U2
0
nu popsa jau bija, un nekad nav man laaga patikusi, bet vispaar par "lielajaam" zvaigzneem

www.tvnet.lv/izklaide/music/news...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
zemāk vairs nevar krist
0
Nu nēsmu nekāds šīs grupas fans, bet nu dažas viņu dziesmas patīk.
0
nu nez, tas jau saak izskatiities peec Madonas, kura arii par visaam variiteem centaas notureeties popularitaates kalngalaa! Laikam taa slava un atpaziistamiiba dazhiem ir nepiecieshamaaka nekaa sava stila saglabaashana.
dziivosim redzeesim vai tieshaam vienmeer kkas jauns nes panaakumus
0
a priekš kam par katru cenu jāsaglabā kaut kāds nebūt "savs" stils? galvenais, ka pašam labi
0
tieši tāda ir popcilvēku domāšana - lai pašam būtu labi un fani akli seko visam ko šie dara
...
0
ja ir labi lai tik dara, kaa grib
0
Nepiekrītu staipeknim. Kas tur slikts, ja cilvēks vai cilvēku grupa mainās saskaņā ar savu labsajūtu? Cita lieta, ka U2 gadījumā tas izskatās pēc aprēķina pārorientēšanos uz citas paaudzes faniem. Un kāpēc lai esošie fani akli sekotu/fanotu par visu, ko grupa dara? Tas vairs nav pat popsīgi :)
0
man liekas te vairāk nauda ne labsajūta figurē. nu un Juods tu pats jau atbildēji, ka aprēķins notiekās. Bono pārāk daudz saziedojies pasaules(bļe) glābšanai no sava konta, un tagad tākā vajadzētu atjaunot krājumus, lai varētu kādu salu Klusajā okeāna nopirkt moš :) karoč man sanāca slima auna kakas
0
grupas faniem tas varētu nepatikt, a tiem kas klausās hiphopu vēljovairāk nepatiks ka kaut kāds vecāks vīrs cenšas darīt to no kā viņam nekādas sajēgas nav. bet reklāma jau paliek reklāma.
0
ak jā man tagad drausmīgi sapatikās burzums un es iešu galināt pāris savus parādniekus. tā ar dunci 20 reizes pabikstīšu. LAUKI RUĻIT
0
Dzīvosim redzēsim
0
mosh pusmuuzha kriize ;]

bet slaveniem cilveekiem ar zinaamu ietekmi uz sabiedriibu taadas mulkjiibas nebuutu pieljaujamas
0
mans krustteevs to buutu saucis par "Vinjiem sagribeejaas eest" :) Buutiibaa zheel. U2 vislabaak buutu piestaaveejis Ambient ja reiz vinji taa grib mainiities bet komercija un chart'i diktee savus noteikumus. Zheel
0
nu bet ja džekiem zaebala viss tas, kas darīts pirms tam? Ja viņiem reāli piegriezies tās vecās dziesmas kruķīt, kāpēc ta nevar kaut ko jaunu pamēģināt? tāpēc lohi uzreiz? sviests
0
U2 ir ok, šis tas viņiem ir patiesi labs, bet katrā ziņā tik daudz man viņi nerūp, lai tagad plēstu matus par to, ka Bono sadomājis hiphopu rukāt. Viss plūst, viss mainās, vieni dižie aiziet, citi mainās, un viņu vietā nāk citi - nekur jau neviens caurums nav palicis.
0
Es U2 cienu, bet nekādas dižās emocijas neizraisa. Interesi par šiem arī neizrādu... tā teikt- ir šie, labi. Nav šo.., arī labi.
Bet viena dziesma tomēr liek nu ja ne zosādai mesties, tad katreiz nostaļģiskai eiforijai iestāties... un tā ir no 1983.g. albuma `War`, treks- Sunday Bloody Sunday. Izcils gabals vnk.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
ssstnotb (6 gadi)
Viskas