tur būs, bet man godīgi sakot vienalga.
0
katram tik jaapieraxta, cik vinjam vienalga, vai tad nav vienalga? :)
0
buutu tak padomaajushi, kaa dzekiem paliidzeet!
0
Fauns: skumja un ļoti vienmuļa tev tā dzīve, ja tik skaidri atceries to dienu, kad esi izdzēsi visu folderi ar kādu sev netīkamu grupu.

Hopkins: šķiet, Skyforger Somijā netika īpaši labi uzņemti. Laikam tur tā vaina būs.
0
nu necik spoži neiet pagaidām, tur tev taisnība. Ir risinājumi, vai tikai nebija ko īsti pateikt.
0
Kaada skjirba ko taa Tarja, jab stikla taraa dara??? Man vienk. besii araaa... nu nebuus vairs taas nakts zives, un nebuus...mam jau patika dazhas vinju dziesmeles...bet nu pohujs....bljin es gribuuuuuuu aluuuu!!! Ar 4 liriem nepietiek....
0
urā, es tagad zinu, ka Tu gribi alu, jē, manai dzīvei nu ir jēga! :D
0
phe, dziivajaa suukaa, skata nekaada, labi vien ir... jau pirms peedejaa albuma vareeja izjukt...
0
Dezertieri Desiņ: nelikšu!!! un bigukris zina kāpēc, bet nekustina ne matiņu uz sava šņukura, respektīvi, pornogrāfija... Kas vēl domā, ka Rīga ir Baltijas Vīne? (un nekāda tur mazā parīze, b**n!)
0
to Hopkins "...grupeles kaa Nightfish, ar saviem trulajiem un augstpratigajiem somu purniem."
peec kaa spried, ka somu purni taadi? vai atteica tev alu kopaa izstrebt vai pachku pakratiit? vai piederi pie cilveeku sugas, kas spriezh-neko nedzirdeeju, neredzeeju, bet zinu?
Lai arii, cik suudiigi Nightwish bija vai nebija, vinji bija vieniigaa somu grupa liidz shim, kas speeja izpardot biljetes Hartwall areenaa Helsinkos.
Runaajot par Tarjas izmeshanu, dzeki riikojaas zemiski, iznesot publikaas apskatei grupas "netiro velju" ar atklaato veestuli Tarjai, shobriid FIN laikraksti, zhurnaali paaugstinaajushi savu tiraazhu, pateicoties NW.
Katraa gadiijumaa, es noveelu, lai grupa atrod liidzveertiigu aizvietotaaju, savukaart Tarjai turpinaat solokarjeru!
0
manuprāt ar to grupu ir cauri...
0
freedom:
taisnība neapšaubāmi par netīro veļu.
Tomēr viens cilvēks sprieda, ka džeki vienk grib sevi reabilitēt. Līdz šim publikas acīs Nightwish = Tarja un otrādi (un tas ir tikai normāli), un šamie grib norādīt, ka principā Tarja bijusi tikai algādze, no sērijas, "atnācu - ieraudzīju - iedziedāju - aizgāju mājās". Bet patiesībā visu darbu padarījuši viņi, tostarp arī dziesmu rakstīšanu.

BTW, ne uz kādu Tarjas karjeru neceru. Ļoti neticu, ka viņa gribēs dziedāt kaut ko līdzīgu metālam, jo pati tādu mūziku neklausās (tas no insaideru novērojumiem), atšķirībā no daudzām holandiešu daiļavām, kas dzied gotiski smagajās grupelēs ;) Un es neesmu no tiem, kas lec uz augšu pirdēdams, katru viņas iedziedāto noti dzirdēdams, lai vai kādā mūzikas stilā tā būtu uzlikta virsū.
0
to WrongTale:
Dzeki ir dabuujushi pilniigi preteeju reakciju no faniem, vinji ir sevi nevis reabiliteejushi, bet tieshi otraadi nogremdeejushi, jo neviens nespeej sevi pataisiit par labaaku, gaishaaku telu, padarot otru cilveeku par s...
Tarja ir operdziedaataaja peec akadeemiskaas izgliitiibaas, un vinjas solo koncerti bija arii ietureeti shajaa stilaa, par cik vinja ir apgalvojusi, ka NW aizkaveeja vinjas solo izaugsmi, tad tagad varees pilniibaa tam nodoties.
0
To Hopkins: Man tik gribētos zināt, pēc kādiem kritērijiem tiek definēts, ka tā ir pozer metal grupa. Uz šo jautājumu, protams, var atbildēt arī zinoši cilvēki.
0
tas viss ir HUIŅA!!! Kāds pozerisms??? Fuck šito sviestu! Laba, profesionāla mūzika, lielisks vokāls (bija)... Un viss... Tikpat labi es tagad nosaukšu Metallica par pozerismu, NU TAS TAČU IR BULLSHIT! It's all the MUSIC that counts!!!
0
Labi, saakumaa vinji bija klausaami un taadi neatkariigi pat likaas bet blins, kaads ir paklausijies I wish i had an Angel bungas 1:18sek... un viscauri vispaar iet taads tuc tuc... Interesanti paklausīties tikai dēļ Emppu Vuorinen.Visu cieņu viņam
0
Nu, bla, atradis iisto dziesmu kuru njemt par piemeeru.
Personiigi man NW likaas ljoti jauka, melodiska, sameeraa profesionaala grupa, kuru shad tad paklausiijos (sen gan nav sanaacis). Jaa, vinjiem ir savi miinusi, bet daudzaam grupaam taadi ir. Skaista muziika, kuru var likt arii tanteem.
0
:))) crain2
0
Tas par bildi, vai? :D Bet es pieņemu, ka Crain2 = nefolk
0
drīzāk jau vienkārši kāds pokemonz
0
jums jau saakas nefolk'omaanija :D VINSH IR VISUR :D ko vinsh ir izdarijis ar shito forumu...
0
jā, par bildi..nu viss kopā-Crain2 un šitāda bilde:)) nefolks stabili
0
es skatos uz to bildi un skaļi smejos:))
0
nu neko dariit izjuka izjuka taa grupele buus citas vabuut krutaakas
vispaar es vareetu pa vinju jauno vokaal iet tikai suudi taadi ka mani arii izmestu jo piejauju ka shie manam dzershanas liimenim netureetu liidzi
0
nefolk2
0
KUR???
0
trust no one..nothing is what it seems..
0
neviens veel nav pacenties!
0
Tarja bij pelnījusi, lai viņu padzen, jo šīgada koncī Polijā viņa uzstājās drausmīgi un šķībi dziedāja!
0
Ai, tas priekšnasums vispār bija galīgi nebaudāms.
0
konkurenti, rokas nost, es buushu iistaaka Tarja par ieprieksheejo...
0
www.nightwish.com/english/lettertotar...

<We were never bothered by the fact that you didn`t participate in writing/arranging songs, you never in 9 years came to rehearse the songs with us before going to the studio. Not the fact that while on tour you always wanted to fly, separately from us with your husband. Not the fact that you are an undisputable front image of the band......>

neredzu neko sliktu veestulee. nekaadas dirsinaashanaas.. korekti iztaiktas pretenzijas, no cilveeka kas ir tomeer grupas pamats, lai arii varbuut ne tik redzama dalja.
0
nu agraak vai veelaak iilens no maisa izlida... cik ilgi avreeja poserot... manliekas ka pat pedeja labumaa, i wish i had a blabla vinji apakshaa beatu palaidushi... nu gluzhi kaa d`n`b haahha
0
Nightwish bez Tarjas?? 0_o Ū.... Tas varētu būt interesanti...
0
Varbūt būs kas labāks sagaidāms, dzīvosim redzēsim...
0
Tarja jau gan nav nekāda uber dziedātāja, elpas skaļas, tātad ar metodiku ne viss ir kārtībā, un dzied pārlieku garlaicīgi. Turklāt viņa jau tur tikai dzied, tātad radošā ieguldījumā no viņas puses nav. Es domāju, ka viegli atradīs citu dziedātāju.
Par spīti tam, ka šobrīd modē ir aplikt šitos somus, es gan atzīšos, ka viņu albumu "Oceanborn" joprojām turu favorītu godā.
0
Man patīk dziesma Elvenpath.
0
eee, veel viens zina kaa jaadzied pareizaak...vai tik luusis nedomaa mani izkonkureet?
0
Nu redz, mierīgi au varētu turpināt džeki, ja tikai gribētu. Nu jā... nomelnošana nav īstā lieta, bet ej nu zini, kāda viņa dirsa moš ir. Vai otrādi, kāda atšķirība... Kautkādi iemesli ir vienmēr, poh... Galvenais jau kā pasniegtu jauno. Jāpiestrādā pie pompoza iznāciena ar kārtīgu reklāmas kampaņu un viss štokos.
0
To funerallady: Tie, kas nezina kā vajag, bet var, tie ir izpildītājmākslinieki. Tie kas zina kā vajag, bet nevar, tie ir skolotāji. Bet tie kas nezina kā vajag un arī nevar, tie ir kritiķi.

Es esmu augsta līmeņa kritiķe. m/
0
:)))) buusi mans preses paarstaavis?
0
0
atkal sākas?
0
nez vai.Bet kāds kaut ko perina.
0
nekasi kuli intar tevi veero sveshie
0
Muahhhahahaa
0
URSKUMUG_SPAMBOT=nefolk???

nu ko jus te varat njemties nu izlidoja nu un! mani tas nekrata!
0
nu ne gluži,bet uz to pusi velk.
0
Nav brīnums par to, ka viņu no turienes nah izmeta, te ir kaut kas līdzīgs kā grupai "Distant Light" ar veco vokālu. Kad es lasīju, ko Tara par sevi raksta tajā super-puper mājaslapā(bet tas bija vareni sen), tad nopratu, ka šī sevi uzskata par pasaules nabu, nevienai augstprātībai nav pamata. Nevienai un nekādai.
0
Vai tad Slaviks bija baigi augstprātīgs? Man nemaz tā nelikās.
0
man arī nelikās, ka viņš būtu augstprātīgs.

no samērā ticamiem - iekšējiem - avotiem zinu, ka konflikta cēlonis bija drīzāk nevēlēšanās augt līdzi pārējiem grupas locekļiem un uzskats, ka "ir labi tā, kā ir".

Tas nav gluži viens un tas pats.
0
To WrongTale: kādu nedelu nebiju te iegājis, laikam jāpaskaidro kapēc tā izteicos: Nekad nevajag jaukt 2 pilnīgi svešas lietas - manus uzskatus par mūziku un Skyforger, kas ir mans darbs. Skyforger Somijā ir ļoti labi ieredzēta grupa, un janvāri brauksim atkal uz turieni, tā kā tavs pieņemums ir nepareizs.
To Freedom: Mani neinteresē ko viņi var izpārdot, tas nav nekāds rādītajs lai man sāktu patikt. Manis pēc var izpārdot arī 10 dienas Wemblija stadionu, bet muzons labāks no tā jau nekļūs.
Redzēju šogad Nightwish Vācijā, nepatika un viss.
To Poss Posah: Es savā vēl pagaidām neilgajā mūžā esmu redzējis pietiekoši daudz grupu, lai varētu uzreiz pateikt kas tie par putniem. Piemēram Manowar, Hammerfall un Helloween ir arī lieli poseri, un tā ir viņu šova svarīga sastāvdaļa, bet ir arī jāmāk pareizi pozēt. Ja to dara tā ka to darīja Nightwish, tad varēja redzēt ka tur nekā nav, vienkarsī izlikšanās būt lielākam, svarīgākam utt. nekā esi. No metāla ja godīgi tur arī nekā nav, besīgs sinķika un harda mistrojums. Ja nebūtu tie Tarjas smukie pupi, tad domāju bandai būtu kajux jau krietni agrāk. Tās ir manas domas, dzīvojam mēs brīvā valstī un varu izteikties kā vēlos. Ja kādam patīk, tad tas nenozimē, ka uzreiz jāsak ar mani strīdēties un pierādīt man pretējais, cik šie ir kruti :) Manās acīs labi vien bija ka izmeta šo bitch ārā, varbūt tagad atradīs kādu smagāku vokālu beidzot.
0
mmm Manowar, helloween un hammerfall poseri ?... mm tu esi lohs, idiots un pedinsh.
0
tūlīt atkal sāksies...
0
en garde !
0
Artuur, tu vispār izlasi, kas ir rakstīts, vai tikko kā ierauga vārdu Manowar, tā širmis ciet? Hopkins rakstītais liecina par to, ka viņš, kaut arī uzskata minētās grupas pozeriem, uzskata to par veiksmīgu un labu šova sastāvdaļu, pretstatā Nightwish.
0
nu tad ljoti iespeejams ka mums kardinaali atskiraas izpratne par vaarda poserisms noziimi... augstaak esoshaa komentaara autors izskataas kabina to visam klaat...
0
Bez pozēšanas uz skatuves koncerts noteikti ir daudz garlaicīgāks. Iedomājies, Manowar uz skatuves uznāktu parastās maikās un džinsenēs, nostātos pie mikrofoniem, un tā pusotru stundu dziedātu un spēlētu. Pozerisms nulle, koncis ar nekāds.
0
taa iet ka termins nav enciklopedijaa ierakstiits bet gan apdzeroshos metalheadu no svesvalodas barbarizeets...

pozerisms nav viens un tas pats kas shovs...

ta jau jebkursh kas sper kaaju uz skatuves momentaa paliek pozers...
0
Artūr, laikam tev toch shirmis ciet ir..;) es neko sliktu pat tām grupām neteicu, vai tad tu to nevari saprast? Intars pareizi saprata, ko es vēlejos teikt. Es esmu bijis Manowar fans jau entos gadus un man domāt tas bija nepelnīti teikts.. Esmu pat sarunājies ar visu grupu pēc koncerta, un zini, atlaušos apgalvot ka zinu ko runāju. Ir divi dažādi poserismi, Manowar ir tajā labājā nozīmē domāts. Ja nesproti, ko es saku, tad es tevi nevainoju. Vienkārshi tad esi vēl pārāk jauns lai to saprastu. Gaidu atvainošanos par to pediņu ;)
0
oblja, un ko shie labu teica, kur koncis bija ? uz fanconvention ko nebiji ?

kkhm nu tad esi uzmaniigs ar vaardiem kuriem noziimes izdomaa... jaa jaa, hypokrblala ir TOTAALS NAHUJ DIRSAA PISSTS SUUDS... tak labaa noziimee protams, labaa, ko juus uz mani tik nikni skataties ?

jaa bet nu ja shitaa nu pa to pedinj sorii, manowar fans NEVAR buut pedins
0
btw tu gadiijumaa neesi tas puisis uz kuru dazhi kadri atsaucaas kaa "nu tas tur mana pazinjas (pazinjas,pazinjas utt.) pazinja kurs tos manowarus i redzejis, runaajis un par iedomiigiem nelieshiem nosaucis" ?
0
vispār kaut kāds bērnudārzs, nudien.

Tu - pouzeris, jūs - pouzeri, viņš, viņa, viņi - pouzeri; tā grupa - pouzeri, šitā grupa - lieli pouzeri, bet šitentā grupa vispār - lielāki pouzeri nekā iepriekšējie kopā ņemti, toties zināma angļu grupa, kas taisa visu pakaļ Black Sabbath (tikai vokālu galīgi nemāk atdarināt, kaut ko šķībi nīd), nemaz nav pouzeri, tie ne.

kad te tīņi sāk lamāt viens otru pokemonismā, tas vēl ir saprotams... bet, kad salīdzinoši pieaugušu un nobrieduši cilvēki (spriežot p;ēc agrākajiem tekstiem un/vai kontaktiem) sāk mētāties ar mazbērnu terminoloģijām... grūti kaut kādas runas uzsākt.
0
man tos agrakos tekstus mamm rakstij ! ;p
0
Here is a letter by Tarja: --------------------------... Since last Sunday morning, I have been asked to express my position by magazines, newspapers, radio and TV stations, fan clubs and fans from Finland and from all over the world. So many in total that it is physically impossible for me to find the time to reply to them all individually. Hence I decided to put down a couple of words in this text to let my fans, family and friends and the public know how I feel after the recent events. This is a moment of grief and pain and I find it very hard to speak. At the moment I am in Argentina. I hope you can understand that after this shocking life change comparable to a divorce, I didn’t want to stay alone at home in Finland. My husband had booked his tickets to Argentina many months ago and I decided to travel with him at the last minute. But the fact that I am in Argentina and the long distance should of course not be an excuse not to comment on the situation. Last Friday 21st of October was a day the whole band had been waiting for a long time. Practice started early in the morning. I was very sick and nervous because of the fact that I was not even able to sing during the rehearsals. Also nervous because the concert programme was going to be longer than usual for a Nightwish concert. Furthermore we were going to have a special guest to perform with us, more wardrobe changes for myself than usual and for the first time big screens and bigger production on stage. Not to forget that the concert was going to be recorded and filmed. The five of us had finally made it to play Hartwall Arena. Even though every one of us knew in advance that the concert was sold out, finally on stage, we saw that screaming, applauding and standing people took every seat. The feeling was unbelievable. I will never forget how amazing it was to experience the Finnish audience’s gorgeous reception. When the concert was over, I cried of happiness on stage. Happy tears because I was able to do my best as always even though I was sick. Happy tears because our long tour got the greatest possible ending and happy tears because of the best recognition an artist can get: applause and smiling faces. At that moment I didn’t know that I was going to cry again soon. After the concert, the guys of the band invited me backstage to join them and asked me to hug altogether. This felt strange as it was the same kind of hug we traditionally came together for before every concert. That tradition remained between us, even though the tension and increasing pressure already existed since a long period of time. The immediate feeling in me was to thank them, which I did loudly but without any reply. After this, they gave me a letter and asked me to read it the following day. The same letter that is now public. I read it and was shocked. I didn’t know what to say and still at the moment that I am writing these lines, I don’t. I sense great anger in that letter and I continue to have very confused feelings about it, but I don’t want to reply to this anger with an even greater anger. Private matters should never be taken to the public. I know this moment we are going through is very sad for everybody, including the guys. While there would have been so many different possibilities and ways to express what they wanted to tell me with the letter, I remain unable to understand the way they chose to handle this. I am sorry that the guys got me so wrong. I don’t recognize myself at all from the way they described me. They mentioned mean things about me, but the fact that they involved Marcelo, my husband, crossed the line. He is the man I love, my friend and has been my biggest support over the last years. We have been band mates for 9 years, experienced good times and not so good ones. I thought I knew them, but I was wrong. Still everything that has happened is not enough to make them evil in my eyes. Now comes a time to calm down and reflect upon all of this. I need to put my feelings together again and I promise to come back to public soon. I will announce a press conference where I will be talking about my future plans. This doesn’t mean that you should expect this conference to be an instrument to attack anybody. It won’t. The wonderful music we created together won’t be touched by recent events. Thanks a lot to all the people who are supporting me during these sad times. My family, friends, colleagues, and the great number of fans. I love you and I really feel I have not failed you. Tarja ...
0
...created together won’t be touched by recent events. Thanks a lot to all the people who are supporting me during these sad times. My family, friends, colleagues, and the great number of fans. I love you and I really feel I have not failed you. Tarja
0
ooooo pati salamandra mums uzrakstiijusi, kad tad kabata un 7up saks rakstiit ? man arī dažreiz liekas ka kurpju kaste personificējas un negrib tirīt manus apavus, JA un vel kas,a ( liels smaids ) tochan es enzinu es varbuut esmu biki sarežģits, bet Artuurs man leikas kaut kas nav labi drusciņ, isn that right mister Artuurs, ha ? (es atvainojos, man personigi nerausta n.i.g.h.t.w.i.s.h (lasiit ap burtiem un nesmieties )
0
hmmm, augury... izlasiiju.. vairaakas reizes... taapat neiebraucu. varbuut izgulies un tad uzraxti tulkojumu shim dzeeruma murgam???
0
Atmazkas... vienas vieniigas atmazkas..... [Taa atbildes veestule].
0
To Hopkins: "...var izpārdot arī 10 dienas Wemblija stadionu, bet muzons labāks no tā jau nekļūs." Protams, ka tas nav raadiitajs labai muuzikai utt, bet ar to somi paraadiija, ka ir pateiciigi par to, ka NW nesa Somijas vaardu un muuziku pasaulee, un galu galaa labaak, lai tiini
(lielaakaa NW fanu dalja) klausaas vinjus nevis kaut kaadus druumos poperus. Bet vispaar runa gaaja par to, ka tavupraat vinji ir truli un augstpraatiigi, jautaajums bija vai esi personiigi paziistams vai spried par to peec Tarjas smukajiem pupiem grupas promo bildees?
Naacies redzeet 2 NW konchus, nebija nekaada vaina, patika.
0
blee es tajaa stulbajaa petenee pljavaa vakar karti padirsu bled nahuj :F... bliin bet alus pa puslatu JEAH BABY! Rock`n ROLL!
0
ac/dc - rock`n roll damnation !
0
bled izlasiju to murgu... jaa pareizi ka tarju padzin, vinja ir STULBA!~un tas nav rookenrols... nu nee... tajaa veestulee vinj tikai gaudo vien!

ac/dc - house of JAZZ!
0
mana login parole: rukrukruk
0
Nightwish nav ne vainas..dzīvajā neesmu redzējis jo pie vienas reālas izdevības nobremzēju, bet vis vd un dvd..from wishes to eternity..ir labs jauks,profesionāls..un pa notīm nostrādāts,arī vizuāli..nevajag aprobežoties ar vienu mūzikas stilu (te neiet runa par pop-kultūru)..bet otras tādas grupas kā viņi nav..un ja ka kādam sakāpj galvā tā lieta ir tikpat veca kā pasaule..ESI PATS..IZDARI ARĪ KO PATS..un tad lai TEV nesakāpj galvā..tas bija novēlējums..
0
vinjiem ir baigaas ZIEPES !
nezinu kaa vinji varees izdziivot bez Tarjas
0
jā ber Tarjas tādu sitēju un griezēju Somijā un skandināvijā kopuma ir cik uziet...
un vispār labs ar intelektu virzīts metāliņs jebkurā stilā ir elitāra mūzika...pat ļoti..uz metāu pārnāk gan no operas gan koriem..gan orķestriem..gan jazz..super..
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas