Visu Latvijai
0
Latvieši un citi Latvijas patrioti!
.
Nestāviet malā, kad soli pa solim ar viltu un varu mums grib atņemt Latviju. Mūsu tautas pirmtiesības dzīvot savā zemē, runāt savu valodu, kopt savu kultūru, celt saimniecību un noteikt valsts nākotni ir apdraudētas. Pasīvu neapmierinātību pārvērtīsim aktīvā rīcībā! Nāciet ar mums kopā cīņā par latvisku, skaistu un stipru Latviju!
.
14. janvārī 11:00 Viesnīcas "Rīga" (Rīgā, Aspazijas bulvārī 22, pretī Operai) lielajā Konferenču zālē 5. stāvā notiks politiskās partijas "Visu Latvijai!" dibināšanas kongress.

Bla-bla. Ar Raivi Dzintaru priekšgalā un pārējiem pakaļgalā.

Joprojām gaidām priekšlikumus „Visu Latvijai!” darbībai un programmai, kā arī ziņas par jebkāda cita veida palīdzību, ko varat sniegt.

Iestājies partijā un tad uzzini kāda ir tās programma....
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
100% manis tur nebuus
0
Klau, es te kaut ko nesaprotu... Vai tad tāpēc, lai pasīvu neapmierinātību pārvērstu aktīvā rīcībā, ir partija jādibina? Un kas tad ir tie, kas apdraud un ar viltu un varu šitā grib Latviju izrūnīt? Nebūtu tas Raivis Dzintars pilnīgi tukša vieta manā apziņā, teiktu "Re, kā raujas pie varas!" Ejiet, ejiet, lelles - apmieriniet vien aptrakušu nacionālistu politiskās ambīcijas! Starp citu es dibinu jaunu reliģiju šovakar, pienāciet, ja ir laiks
0
Jāsaka gan, ka pēdējais teikums ereba uzsaukumā man tomēr liek pieņemt, ka tas viss nebija gluži nopietni domāts
0
Bāc, Nefolk, Tu mentālais kroplis! Ja tu to reliģiju ar nodibināsi būs ļoti labi! Vismaz izdarīsi ko nebūt.
Un par to partijas dibināšanu, es domāju tā, ja tur savāksies kādi sakarīgi cilvēki kam būs normāls funktieris un kuriem būs spējas realizēt savus plānus citu rīcībā, tad es ceru, ka vismaz maza daļiņa no Visu Latvijai bīdītajiem lozungiem piepildīsies.
Cik man zināms, Latvijā tikai 0.8 % visu balstiesīgo pilsoņu ir iesaistijušies kādā politiskā partijā... Paskatieties kas notiek ārzemēs- kā par savām tiesībām cīnās metro darbinieki Amerikā, ogļrači Beļģijā, Francijas lidostu darbinieki. Negribas jau kārtējo reizi teikt ka Rietumos labāk, bet tur cilvēki kaut kā vairāk pauž savus uzskatus.Ne tikai metālistu forumos...
Labi, pietiks taisīt demogoģiju. Katrā ziņā vaidzētu kādu devu drosmes un uzdrīkstēšanās, lai aizstāvētu savas(un varbūt ne tikai) intereses tādā(politiskā)līmenī...
0
Klau, cik tev ir gadu, Viesuli? Jo, spriežot pēc tās izpratnes, kas tev ir par procesiem sabiedrībā un valstī kā patstāvīgi funkcionējošā organismā, tavs viedoklis nevar būt ne pieredzē, ne reālās zināšanās balstīts. Ej, stājies politologos, varbūt atnāks kaut kāda sajēga. Un nerunā pa tukšo, pasaki, kā ir - ko tāda partija "Visu Latvijai" izmainīs? Pāris mītiņus noorganizēs? Un ja nu atnāks nefolks, iemetīs ar ķieģeli un visi pamuks pa malām, ko ta? :))
0
Latvijā tikai 0.8 % visu balstiesīgo pilsoņu ir iesaistijušies kādā politiskā partijā...

Labi... 2000000/0,008=16000 Matemātika un loģiskā domāšana Tev pieklibo Viesulis
0
Un kurš tad apdraud Tavu kultūru un valodu? Ja Tu pats to nevēlies, tad neviens. Kā čigāni caur gau simteņiem ir saglabājuši savu valodu un kultūru? Kas grib, tas saglabā, bet, ja kāds negrib, tad ar varu jau nepiespiedīsi viņu būt par latvieti, tāpat aizpisīsies uz Īriju īriem pakaļas laizīt. Lai viņi, kuces, tinās nahuj, man viņi nav vajadzīgi.
0
Nu, ko Viesul, mēģināji pierādīt, ka kautko vari pateikt arī bez Artūra aizmugures? A moš nevajadzēja? Varbūt tomēr paliec tikai kā Artūra saukļu "šitas sūkā, a šitas labs" piebalsotājs un līdzelsotājs? Nav jau nekas slikts...
0
Kas ir ar to matemātisko domāšanu?
Mistiskā personība kurai ir daudz vārdu un palamu- iemet to ķieģeli kādā glauna veikala skatlogā.
"procesiem sabiedrībā un valstī kā patstāvīgi funkcionējošā organismā," -tajā organismā viss funkcionē tā kā fiksākie un varaskārākie un naudīgākie indivīdi grib, ja nu vienīgi pārējie kam kaut kas nepatīk nesāk aktīvi protestēt.
Es esmu runājis, hau.
0
hau. Esmu klausijies....
0
ble negribaz ne laziit ne rakztiit ar zaviem zzz, davai ez riit darbaa izlaziizhu un kko gudru iedirziizhu? ok ? aa paarejaaz teemaaz ar, tik nezazpamojat pa traku ;]

aa un jaa, RIITI MELNAA PIEKTDIENA, JEAAAAAAAH BABY! ROKENROLZ!
0
Viesulis, сомневаюсь, что у таких людей может быть то, что ты называешь "normāls funktieris". Zaratustrah весьма правильно приметил, что тут можно наблюдать амбиции к власти. И хорошо если только амбиции к власти, так как это хотя бы понятно. А может быть и не только амбиции, а личную обиду Райвиса Дзинтарса из за несостоявщейс... личности - своего рода импотенцию в жизненном плане. Конечно, винить себя в таких случаях очень трудно, так что врагов можно всегда подискать вовне (классический стратегически... подход и на идеологическо... уровне - враг всегда at the gates).

И если бы этого требовалось доказать (а схоже с Zaratustrah "tas Raivis Dzintars pilnīgi tukša vieta" и для меня), то я бы спросил его публично на конгрессе - что это за язык и культура, которые он собирается защищать? Ведь, чтобы защищать такие вещи, нужен эталон, норма, а существование нормы означает и запрет (запрет не-нормальног
0
Latvieshu nacionaalisti ne suuda nav labaaki par krievu fanaatiem kuri par savaam tiesiibaam ciinaas
0
Nacionālisms vienmēr nozīmē tā sauktās "fundamentālās vērtības", es domāju, tie ir cilvēki, kam sirdī svarīgs ir kaut kas no aizgājušajiem laikiem un viņi to vēlas saglabāt. Viņus biedē tādas parādības, kā liberalizācija, kosmopolītisms, arī gejisms, jo viņiem liekas, ka šīs lietas uz visiem laikiem atņems to senatnes burvību, kāda bija tajos laikos, kad zāle bij zaļāka un cilvēki spalvaināki. Tā ir viņu sirds lieta. Es viņiem neko nepārmetu, jo mums katram ir sirds.
0
Par "savaam tiesiibaam" ,tiesa, es nedomaaju kaa savi viedokli.

Buutiibaa neviena galeejiiba nav atrisinaajums situaacijaam attieciibaa uz visaam fanaatiski aanusa draateejoshajaam organizaacijaam.

ooo, es esmu Latvietis, jaa, es uzvilkshu savu baalinja teerpu un skraidiishu pa brugja riju ai hiii ar savu nasko zobentinu. Jaa, es esmu tautiskuma iemiesojums un taadeel visus cittautieshus aaraa no Latvijas.Starpcitu, Grda rullee1 Vinsh buus Talantu Fabrikaa? Hihaaa "Klau Janka, tu esi zhiids blja? Es tagad esmu ANTI naskais un taadeel atdod man manus lego kluciishus"
0
eeeeaaaaaapoohuj!
0
Maigonis
jaa, tur Tev es piekriitu bet man liekas, ka tur stipri ir iejaukusies taada lieta kaa idealizaacija kura shos laikus paarveertusi kaut kaadaa skaistaa eposaa. Taapat bija naaves lietas kad jaunas meitas beernus laida pasulee un tos diikjii sliicinaajaa kaa sunjus, bija saimnieciskaas herarhijas kad ljauzhi kalpoja pie saimniekiem kaut arii latvji bija un bez zemes tiesiibaam par darbu
Buutiibaa jau nav viena viedoklja.
Ljauzhi dazhaadi un domas dazhaadas par to visu un laikaa atpakalj skriet nespeejam mees
0
Lai tad tiek nodibināta, he možit nobalsošu :P
0
roof, вопрос ведь не в том, кто лучше и кто хуже (на уровне стереотипного мышления), а как нам всем тут жить по человечески. А раз проблемы есть, то гораздо разумнее их обсуждать, а не нападать на других с кулаками. Ведь так можно и ослепнуть.

Ты прав, когда говоришь про идеализацию. Это универсальный принцип работы психики человека - раз у меня здесь и сейчас чего-то не хватает, то уж наверняка это что-то можно отыскать где нибудь в другом месте. А ведь гораздо правильнее было бы задаться вопросом - как мне (а не абстрактному народу) жить именно здесь и сейчас (а не там и тогда - в грезах)?

Русских националистов я считаю еще гораздо большими идиотами. Если латышского националиста еще можно понять (в качестве больного) как человека, который наивно поверил историческому мифу, то у русского там вместо идеализирован... мифа просто ненависть и страх, что гораздо хуже.

Хотя это спорный вопрос - я предпочитаю "позеров" в этом вопросе, то есть тех, которые отдают себе отчет в своих деяниях, а говорят другое, так как наивно верующий мне представляетс... гораздо опаснее - у него ведь настоящая вера в то, что он прав и что его ущемляют (а стало быть нужно бороться, и бороться без компромиссов - жестоко и уперто, ведь ему не просто не дали бонуса, а отняли того, что ему по праву принадлежит).

Ведь как мы все знаем "Благими намерениями дорога в ад выложена". Тут главное вовремя заметить "бревно в своем оке".

0
pirmkaart tunjejadsi pirms iedzilinaties juusu palagos (jeei esmu darbaa beidzot) noskaidrosim vienu lietinju... lai nebuutu paarpratumu ar terminiem meetajoties - Nacionaalisms - idealoģija ka katrai NAACIJAI ir sava TERITORIJA, i togo urljukus kas kko te breekaajaas par nacionaalistiem saukt, un jaukt nacionaalismu ar konservatiivismu ir... khmmm .. tupa? maigonis un roof panjemat pildspalvu un pierakstat...

aa un nekro, sorii bet kirilica man mezgii acis aaraa, taapat jau shitas belts-uz-melna settings nav pats labaakais lasiishanai....
0
Ambīcijas vislatviešiem lielas un saukļi smuki, bet kaut kā nāk prātā teiciens par to lielo brēku un mazo vilnu...
0
А теперь вычеркиваем то, что записали и никогда больше не верим нашему "отличнику" Артуру.

Есть много разных теории национализма, но вот про территорию они говорят в последнюю очередь (хотя и некоторая связь имеется - территория естественная часть мифа, отвечающая на вопрос "где?", но отнюдь не условие необходимое).

Не стану я эти теории тут классифициров... раз уж глаза "едут", но вам рекомендую на слишком сложные темы не замахиваться - если ум не поспевает за речью, то всегда можно спустить пар в более легких темах.
0
ha ha ha... iestājies partijā un tad uzzini tās programmu...
0
okeej lasiit maakam nu tad saakam, teema sirdij tuva.

karoch taa pa punktiem, vispirms taadas vispaariigaakas lietinjas

1. Marginaalisms jebkuraas taa izpausmees ir nosodaams, izsleedzot kompromisu un pretimnaakshanu nav iespeejams bezkonflikta celjaa atrisinaat probleemu. muusdienu (eiropeiskaa) sabiedriiba ir pietiekami taalu attistijusies lai speetu to saprast, kaut to biezhi ar nodomu noliedz

2.izmantosim citaatinju no orginaalaa posta "Pasīvu neapmierinātību pārvērtīsim aktīvā rīcībā" tiesa ar meerkji IZRAUJOT no konteksta... manupraat tas bija mazais korsikaanis kam pieder shis citaats "franchu viirieshiem par vislabaak par politiku patiik spriest pie sava kamiina"... diemzheel tas lielaakoties arii ir taisniibaa attieciibaa uz Latviju... par politiku runaa daudzi, pat ljoti daudzi, shajaas diskusijaas tiek nostabilizeetas nostaajas, atklaati "sliktie" un "labie" politikji, atrastas probleemas, atrasti vainiigie, briizhiem pat tiek rasti diletantiski risinaajumi... secinaajums vareetu buut vienkaarshs - cilveekiem ir "politiskaa enerrgija" vinji ir sabiedriski aktiivi, tuuliit tuuliit un tauta celsies revoluucijai un gaaziiz niistos plutokraatus no vinju tronjiem... bet, ak vai, diemzheel viss ir daudz savaadaak... lielajam lielaakumam shii "padirshana par gudru teemu" lidinaas daudz zemaakos liimenjos - onkulis Antons vienkarshi grib parunaat, taapat kaa vareetu parunaat par vakardienas kaapostu zupu, bet protams diletantiski runaat par politiku ir nesaliidzinaami augstaaka klase, vins var pateikt ka "man ir savs viedoklis, nostaaja", vins uzskata ka nu vinsh ir atkodis politisko lietu dabu un ir speejiigs pretoties shai Deus Ex Machina kas ir valsts, vinjam iekshaa paraadaas taada neliela apmierinaajuma sajuuta ka vinsh nav politisks mietpilsonis, vinja nacionaalpatriotisms gavilee briidii kad vinsh kaiminjam uz balkona piipeejot izklaasta savu nostaaju par abreni, vinsh juutas kaa buutu izgaazis durvis saeimas namam kad pastniecei tantei Emiilijai ieminaas ka visi deputaati ir korumpeetas cuukas un vispaar cuukas... bet ko gan cilveekam vairaak vajag? vinsh savas vajadziibas ir apmierinaajis, no rita vinsh celsies un akal dirsiis un dirsiis un dirsiis, un varbuut labi vien ir ka vinsh tikai dirsh jo iedomaajies - ja vinsh kko dariitu lietas labaa - par ko vinsh dirstu peec tam ?! savas pashapliecinaashanaas vajadziibas vinsh apmierinaajis ar uzviju. vairaak vinjam nekaa nevajag... maizi un politisko teaatri lai buutu verbaali padirst...

mans daargais lasiitaaj vai saskatiiji saistiibu ar Savu resno pumpaino pakalju kas blenzh PC ekraanaa un gudri dirsh forumos ? saskatiiji? nu ok, ta laizham talaak.

3. Nu ta pastiisimies ko jums skolaa veesturee un politikaa maaca, nu anninj cik vispaar bija varas ? 6 ? 7? a nihuja, mees pavisam bijaam chetri kas viens otru nenodod, nee nu tjipo 4taa veel jauna un zalja bet aiai ku ietekmiiga... Meediju vara... ar ko visvieglaak manipuleet cilveekus, pareizi - ar informaaciju, ko ir visvieglaak falsificeet, pareizi - informaaciju, muusdienaas masu meediji mums ir papa, mammas un freilenes vietaa, ja ne TV vai aviizes tad internets un taa joprojam, un vinji visi ir ultra-objektiivi un tendenciozitaate vinjiem ir svesha aa un neatkariigi vinji arii ir... un taakaa mums tik sassodiiti ir vajadziigais viedoklis mums naakas vinju izveidot no informaacijas ko mums shamie pamet... Kopsh masu meediju paraadishanaas tie tikushi ismantoti sabiedriibas viedoklja radiishanai... kaapeec demokraatija stradaa ? taapeec ka cilveekam tiek dota relatiiva izveeles briiviiba. kaapeec relatiiva? taapeec ka var izveeleeties tikai no taa kas tiek pasniegts, iebarots pa mulkju kasti vai kaa savaadaak. hehe... un muusdienaas visizplatiitaakaa sabiedriibas kontroles metode ir noveerst taas uzmaniibu uz citaam, visbiezhaak aarpolitiskaam pseido-probleemaam, un es domaaju ka sheit pat piemeeri vairs nav jaasauc...

un redzot cik stipri shii tendence attistijusies pie mums Latvijaa, autoram ir radies pasham savs viedoklis un vinsh sha gudri padirsiis par politiku... Viennoziimiigi ka pastaav arii "krievu" probleema Latvijaa tomeer meediju un galvenokaart sabiedriibas pieveerstaa uzmaniiba ir paarlieku liela. manupraat daudz lielaaku uzmaniibu vaidzeetu pieveerst tieshi iekshpolitiskaam ar nacionaalajaam nesaskanjaam nesaistiitaam probleemaam, itseviski pashas valdiibas darbiibai, muusu pashu valdiibas, ahh tiesham esmu paaraak piekusis jau, lai par to veel taisiitu atkaapi, pietam esmu paarliecinaats ka vismaz 2/3 no jums piekritiis ka vadosho partiju prioritaashu sarakstaa Latvijas labklaajiibas celshana ir labi ja godpilnajaa pirmajaa desmitniekaa...

labi, hare, tagad par pashu Visu Latvijai

viennoziimiigi taa ir viena no aktiivaakajaam nacionaali orienteetajaam SO peedeejajos gados, un tagad, atdziishos modinot manii zinaamu optimismu kljuvusi par partiju... tie no jums kas spljauj sejaa Raivim Dzintaram nav cieniigi shiis diskusijas, jauns puisis (veel students) ir speejis izveidot apvieniibu (protams ne bez paliidziibas) kas saliedeejusi daudzus latvieshu nacionaalpatriotus un viennoziimiigi veicinaajusi nacionaalo jautaajumu diskusiju pacelshanu...

bet ar vienu roku dodot visu latvijai klingeri es ar otru tuuliit kraushu pa seju... subjektiivi kraushu un nedaudz pretrunaa ar savu palagu. Cik esmu juusu darbiibai liidzi sekojis (daudz, diezgan daudz) juusu darbiibas meerkjis liidz shim ir bijis "Latviska Latvija", protams, ceels un skaists, un VAJADZIIGS, un nediskuteesim cik pienjemamiem vai nepienjemamiem liidzekljiem realizeejams, tomeer ja juus daargie kljuustat par politisku partiju jums dereetu paplashinaat savu darbiibu. es nemuuzham nebalsotu par partiju kas visu savu darbiibu saista ar nacionaalisma jautaajumiem. tiesa neesmu veel paspeejis iepaziities ar juusu programmu, varbuut kljuudos.

taatad romaana epilogs.

tie kas uzdroshinaas iebilst tipo, citeeju " Ambīcijas vislatviešiem lielas un saukļi smuki, bet kaut kā nāk prātā teiciens par to lielo brēku un mazo vilnu... " vai jums liekulji! ko ja juus uzskataat ka visu latvijas vaardu/darbu attieciiba ir nosodaama, neraugoties uz darbiibas (ne)pareizumu, kaada ir juusu pashu?!

P.s. runaajot par veco labo onkuli Antonu, ,cilveeks jau gados,vinsh varbuut savu sabiedr. darbiibas impotenci ieguvis vecajaa labajaa sojuzaa kur tieshiem pat dirst laaga nevareeja un "lietu mainiishan" bij neiedomaajama...Tad tomeer juus jaunie, kas neesat kuutruma iespaidaa padevushies visaptverosham nihilismam, kas kuusaa no jauniibas maksimaalisma un darboties veelmes, neljaujiet Latvijas nelabveeljiem savu energiju novirziit nepareizajaa virzienaa!...
0
oops pa garu sanaaca, labi ka nokopeeju ;]

bet ar vienu roku dodot visu latvijai klingeri es ar otru tuuliit kraushu pa seju... subjektiivi kraushu un nedaudz pretrunaa ar savu palagu. Cik esmu juusu darbiibai liidzi sekojis (daudz, diezgan daudz) juusu darbiibas meerkjis liidz shim ir bijis "Latviska Latvija", protams, ceels un skaists, un VAJADZIIGS, un nediskuteesim cik pienjemamiem vai nepienjemamiem liidzekljiem realizeejams, tomeer ja juus daargie kljuustat par politisku partiju jums dereetu paplashinaat savu darbiibu. es nemuuzham nebalsotu par partiju kas visu savu darbiibu saista ar nacionaalisma jautaajumiem. tiesa neesmu veel paspeejis iepaziities ar juusu programmu, varbuut kljuudos.

taatad romaana epilogs.

tie kas uzdroshinaas iebilst tipo, citeeju " Ambīcijas vislatviešiem lielas un saukļi smuki, bet kaut kā nāk prātā teiciens par to lielo brēku un mazo vilnu... " vai jums liekulji! ko ja juus uzskataat ka visu latvijas vaardu/darbu attieciiba ir nosodaama, neraugoties uz darbiibas (ne)pareizumu, kaada ir juusu pashu?!

P.s. runaajot par veco labo onkuli Antonu, ,cilveeks jau gados,vinsh varbuut savu sabiedr. darbiibas impotenci ieguvis vecajaa labajaa sojuzaa kur tieshiem pat dirst laaga nevareeja un "lietu mainiishan" bij neiedomaajama...Tad tomeer juus jaunie, kas neesat kuutruma iespaidaa padevushies visaptverosham nihilismam, kas kuusaa no jauniibas maksimaalisma un darboties veelmes, neljaujiet Latvijas nelabveeljiem savu energiju novirziit nepareizajaa virzienaa!
0
kur Tu šito nokopēji? >:)
0
uznaaca vienk ;] ka es ar shitaatu entuziasmu straadaatu ble ;]
0
tā kā šitā sūda (politiskās partijas) dibinātājs pats ir pilnīgs krievs, nu tad es nezinu, kas te vispār notiek!!!
0
Вот это, Артур, конечно лучше. Хотя бы постарался. Но вот содержание имеет самореференци... То есть, текст про умный базар соседа можно отнести и к тебе самому.

Для понимания концепта власти, обращаться к Мишелю Фуко и его последователе... С концептом общества неплохо бы ознакомиться у Бенедикта Андерсонса. Ведь это уже классика (и к тому же необходимии минимум для дискуссии). А без познании теории в этих сферах, твои же рассуждения не очень то отличается по сути от рассуждении твоего соседа.

Но на этот банальном, повседневном уровне разговора, я в принципе с тобой по большому счету согласен.
0
pag pag...
pilniigi ar nepiekriitu!
kursh tad ir dibinaataajs? Raivis Dzintars!
un krievs vinjsh galiigi nav!
nenoliegshu ka varbuut ir daudz paardroshu ideju, bet pamataa virziiba man ir tiiri pienjemama un atbalstu!
0
pag, pag vai tad Dģima nav krievs?? lab, parteicos, vins ir viens no dibinatajiem!!!
0
Dima ir krievs, bet ljoti lojaals pret Latvieshu tautu un taas kultuuru.. vinju man liekas, ka pat gruuti par krievu normaalu saukt :) krievi vinju nenjemtu!
0
Kā ta ka neņemtu - krievi tak nav nekādi pedofīli, kā tie bauru pagāni
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas