Beyond underground
0
Nu re, nesen izraku, Black Friday 4(cik noprotu, 2 gadi apakaļ). Tur piedalās arī tādi čubari kā Dzelzs Vilks, Huskvarn(pats par sevi), kā arī daudzi citi Lv pārstāvji, no kuriem lielāko daļu vairs nevar manīt. Mums ir mūžīgais maršruts Depo->Kabata->Salamandra[u... tad vēl, ja palaimējas, tad atrodas kaut kāda Blomes(Jeberu) estrāde]. Bet būtība ir tāda, ka Lv ir daudz grupu, kas spēlē varbūt ne tik smagu mūziku kā mēs(in fakkt diezgan popsīgu mūziku), bet viņi uzstājas daudz pieklājīgās vietās. Mūsējie kādreiz tiks viņiem blakus? Daudziem no viņiem(kuri spēlē kaut kādu Nu-metal vai industrial), viņiem ir daudz zemāks līmenis, nekā daudziem tiem, no tā paša Open Air koncerta. Manuprāt, tas būtu tikai godīgi, ja Lv metāla štelle bīdītos ar laiku kaut kur augstāk un būtu vairāk pārstāvju, kas vēlētos organizēt koncertus(a to augstu cienītais Denisenko kungs mums visizteiktākais metāl bīdītājs). Tas nu tā, es, protams, saprotu, ka nav, kas bīda to visu štelli, bet fakkts paliek tāds, ka mēs paliekam nepamanīti un dziļi zem zemes.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
tu neesi bijis Robinsonā un RVR namā, vai RAV telpās, vai Krāmenē (par ko es pats esmu tikai dzirdējis, bet bijis neesmu).
0
Izlasītei ir vairāk kā četri gadi noteikti. Un arī Husqarn parādīšanās tai izlasē nebija nemaz tik pašsaprotama. Par pārējo pat muti dzesēt nav vērts.
0
"pēk pēk" teica pīles, caur durvju šķirbu vērojot zosis...
0
eu kas ir tas Denisenko? viņam nevajag pa purnu?

MAD MIX - vot tas bija trū UG klubs, ir kāds no jums te tur gājis?

sorry, ja offtopiks, slinkums lasīt visu e-h caureju
0
pag pag, slinkums nav - ir darpaspars!!!

(daudz lasīt nav produktīvi, jāraksta, jāraksta!!!!)
0
viss paliks tur kur ir- viennozīmīgi.

ja nu vienīgi Sanctimony paspēja uzlīst Valmieras rokfestā uz steidža, bet tas laikam neskaitās.
0
Skyforger Sinepēs un Medū ir arī uzstājušies, vēl bībeli saplēsa un pūlī iemeta.
0
bija tāda pasākuma vietā, kā Robinsons (ja nemaldos) biki tuvāk kā Ķīpsalas halle. Cik maziņš būdams atceros, tur pasākumi vienmēr bija izdevušies, dažnedažādi vīri ar instrumentiem rokās tika redzēti...
0
Kaadu briidi Mad Mixaa tika intensiivi tuseets, pirms tam veel bija taads klubs kaa Next jaunielaa 29, peec tam kad Kraameni aizklopeeja ciet, robinsons man asocieejas ar muuziigi pievemtajaam un pielietajaam tualeteem, tur kaads vienmeer jau pashaa koncha saakumaa pamaniijaas podu nolauzt, un pats tajaa visaa atrubiities:DD
0
e-h arii vareetu uznemties biidiit visu shtelli, nosponsereet ierakstus studijaa, izdot cd utt, taa teikt izraut muus no tumsas laikmeta:D
0
o jā, ta varētu viņu pielaist mazliet tuvāk NekroDēmoniem... nu tīri par nopelniem
0
Nu un par to koncertu organizeeshanu-tiek jau organizeeti tikai konchi, kas finansiaali toch atmaksaasies, nu savaadaak nekaa, kapitaalisma laikmetaa neatrast lohu, kursh ar zaudeejumiem kaut ko organizees prieksh 10 cilviniem, kameer nemainiisies latvju klausiitaaju attieksme viss shitais ir tuksha salmu kulshana, nu negrib muusu vidusmeera metaalists maksaat ne par diskiem, nedz konchiem!!
0
nu, ja kliedz par Hypocrisy un Exodus konci, ka par dārgu...
0
Saliidziniet kaut vai bileshu cenas uz to pashu Hypocrisy Latvijaa un Igaunijaa!!
0
Igaunijaa ceeniks tagad ir 16 Ls, a pie durviim buus 20 Ls, taa ka pie mums veel ir pa leeto!!
0
A kā Igaunijā ar vidējiem ieņēmumiem, inflāciju, vienvārdsakot, kā tur sastāv ar pidarasiem?
0
mani mulsina Salamandras ietilpība... ja nemaldos 250 cilvji...
0
nefolk par D tev taisniiba, es ar piedalos!
0
aaa, nu par tiem ienaakumiem un inflaaciju tu gan noshaavi greizi, statistika te suukaa, tur mosh vairaak maksaa nodoklus un taadeel arii videejais raadiitaajs ir augstaaks, pie mums cilveeki izteeree 1/3 vairaak nekaa nopelna oficiaali, bet reaalaa situaacija ir gauzaam liidziiga muuseejai!!
0
Igauņi vienkārši ir pārāk apzinīgi lai nodarbotos ar pirātismu. :D
0
Bet ar savu apziniigumu vini to UG arii ir paceelushi drusku citaa liimenii nekaa pie mums, un muzons nebuut nav super duper labaaks par muuseejiem!!
0
Secinājums:Latvijā vajag kādu izteiktu līderi,kas varētu visas šīs lietas pacelt tādā pašā vai augstākā līmenī,bet zinot latviešus,neticu,ka tuvākajā laikā kas tāds notiks.
0
e-h pieteicaas!!:D:D
Vajag liideri ar pietiekoshu devu entuziasma un mazliet naudinas, ko ieguldiit shitajaa pasaakumaa, un nekad atpakal nedabuut, uzprasiet Sonnem, ko shameejs domaa par liimena celshanu, leibla izveidi utt.:D
0
es jau neprasost varu iedomāties!e-h liekam mierā,šim laikam vienkārši gruzons bij uznācis.Entuziasms man ir,bet ar naudu gan tā švakāk.
0
Ar ko tu saaktu, ja nauda tev buutu??
0
Atklāti sakot nezinu.Vispirms iepazītu situāciju tā normāli,kas ir kas un kā.Tad jau arī skatītos,ko var iesākt.
0
Nu situaacijas konsultants gan tagad vairaak ganaas pa urskumug forumu:D
kas ir kas it kaa jau skaidrs, paaraak daudz to organizatoru mums nav - uz vienas rokas pirkstiem var saskaitiit, mums akuuti pietruukst vieteejaa labela, kas izdod jaunos censonas un promotee uz aarzemeem, bet arii tikpat daudz pietruukst to, kas peerk tos izdotos diskus!!Tad ko vajadzeetu radiit pirmo??
0
Nessmu nekāds biznesmens,mūzikas biznesā neorentējos,kā tur viss darbojas.Bet manu prāt jēga kaut ko promoteet ir tikai uz ārzemēm,jo Latvijā diskus pirks tikai pie cenas,kas galīgi nekādu peļņu nenes.Ko radīt pirmo?No šiem piedāvātajiem variantiem,radīt var tikai leiblu. :D
0
tolx iejūtas kā eksāmenā... >:))
0
kā tad!
0
Nu mans ar gluzi taapat domaat!!
Jaatrod tik ar ko saakt!!
bl@!!
0
aaa, un topics veel jaapaardeevee beyond dreams:D
0
Jā pārdēvēt toch vajadzētu.Bet vispār,gaidām Sonnenmensch viedokli.
0
Sonne shajaa zinaa ir skeptikis, taa kaa neko uzmundrinoshu vins nepateiks:)
0
bet vienalga interesanti.
0
Izrādās, ka arī ar vienkāršiem jautājumiem var nošaut greizi. Aplausi censoņiem. Laimīgu leiblošanu, pareizie šāvēji.
0
^palasi dazus postus augstaak:))
un nevajag jau uzmest luupu uzreiz:D
0
Kas man tur ir jālasa? Ar savām lūpām daru ko gribu. Kas man tur ir jālasa??? Ko tu gribi?
0
a ko tu uzreiz dirss virsuu? kas normali neko uzraxtiit nevari? ja nevari hormonus novaldit, tad vnk paklusee un lauj cilvekiem pasapnot (lasiit- izklaideties)!
0
Sorry - manu pārdomu un komentāru šeit nebūs. Savu attieksmi un situācijas novērtējumu jau esu izteicis .... [b]:([/b]
0
Un vēlreiz, kas man tur ir jālasa?
0
eu kas ko un galvenais kāa??? par ko te ir runa, es taču nevaru būt visur vienlaicīgi, izstāstiet man īsumā, bez sīkumiem. gothic productions grib izdot TABESTIC ENTERON uz CD??? koooo??? kā?
0
LV jau ir metāla megaleibls GOTHIC Productions un 2 metāla megašopi - RANDOM un BOMBER, ko jums vēl vajag??? Un man šitas viss bija jālasa, lai tā aplauztos....
0
^:D
Sakaraa ar to, ka Latvijas metaalmuuzikas tirgus ir nenormaali paarbliiveets ar megaleibliem un megashopiem mees uzskataam jauna leibla darbiibas uzsaakshanu par neiespeejamu(pagaidaam)!!B... tikai pagaidaam!!
0
Mēs vēl sevi parādīsim!!!
0
mja, TRUE METAL RECORDS vai TABESTIKK URSKUMUG Productions, skan cēli. izdodam tikai kasetes, grupas sūtiet mums savus dēmonierakstus!!!!
0
Un izrādījās, ka nevis nefolk taisa vētru ūdens glāzē, bet gan visi tie gailīši, kas izsaka savu super-puper viedokli, strīdoties viens ar otru. Es, protams, uzreiz palikšu 1000 reizes gudrāks kā tikko izlasīšu, ko domā kaut kāds Petenju Maleejs.. bet nu. Un tā katrā tēmā. Man ir jautājums visiem, kamdēļ jūs sēžat šajā truemetālā un rakstat savas domas? (*es saprotu, ka, lai uzzinātu par pasākumiem), bet šitie forumi sāk kļūt kaitīgi.
0
hmmm... interesantu priekš kam gan vajadzīgi forumi? viedokļu apmaiņa? sava redzējuma izklāsts?
0
kāpēc Tu nāc šajā tr00metālā un prasi kāpēc citi izsaka savas domas? tas jau nu gan ir slimi...
0
ka tik pats nekluusti par gailiiti, negribi lasiit-nelasi!!
Tu uzcep teemu par, kuru sheit ir diskuteets nu looti daudz reizu un diskutees arii turpmaak, ja tu no shitaa neko neierubiiji, tad tu mums vareetu izklaastiit konstruktiivu un saprotamu atbildi pats uz savu jautaajumu pirmajaa postaa!!
Reekinies ar to, ka cilveeki izteiks savu viedokli par visu -kaads nu kuram buus, patiik tev vai nea, taapeec jau tas forums ir!
Un kur peec tavaam domaam sleepjas shaada foruma kaitiigums!?
0
* aiz stūra atskan klusi e-h šņuksti...
0
:)))

pēc kādā laika ir forši sevi pavērot akkšonā, o bē, kas es par dirsēju izrādās esmu!
0
Tjā, un redz kirpuss un Sonne pukstēja, pukstēja, bet uzcepa to leiblu tomēr :)
0
Mēs sabīdījām idejas un iespējas kopā :)
0
ku visi mani forši nolika, pilnīgi prieks lasīt :)))
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas