metalcore
0
Starp citu, metalcore nav nekāds numetal vai hardcore, nevajag dirst. Tas ir tas pats death, tikai bez zombiju filozofijas ievirzes.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
mazās devās metalcore ir ok-Hatebreed un Bleeding Through-pa retam šos paklausos, lai gan ir diezgan vienveidīgi, tāpēc nogurdinoši.
a hardkors arī ir labs atsevišķos gadījumos-Biohazard,Madba... vecais Life Of Agony, Sick Of It All.
a pie kā lai pieskaita Machine Head?
0
mazās devās metalcore ir ok-Hatebreed un Bleeding Through-pa retam šos paklausos, lai gan ir diezgan vienveidīgi, tāpēc nogurdinoši.
a hardkors arī ir labs atsevišķos gadījumos-Biohazard,Madba... vecais Life Of Agony, Sick Of It All.
a pie kā lai pieskaita Machine Head?
0
bļin
0
Mashine Head un Pantera ir cowboy-metal. Ir jau protams "popsīgāks" metalcore, kā From Autumn To Ashes un Atreyu, bet tās nav vienīgās grupas. Vispār, es teikšu kā ir - mani nesaista tā zombiju filozofija. Man nav nekas pretī, ja dzied par reālo dzīvi, par mīlu, naidu, eksistenciālām pārdomām, nevis par to, kā kaut kāds Peteņu Malējs izvaroja kuci, piedzima zombijs un gāja visiem cirst galvas. Laikam neesmu true.
0
domāts bij Madball (stulbā Opera)
0
tas panterai ir albums cowboys from hell nenozīmē ka tas ir kaut kāds cowboy metal(kas tas vispār ir??). pantera skaitās powercore
0
Nu manā izpratnē cowboy-metal tas ir ar rokerisma (mačo tipa vīriešu) piegaršu.
0
Fuck, Machine Head ir normāls melodic metal, nevis kaut kādi kovboji, jopcik.. No Metalcore man patīk Killswitch Engage, Hatebreed, Shadows Fall - visas ir redzētas dzīvajā, konchos Ok, bet diskus es nepirktu! Machine Head gan ir pavisam cita štelle, ir labs!!!
0
Day Of Contempt, Unearth, As I Lay Dying - diskus es pirktu, ja nebūtu DC++.
0
Nu nez ssistas labs ssis tas nepaaraak Visus Hatebreed, Bleeding Through, Killswitch Engage, Shadows Fall klausoos un man patiik. Bet vispaar esmu baigi sajuusmaa par Lamb Of God , kurss nezkapec ar tiek pieskaitiits pie MetalCore laigan passi sevi pieskaita pie Thrash metaala
0
nezinu vai var teitk ka tas tas pats death, un vel mirušus cilvēku filosofiju vainot. Shitie izslavinatie As I Lay Dying un god forbid, man garaliciigi klausities, nu tiesham, musu pashu tred kill method vai ka vin tur, nu tei kas uztajas uz R.christ , chum labaaki no tada viedokla skatoties, ja taisa trulumu, tda taisa, nemegina tur kaut kadus melodic death fragmentus iejaukt, komoon, nemaz nerunasim par tadam grupam ka ektomorf un vispar to kas nak no roadrunner rec.

Es jau vairak kart esmu slavinaajis grupas "despised icon" albumu "The Healing Process" un darishu to atkal, lai jus neapmana ivnu izskatas, spele vienk. zaibis. cik zinu vini koncerteeja kopa ar aborted un criptopsy vai kas tads, grupa tehniska, itka velk uz Dying fetus bet, skadraka, nav tada ka no vannas dibena burbuli naaktu, pietiekami daudz cuukoshanas un interesantu riffu, tomer viss sabaazst monotona raami kas neiiet pari core ietvariem ( varbut cita gadijuma varetu apnkit, bet ne shajaa) un vispar kombinacija labu labaa, ja un pa virsu grind vokaals, nu vai nav jauki ?
0
Machine Head ir labs-man arī patīk jau kopš pirmā albuma, bet to stilu viņējo grūti nodefinēt..nu pa druskai no visa,kas tomēr viss kopā ir ielikt kaut kādos rāmjos. metāla arhīvos raxta ka tas ir half-trash..tas man liekas ir drusku pazemojoši tādu stilu piedēvēt kādai grupai. drīzāk laikam es viņus lieku klāt kaut kādam ...core
0
nepatiik bet taa jau mana popgaume :D
0
Oho. ko tik jaunu neuzzin... Death metal un zombiju filozofija. Nu ja. Cik tad šādas grupas cienītais var nosaukt? Cowboy metal. Mhm. man jau gan labāk patīk lawyer metal, bet nu ph. Powercore? wtf? Machine Head - melodic metal?

Ir jau šis tas jēdzīgs no metalcore, piemēram, nesen Rīgā spēlējusī Chimaera arī ir itin labs. Bet nevajag tik stāstīt, ka metalcore ir tas pats kas death, tikai ar tekstiem par to, kā kaimiņsētas puikas man atņēma naudu un kā, kad izaugšu liels, nežēlīgi tiem atriebšos. Metalcore = thrash/death metal + hardcore x groove. Ble, ja nespēj saprast simbolismu tekstos, klausies repu - Šalle iespers katrai kurlai kurvai.
0
powercore-šo esmu lasījis pantēras intervijā..
0
Daudzas grupas mēdz piedēvēt sev pašizgudrotus stila apzīmējumus, vairumā gadījumu, lai mēģinātu attaisnoties par špikošanu. Metallicai Štangers arī bija atgriešanās pie saknēm, vai zin. Par Pantera gan laikam nevarētu apgalvot, ka špikoja, drīzāk otrādi - radīja veselu (nekam nederīgu) žanru.
0
bllin Pantera taa ir sveeta lieta
0
pantēra arī paši sludināja ka viņu mūzika ir vulgāra spēka parādīšana-vulgar display of power.
nezinu cik nu viņi ir svēti, bet vulgar display, far beyond driven un great southern trendkill bij labi albumi
0
CFH vislabākais; tie pieminētie agrāk it kā patika, bet tagad vairs lāgā nevaru paklausīties. Svēts nu toč tur nekas nav.
0
alltime superhits cemetery gates:)
0
Imho,Pantera sākot no Far beyond driven ir groove metal,bet labākais viņu albūms tik uz tā ir Cowboys from hell.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas