Year Zero - "Timedemo"
0
Biju ļoti pagodināts saņemt no Year Zero dalībniekiem mazu dāvaniņu CD formātā. Vakar noklausījos un varu tikai pateikt to, ka materiāls neliek vilties it nemaz. Jau tiku jūsminājies par koncertos dzirdēto, bet diskā tas skan vienkārši ideāli. Arcturus un līdzīgu bandu cienītāji būs vairak kā patīkami pārsteigti.

Starp citu, iemaniet, kādu skaņu Maxims spēj dabūt mājas apstākļos!!!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
esj aī gibu!
0
oj,gribu,gribu,gribu!!!!
0
mans ar gib
0
gribulītis visu grib, gribulītim acis zib... :) bet, es paklausījos viņu mūziku viņu neoficiālajā mājas lapā, un skumji secināju, ka nekas īpašs tas nav.
0
Edenbeast'am riktīgs negatīvais posms. Viss ir švaks un skumjšs. :)) Es gan jūs iedrosināšu vēlreiz un teikšu: "Šito ķeriet, kamēr vēl ir"

Viņiem drīzumā būsot arī oficiāla mājas lapa, gan jau tur arī varēs to CD pasūtīt. Tas ir tik smuks muzoniņš, ka var ņemt arī droši uz aklo. Skaistas melodijas, vijolīte, Arcturus līmeņa dziedājumi un neapgāžama ieraksta kvalitāte. Kompozīcijas sakoptas, labi klausās, un pats galvenais - albumu ne tikai negribās izslēgt jau uz vidu, bet gribās ielikt vēlreiz. Tas pat vairs nav augsts potenciāls, bet augsta līmeņa izpildījums. Un tos, kas Blomē nodomaja "fui, kas tas tāds", varu tikai mierināt ar to, ka viņi tomēr bija ielikti pirmajā dienā pirmie un dabūja izjust skaņas testēšanu uz savas ādas. Žel gan, jo tomēr tur darbojās vēl vecāki buki par tiem, ko mēs esam raduši saukt par veciem bukiem. Pat apbrīnoju to, ka viņi nospēlēja savu konci godam arī tādos nežēlīgos apstākļos, ne brīdi nenoskurinoties. Kā paši teica: "Slikts garastāvoklis? Nē! Mēs esam atklājuši festivālu!", protams, ar smaidu uz lūpām. Ko tur vairs piebilst, atliek tikai gaidīt, ko rakstīs recenzijās ārzemju "eksperti", kā vērotāji no malas. Domāju, ka tur ne viens vien deviņnieks tiks nočiepts.
0
kā - mājslapa jau i yearzero.eclub.lv/ vai ta tā nau grupas lapa?
0
tā jau ir tā neoficiālā.
0
man gan liekas visnotaļ officiālā.
0
Tur tak skaidri un gaiši stāv rakstīc, ka "An unofficial YEAR ZERO page".
0
ofic lapai galīgi neder haļavnijs otrās pak domēns, sākumam varbūt..pašam pašam sākumam...
0
pfff, ar pelēkiem burtiem uz pelēka fōna - to uzrakstu jau toč var pamanīt
0
Year Zero oficiālā lapa - www.yearzero.lv
0
Paldies Faunam par skaistiem vārdiem :) Tiešām, prieks kā mūsu mūzika kādu iedvēsmo.. un gods dzirdēt kā mūs salīdzina ar Arcturus =)))

Visi kas grib noklausīties albumu, var to izdarīt mūsu mājas lapā, MUSIC sadaļā.. kā arī Draugiem.lv mūzikas lapā tūlīt būs gatavs akkaunts ar visām dziesmām.
0
noklausījos.Visu cieņu,ka LV kāds spēlē arī šāda veida mūziku.Turpiniet tādā garā,gaidu albūmu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas