atmeshana
0
var jau likties,ka mazsvariiga teema,bet tomeer..
ticu tam,ka ir cilveeki, kuriem ir pieredze ar smeekjeeshanas atmeshanu.luudzu padalieties te savaas viedajaas ziniibaas,varbuut tas kko iespaidos.
es pati esmu paartraukusi piipeeshanu uz 2 gadiem, bet no pagaajushaa rudens piipeeju atkal taa, ka, vienvaardsakot bij patraki. es nesen aizgaaju pie daktera un vinsh man teica,ka varbuut veel viss varees buut ok, ja es atmetiishu.baigi sabijusies,nu jau kaa nedeelju neesmu izpiipeejusi nevienu cigareti.tacju juutos kaa peedeejais suuds..
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Es pīpēju jau... hmmm... aptuveni 16 gadus un neesmu pat domājis atmest.
0
atmetu pēc 18 gadu ilgas ikdienas pīpēšanas. Uzreiz, vienā dienā - izmetu paciņu un kā ar nazi nogriezu.
UN biju diezgan hronisks kūpinātājs.

Palīdzēja sievas morālais atbalsts un apziņa, ka puišelis nekādi netiek no klepus vaļā (es strādāju mājās un turpat arī smēķēju).

Paretam sagribas. Ja dzīvotu viens, visticamāk, atsāktu. Bet kāda cīgu paciņa, par kuras eksistenci es atklāju tikai dažus mēnešus vēlāk, tā arī stāv atvilktnē neatplēsta, un šķiltavas izmantoju sveču aizdedzināšanai, kad strādāju :)

Ir vajadzīga stipra vēlēšanās. Iespējams, kādu laiku jāaturas no uzturēšanās telpās, kur visi pīpē unn piedāvā tev ar'. "Nekas jau nebūs, vienu jau var". Labi, ja apkārtējiem ir labvēlīgs noskaņojums. No pieredzes - visgrūtāk ir tad, kad iedzer labā kompānijā un lielākā daļa ik pa laikam dodas turpināt sarunas virtuvē vai verandā vai dārzā...
0
es vispār nepīpēju nekad nēsmu pīpējis un nu visticamāk ka nedarīšu to

Bet nu man viens rada gabals atmeta ar plāksteriem
viņš pīpēja kautkur 40 gadus un nu tag jau 3 gadus nepīpē un sāka ar kautkur kad 11 bija
un laikam pārs mēnešus līmēja un itkā tā vēlēšanās pīpēt pati no sevis samazinājās.

Vel viens cits atmeta bez jebkādiem līdzekļiem ar nopīpēja 12 gadus, un vienkārši šim bij stimuls to darīt.
0
Es šobrīd neesmu pīpējis apmēram pusotru mēnesi. Vienu smēķi gan provēju pankā uzpīpēt, bet šķita varen riebīgs, knapi līdz pusei tiku. Pirms tam kādus laikam astoņus gadus smēķēju.

Nu nez, vēl jau jāredz kā būs, vai izdosies atmest pavisam - šobrīd jau vairs nepīpēšana nepagrūtina (kaut arī, protams, lāgiem sagribas gan), ir arī viesības un stresa situācijas veiksmīgi pārciestas :D
0
tfu, pjankā, nevis pankā.
0
es jau domāju ja grib tad var... pats nekad tā pa īstam neesmu sācis tik šad tad pa retam tīri jokam... bet tā es domāju nekad nesākšu, jo man tas liekas ļoti stulbi un lieka naudas tērēšana...

vienkārši met nost... protams ja to patiešām gribi...
0
Es metu nost vairāk par gadu. No sākuma samazināju cigarešu daudzumu dienā, tad pīpe. Viss bija patiešām apnicīgi, ar dienu skaitīšanu pirmāja pusgadā un ar nedēļu skaitīšanu nākošajā. Vienmēr šmigā protams atgriezās vecais ieradums, bet tā pēdējais smēķis (laikam 6 gab. 1h) bija ar 6 h gūltā un pa starpu pie poda parunāt.
Tagad pat zāli un ūdenspīpi nevaru iepīpēt.
Smēķāju 4 gadus, sarkanās paciņu dienā.
0
Visa sāls ir motivācijā. Es pirms ~ gada, aizverot aiz sevis ārsta kabineta durvis, vienā dienā atteicos no smēķēšanas un līdz šim sagrēkojusi neesmu - pārāk bail no sekām. Tiesa, ir arī pāris blakus efekti, piemēram, pīppauzes tiek aizvietotas ar pārmēru biežām kafijas pauzēm.
0
vo vo tur tas joks.To kņudoņu vēderā vēl var izturēt bet kā to pīpējamo laiku aizpildīt ,...nu tas parasti sagādā prolēmas sākumā.
Ilgākais ko esu stabili nopīpējis ir apm. 1 gads.Pārtraucu apm uz 2 gadiem,pēc tam palietojot alkoholu parasti jau palika pohuj...un tā ir joprojām:)Pa šo laiku esmu 'uzsēdies' vēl tikai vienu reizi uz dažiem mēnešoiem uz cigāriem minimālā devā.
Doma kautkad beigt pilnībā šo nodarbi protams ir.
0
Papīpēju savulaik kādus pārs mēnešus, nepavilka tā štelle, nekā kaifīga tajā neatradu, kopš tā laika nelietoju neko dūmojošu.
0
galvenais ir apņemšanās, ja ļoti vēlēsies, izdarīsi, ja salūzīsi, pats vainīgs. Bet viss slēpjas galvā. Kur nu ja vēl ārsts saka, saņemies, mīkstā esi vai ?
+1
brbbr, pat bail iedomāties, KAS tur slēpjas :O
0
iespējams, tikai gaiss......
0
Viss ir smadzenēs. Ja GRIBĒSI, atmetīsi. No atmešanas parasti nemirst, tā kā nav ko uztraukties. Es pirms ~2,5 gadiem atmetu. Pīpēju pirms tam regulāri kādus 5-6 gadus. Motivācija bija stabila un skaidri apzināta - negribēju vairs bojāt veselību, tērēt nejēdzīgi laiku un par to vēl maksāt. Nedēļu pārgāju uz super vieglajām cigaretēm, nākošo nedēļu smēķēju LM One un nepagāja tā nākošā nedēļa, ka spontāni izdomāju izsviest tās cigaretes. Pēdējo cigareti negaidīju, jo punkti, kurus nenospraud tu pats, ir tikai rāmji no ārpuses. Labāk pašam uzlikt arskaites punktu, kas ir atkarīgs tikai un vienīgi no tevis, nevis dienas, nedēļas, gada beigām vai līdz kādam citam ārējam notikumam. Un ja pats stingri nolem par atmešanu, tad atkāpties ir muļķīgi, jo gribas pierādīt, ka spēj neatkāpties no saviem lēmumiem un vari regulēt savu dzīvi pats. Jā, un pietiekoši efektīva atmešana būs tikai tad, ja apzināsies, ka tu to dari sevis, nevis kāda cita dēļ. Citi var būt tikai kā neliels stimuls, bet ne kodols. Kad es atmetu, mana ex-meitene bija man tāds stimuls.
0
"Un ja pats stingri nolem par atmešanu, tad atkāpties ir muļķīgi, jo gribas pierādīt, ka spēj neatkāpties no saviem lēmumiem un vari regulēt savu dzīvi pats. Jā, un pietiekoši efektīva atmešana būs tikai tad, ja apzināsies, ka tu to dari sevis, nevis kāda cita dēļ."

-piekrītu 100%. Un vislabāk ir pārtraukt smēķēt vienā rāvienā, nevis māžoties ar smēķu skaita samazināšanu vai pāriet uz vieglākiem.
0
nu man gan taada pasha pieredze kaa KoDe1}...
nepavilka shitaa shtelle..

Un jaapiekriit protams Darkheart utml.

Es joprojaam nesaprotu, kaadeelj cilveeki taadas summas (reekjinot gadaa) teeree smeekjiem!? teeree to mazo, cilindrveidiigo kaatinju deelj.
kaa shis speej to cilveeku taa pieradinaat un izmantot...
0
taa,es juutos jau moraali speecinaata.. paldies :D
starp citu taa kizjas baigi paliidz.tikai nedriixt vinjas par daudz sakozjljaaties.
un piekriitu big uggam par to galvu :DD
0
Tas tomēr ir grūti. Gadu nepīpēt vēl nav uzvara. Kā teica Fokss Malders, pie tā pierod ātrāk kā pie heroīna.
Es jau gan tāpat vien muldu, pats atmest neesmu mēģinājis. Bet cien. Sonne, Tu jau gan reiz biržā pirms gadiem, hm, astoņiem varbūt, teici, ka gribot atmest un tāpēc grauzi semenes. Tūlīt gan piebildi, ka nepalīdz un kāri aizpīpoji. Kaut kāds tāds kadrs man pa galvu grozās.
0
nu kā teica Marks Tvens - kas gan varbūt vieglāks, kā atmest smēķēšanu? Tūkstošiem reižu jau esmu to darījis!
0
tur ir vienkarhi - ja gribi, tad atmetiisi.
es piemeram uz menesi pacinu noliku mieraa, kad biju slimniicaa ar luuzumu. Vienkaarshi negribeejaas.
0
itkaa ja makten saslimst ar kauko piem gripa tad nepiipee es vienalga piipeeju tikai dikti dikti vieglaas
man vnk patiik piipeet ja uznaak briizi ka nav ko dariit tad juudzos nost un naak vandaalisms virsuu tad ir labaak aiziet uzpiipeet
+1
Man pēdejā problēma ar smēķēšanu bija, kad sapratu, ka dušā ir baigi grūti uzpīpēt.
+1
^ man bija nedaudz liidziigi. mazgaaju matus, piipeeju un nesapratu kaadaa sakaraa visu laiku dziest nost.

beigaas pieleca...
0
bet nu vispaar es jau arii taa iisti nepiipeeju, atmetu katru nedeelju uz nedeelju.
+1
^ es gan tā arī nesapratu, kas tas par idiotismu, ka visulaik dziest nost.. stulbi!
+1
Man jau šķiet, ka pa šmigu pīpējas sevisķi veikli, tikai dažkārt kaut kas apdeg. Reiz lepni sēdēju taksī, roka ārā pa logu, seja barga, un, hlop, cīga ieslīdēja aiz krekla piedurknes.
+1
:))) mmm, tie nopietno seju negadījumi ir tie labākie. Nekad neaizmirsīšu kā mans sencis pa dāču ņemdamies par kautko noškrobojies laida sulīgo zaļo pār lūpu un taisni uz vēdera. Pašam visas dusmas pārgāja, ku labss sanāca.
+1
uz kurpeem arii forshi.
+1
visforšāk i špļaut pa logu braucot autiņā :))
+1
Jo sevišķi pa priekšējo logu, kad atvērts arī aizmugurējais. Tā dažs labs dabūjis zaļus uzplečus. Protams, var mest arī cīgu.
+1
īpaši, ja logs ir ciet.
0
Starp citu, Surogāt, kā veicas ar atmešanu?
+1
Vēl neslikts variants ir raudzīt izlingot tukšu alus "ādiņu" pa aizvērtu logu.
+1
Reiz kāds labs draugs kojās meta tukšu puslitru atvērtā logā, bet netrāpīja. Ielika rūtīs (logs vērās uz iekšpusi).
0
ljoti labi.veel neesmu piipeejusi kopsh taas dienas.
nee, visforshaak, kad pasha mestaa ciiga aaraa no mashiinas ielido tev iekshaa un tu paspeej atspiezjoties ar muguru saspiest to starp plecu un seedekli.
+1
Esmu lepns ar tevi, surogātjaunkundz!
0
:D
+1
surogaats, grūtākais laiks parasti ir pēc ~1nedēļas, tad pēc mēneša var uznākt "krīze", bet Tu jau nepadosies kaut kādām tur krīzēm, vai ne? ;D
0
nu.. cerams!!! centiishos.veel jau turos :)
+1
mmmm smēķīts.... wana wan smouk?!
+1
Njā, brīnišķā tabakas smarža, piešķiļam uguni un lēnā garā ievelkot pirmos dūmus, atbrīvojamies no sasprindzinājuma :D surogaats, tas taču Tev nav vajadzīgs - veselība pirmajā vietā, ne? ;))
+1
Losis.
+1
Nez.. saaku smeekjeet sirmaa jauniibaa, un joprojaam man tas patiik. varbuut taa ir beerniibas trauma? Man ljoti patika skatiities kaa mana skaistaa maate seezj tumshaa virtuvee un smeekjee. Ljoti spilgta atminja.
Tachu katraa zinjaa — cienu ljautinjus, kas noleemushi mest pie malas sho nodarbi vai arii nekad nav to uzsaakushi, kas ir diezgan gruuti, ja apkaart tev nemitiigi kaads piedaavaa uzsmeekjeet.
0
man gan neviens nepiedāvā uzsmēķēt tik visulaiku prasa lai iedodu kādu smēķīti... protams man kā nesmēķētājam nekad nav aizķēries kāds smēķītis priekš diedelniekiem...
0
iisteniibaa smeekjeeshanai ir baigaa noziime muusu gadsimtaa.ir pat viena iipashiiba, ko es iisteniibaa baidos attiecinaat uz to.bet nu tas taa vareetu buut, njemot veeraa smeekjeeshanas milziigos apmeerus.lai nu kaa, cik ljoti ljoti zjeel, ka smeekjeet ir kaitiigi. nu nekas, vajag izveseljoties, un tad atkal varees piipeet.stulbaakais, cik gan patiesiibaa stūlbi ir taa domaat.
+1
Vot tā jau runā tik tiešām atkarīrgie un tie kuriem nav lemts atmest :P
+1
iisteniibaa, patiesiibaa, vispaariibaa man arii taa liekas. tacju es veel joprojaam nepiipeeju.
0
Ja domā, ka atsāksi, tad tā arī visticamāk būs. Tikai nesaprotu, kāpēc vajag atsākt, ja var neatsākt :)
0
ja es to zinaatu, es pat nemaz neuzsaaktu
+1
ja visulaik par to domāsi, bīdīsi te tekstiņus par tēmu un lasīsi ko citi te raksta,tad tas tik laika jautājums kad akal sāksi:)
+1
nevaru nepiekrist.jo tagad jau droshi zinu, ka kkad atsaakshu.:DD
+1
neko nekad nevar atmest. var tikai muuzhiigi attureeties. arii ja negribaas nenoziimee ka iisteniibaa negribaas :D
0
kā arī ja gribās ,tas nenozīmē ka īstenībā gribās;)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
regar (18 gadi)
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas