Candlemass jauns vox
0
After months of auditions it is now official who replaces Messiah Marcolin in Candlemass. Robert Lowe, well known for his work with Solitude Aeturnus, is the man who killed all the competition and showed that he beyond doubt is the most capable man for the job. A worthy successor!!
Robert will still be fronting SA, but since there’s a whole ocean between the bands, we/Candlemass, feel that this is a great solution that is very beneficial for everybody. The mighty voice from Dallas Texas, is thrown into the fire immediately and is starting the vocal work on the new Candlemass album in a matter of days. Candlemass are sure that the words “amazing” and “incredible” will be used to describe the result! Candlemass would also like to thank all the gifted singers who applied for the job. Many talents from all over the world have been heard. We are sure that they will continue to be heard for a long time, but not in Candlemass. The band have finally found the ideal replacement for Messiah Marcolin – Robert Lowe! The new album will KILL!!

CANDLEMASS
www.candlemass.se/cmass/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
WTF?? Kur tad Messiah atkal ir notinies? nu bļin, bez Messiah nav aršana
0
jā, tik tiešām, kas šim kaiš?

btw, tas Solitude Aeturnus ar i visnotaļ klausāms trad dooms. džekam balss laba, priekš kendlmass derēs.
0
A Messiahs jau atkal nesadalīja intereses ar grupas memberiem apmēram 6 mēn atpakaļ...

Īstenība, man liekas ka Candlemasam kā vocālists (ja būtu dabonams) derētu TRISTITIA vecis... a to tagad sanāks, ka būs jau 2 Solitude Aeternus... jo viņa vokāls ir derīgs kā rozīnīte 1 grupai...
0
Tristitia vecis ir brīnumiņš.
0
ēēē.... kad iznāks, tad redzēs.

Neapšaubāmi, Lowe ir lielisks vokāls. Bet, ņemot vērā, cik maz ir klasiskā dūma grandu, tas salīdzinādams ar, piem., Plānta pāriešanu uz Black Sabbath - vokāls ta labs, bet kā izklausīsies? Pēc Cepelīniem (jeb Solitude, šai gadījumā?)?

Es ieņemu nogaidošu pozīciju.
0
Japs - šitais tiešām ir interesants gadījums, kad jāsagaida, kas tad tiešām notiks, jo te nav nekāds black, kur pat pamanīt nevar, ja vokālisti nomainās. Bet šajā gadījumā ir tikai 2 galējības - vai nu būs zajebis, vai pilnīgi nekas.
0
Es domāju, ka būs zajebis.
Man mājās ir Roch Hard festival DVD, kur Markolīns intervijā baigi smaidīgs stāv blakus basistam un stāsta, ka nu viss grupā ir kārtībā, nav vairs strīdu un viss esot lieliski. Es kaut kā nenoticēju, un re - iznākums, kā jau paredzēju:D
0
'Te vienā citā forumā čaļi sprieda, ka Tony Martin arī būtu labs kandidāts.
0
Nu nez, Solitude Aeturnus nav ipašu sajusmu izraisijis. Pāris mp3 vēl uz kompja mētājas, tiko paskatījos. Vokāls samērā nīkulīgs tur līdz Messiah nevelk un nekad nevilks. Tony Martin jau toč būtu labāks. Vispār ja atskaita Candlemass 1.disku, tad bez Messiah viņiem nekas dižs nesanāk. Tāpat kā Messiah bez Candlemass. Memento Mori bij tāds ne šis ne tas.
Es ieteiktu viņiem parunāt ar Burton C. Bell. Ar Geezer Butler viņš ļoti ok izklausījās.
0
Man jau "..Crimson Horizon" vokāls trāpīja tieši sirdī.
0
Candlemass ģitārists Mats Bjorkman iebāzts cietumā uz 2 gadiem, par, itkā, līdzdalību pusmiljonu dolāru vērtas kompaktdisku partijas zādzībā!
www.darkside.ru/news/12843/...
0
Arī šodien agrāk lasīju šo, nez, pašam likās diezgan smieklīgi stulbi tas vis. Nu neko, vismaz neslikta grupas Candlemass popularizēšana, lai arī nevisai caur glaimojošu faktu.
Tiem kas nerubī fišku krieviski, angliskais variants:
www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...
0
Neslikti, par pusļimona $ zādzību tikai 21 mēnesis ... Tā ir ja ar stučītāju sasienas.
0
Kur vēl divos gados var nopelīt 500`000?
0
0
Khe, tas Bjorkmans ieberzies.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas