Mundanus Imperium
0
Kā jums šitie patīk? Man dikti patīk viņu dziesma Stargazer. allmusicā rakstīts ka tas ir black/death, bet man liekas ka nav gan.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
allmusicam nevar ticēt. tur tādi brīnumi mēdz būt sarakstīti, ka taisni vai mati stāvus ceļas.
0
Šis tas jau ar allmusicaa par dažu labu ansambli ir atrodams, bet nu nevar ar gribēt, lai baigās niansēs šie nu ņemtu un analizētu mūziku pa stiliem (neba metāls šo vienīgā maize). Patīk, ka albūmiem dotais vērtējums laika gaitā var tikt mainīts.
0
Mundanus Imperium vispār ir viens no pirmajiem mēģinājumiem melodiskā bleka muzonam virsū uzlikt īstu dziedātāju (nevis bijušo rēcēju, kas mēģina kaut ko pašķībi vilkt). Viņu vokālists bija Jorn Lande, tagad jau pusleģendāra personība ne tikai savas fantastiskās balss, kas iemieso labāko no Dio un Kaverdeila, bet arī sava... kā lai pasaka... diezgan liela ego dēļ :) Lielākoties viņš gan darbojies AOR/hard lauciņā - piemēram, ir divi diski ar Masterplan (exHelloween dalībnieku grupu), spēlējis kopā ar bijušajiem Whitesnake ģitāristiem, un ir vēl vesela kaudze citu, kā arī trīs solo diski (no kuriem vienā spēlējis pats Hellhammer), bet interesantākie ir tieši tie, kas nav šajā laukā - Beyond Twilight disks "Devil's Hall Of Fame", nepārspējami fantastisks lēns un samērā oriģinals progressive, kā arī divi diski ar bijušā Conception ģitārista grupu Ark, kas spēlēja patiesi augstvērtīgu progressive metal. Mundanus Imperium šajā sarakstā ir nepelnīti piemirsti.

BTW, Stargazer ir veca Rainbow dziesma (no 1976, man liekas). Kavers ir labs, bet oriģināls ir lielisks - viss tas Rainbow disks "Rising" ir ekselents.
0
Tas ir labi, ka tu WrongTAle, zini arī veco mūziku, jo tiešām, "Stargazer" ir kovers :)
Ja nemaldos, šitai dziesmai koveru bija arī portugāļu valodā uztaisījuši BARILARI (Rata Blanka vokālista soloprojekts) - un saucās "Astronomo" :)
0
nu re, tagad es zinu vairāk.
0
nupat noklausījos pa ilgiem laikiem CD... Jāatzīst, ka MI galvenā nelaime bija sēdēšana uz diviem krēsliem - heavistiem droši vien nepatika tas muzikāli melodiskais blacks, bet blackeriem - vokāls. Visādi citādi ieraksts ir ļoti labs.
0
būs kaut kur jāsadabon šitais albūms,jo nekādīgi nevaru iedomāties,kā var Stragazer (btw,albūmā tā dziesma ir ierakstīta ar orķestri) uz black pārcelt...
0
jāatzīst man patīk tie abi albūmi.Bet nu Mundanus Imperium man pat pat black negribas nosaukt,drīzāk progressive.WrongTale,varb... tev vēl kas līdzīgs eksotisks ir iesakāms?
0
Starghazer viņu versijā ir diezgan līdzīgs oriģinālam...

manuprāt, tur ir diezgan daudz tīru melodic/pop black gājienu... krietni izteiktāk nekā, piemēram, Children Of Bodom.

Ar abiem albumiem tu domā gan MI, gan Rainbow? Jeb kā?

Ko tu saproti ar vārdiem "eksotisks"? Ir it kā šis tas, bet tad ir jāsēž un jāpēta. Tuvākās pusotras nedēļas laika nebūs, tas nu gan.

Nu, pieņemsim, Asgaroth, pati par sevi itin uzteicama grupa, ir ierakstījuši baigi simpātisko King Crimson dziesmas "Epitaph" versiju...
0
nē,mans domāt gan Beyond Twilight,gan Mundanus Imperium.Rainbow ir cita štelle... Labs ir,pamēģināsim to Asgaroth.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas