Jauns Megadeth
0
Megadeth gatavojas ap helovīna dienu izdot kārtējo albumu, kam par nosaukumu izvēlēts "United Abominations" (jācer, ka nebūs burtiski :D).
Grupai ir atjaunots sastāvs: ģitāru un bungas spēlē Glen Drover un Shawn Drover (Eidolon), basu James LoMenzo (ex-Black Label Society).

"United Abominations will mark the 'Deth recording debut of the Drover brothers. The album will contain 11 songs, including the title track, "Washington's Next" and "Gears of War"; an additional track will be included with the Japanese release. "It's a really diverse record," Shawn said. "There's some faster stuff that should appeal to the band's thrash fans and it's got a little more mainstream stuff as well. It's definitely not one-dimensional."

The record is being co-produced by Mustaine and Jeff Balding, who has worked on three other Megadeth discs. But while Balding has an arsenal of contemporary gizmos at his disposal, the album is being created with the kinds of equipment and techniques the band used in the late '80s — before the advent of ProTools and digital editing.

"I wanted to go back to the way the stuff was done in the beginning," said Mustaine. "I think Megadeth boils down to its bare minimum. When you break it down, Megadeth is guitar, bass, drums and guitar solos. And when it starts going in directions where there's a little bit too much stuff going on that can't be done onstage, it loses heaviness because that stuff probably shouldn't be there anyway.""

Vairāk te:
www.mtv.com/news/articles/15364...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
hmmm...varbūt ka pat vecās draudzības vārdā varētu šo ievērtēt..bet cik ir dzirdētas dažas pēdējo gadu dziesmas, nepavelk galīgi. pēdējais ko ņēmu tā sirsnīgi cauri bija Youthanasia
0
P.S. bet Rust In Peace līmeņa albumu jau nu vairs nesagaidīt, tas toč
0
Nu lai sagaidītu, ka kaut vai vispār kāda no vecajām grupām vēlreiz uztaisīs albumu, ko nolikt blakus viņu meistarstiķim, ir jābūt vai nu naivam, vai reliģiozam fanātiķim.
0
Kas garā vājš un prātā īss, lai gaida ---> a ja nu tomēr?
0
pārāk stipra tā vēlme iekļauties ikdienas radio formātā
0
nu nav ko cerēt no Megadeth kaut kādus brīnumus:) Savu vinji jau ir nospēlējuši. Personīgi man Rust in Peace ir labākais, ko vinji jebkad ir paveikuši:)
0
pie dirsas, man patīk pilnīgi viss no viņiem, i vecie ātrie trešiņi, i lēnie melodiskie jaunie kluči... zaebis !!
0
man ar patīk gan vecie gan jaunie
laigan vecie tomēr labāk bet nu janiem nav nekādas vainas ,
tāpēc gaidu .
0
Liela interese man ir par viņu jauno topošo...
0
Intars, 18. jūlijā, plkst. 19:07
"Nu lai sagaidītu, ka kaut vai vispār kāda no vecajām grupām vēlreiz uztaisīs albumu, ko nolikt blakus viņu meistarstiķim, ir jābūt vai nu naivam, vai reliģiozam fanātiķim."

Un ja arī viņa to izdarīs, vairums vienalga to nesapratīs. Jo vecie tomēr ir vecie, he he.

Bet iepriekšējā Megadeth man patika vismaz puse dziesmu un nebūt es viņu neuzskatīju par tādu kroplību kā viņu iztaisīja daudzi ārzemju portālu recenzenti. Starp citu lasīju, ka tas bija Deiva soloalbūms, bet tad ierakstu kompānija pateica, ka viņi to izlaidīs tikai zem Megadeth vārda, un Deivam nācās ātri savākt jaunu Megadeth sastāvu jau savās gaitās devušos sesijas mūziķu vietā. Megadeth jau it kā bija apglabāti, bet dēļ leibla naudas kāres atdzima. :D Varbūt ka labi arī ir. Ja šis jaunais albūms būs labāks par iepriekšējo (un es tiešām ceru) tad tas būs atmaksājies.
0
"It's a really diverse record," Shawn said. "There's some faster stuff that should appeal to the band's thrash fans and it's got a little more mainstream stuff as well. It's definitely not one-dimensional."

Nevarētu jau nu arī teikt, ka vecais thrash meistardarbs "Rust in Peace" bija "one-dimensional". Bet nu tas tā. Nav jau vairs arī 90-tais.
0
Meh, man gan no iepriekšējā megadesas albuma tikai pāris gabali patika - Kick the Chair, The Scorpion un mož vēl kāds. Tiesa, lielākā daļa arī vēmienu neizraisīja, ja nu vienīgi šķebīgi saldais "Die Dead Enough".
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
skru (9 gadi)
M (jauniņais)
Viskas