Slayer
0
Viens tāds dumjš jautājums - a kāds no grupas Slayer ir kristietis?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Atkarībā ko tu sauc par kristieti!!
0
Tom Araya ir katolis
0
pie tam pārliecināts, dziļi iesakņojies.
0
Katolis viņš ir, bet stipri šaubos, ka trū katolis.
0
intervijās jau pats apgalvo, ka dikti trū, tak no čīliešu dzimtas.
sadzīvošanu ar Kerija Kinga bērnišķīgajiem antikrista tekstiem skaidro tā, ka, tos izdziedot, "pārslēdz apziņu".
0
njaa - To Araya reiz kādā intervijā izteicās, ka lai arī viņu dziesmu tekstos ir ļoti daudz ļaunuma, viņš tai pat laikā regulāri ejot uz baznīcu un nožēlojot savus grēkus:)))
0
baigi strange ka pārliecināts kristietis bļauj God Hates Us All:))
0
kaut kā balanss jāatron
0
njaa, bet viņu mierina apziņa, ka viņš kā kristietis to visu nožēlo:)))
0
Vispār jau katolisms kā reliģija ir diezgan divkosīga...Piemēri jau nav tālu jāmeklē...Lielākajos pedofilijas skandālos tika iesaistīti tieši katoļu priesteri..tāpat lielā katolicisma valsts Polija, arī Lietuva - lielus komentārus neprasa...
0
Tas, ka ir katolis, nebūt nenozīmē, ka piekrīt un klanās visu religjiju etverošo dogmu priekšā, tas ir normāli!
0
bet ko tad nozīmē tas katolis? manuprāt ja esi pārliecināts katolis, tad tev jāpieņem visas šis reliģijas dogmas.
0
Man gan liekas, ka nav problēma divkosībā. Tas ir pat apsveicami, ka garīgs cilvēks spēj "pārslēgt apziņu" jeb paskatīties uz ļauno no neitrālā viedokļa, jo garīgums nozīmē nevis ienīst ļauno, bet pacelties pāri pasaules labajam un ļaunajam.
0
nu nez, nez - es kaut kā šo katolicismu kā reliģijas misijas nesēju apšaubu...
0
Tā nebūt nav:)
0
tad jau tiešam, gandrīz vai sanāk, ka vispatiesākā reliģija(lai cik arī tā panaiva nebūtu savās izpausmēs) ir pagānisms..
0
Katolis bija arī Sv. Francisks un daudzi citi svētie ļauži, kuru dzīve sastāvēja no true loves, nevis no kalpošanas dogmām.
0
manuprāt, būt katolim, vai ar kādas citas mācības "kalpam", neliek par pienākumu akli sekot atbilstošās baznīcas pausto normu/ dogmu izpildijumam. Piemēram, eitanāzija = slepkavība ? bet, ja tik un tā ir skaidrs, ka cilvēkam labāk nevari palīdzēt .. vai, piemēram, medicīnisku apsvērumu dēļ veikts aborts ? nu, un jūs domājat, ka ginekologs sastresojies aiziet mājā par to, ka savas darba maiņas beigās 2-3 augļus izkniebis ? ))
0
Starp citu, viking crown, kā to saprast: "..Lietuva - lielus komnetārus neprasa." Lietuvā ārdās ļaunums?
0
Jelgab, šodien, plkst. 19:36 [Profils] [Link]
Starp citu, viking crown, kā to saprast: "..Lietuva - lielus komnetārus neprasa." Lietuvā ārdās ļaunums?

Runa gāja par katolisma reliģiju, kura ir izplatīta kā Polijā, tā arī Lietuvā, kas starp citu ir stipri iesakņojies lietuviešu tradīcijās. Starp visām kristīgajām reliģijām katolisms īpaši atšķirās ar daudzajiem rituāliem, svēto kultiem, un svētbilžu godāšanu. Tai pašā laikā katolismam kā reliģijai jau no laika gala bija raksturīga izteikta spēja mainīt savus uzskatus un gūt materiālu labumu, (apejot kristīgos principus) ja tas protams bija izdevīgi katoļu priesteriem. Nav jau noslēpums, ka lietuvieši padomju laikā pat guva nelāgu salīdzinājumu, kā "Baltijas žīdi"(protams sliktā nozīmē).
0
tāpēc jau tas katolisms un vispār reliģija ir sviests, ka tev kā īstenam katolim vajadzētu sekot tam ko saka tētis vatikānā, ja viš saka ka eitanāzija ir slepkavība, tad tev tam būs ticēt un to lēmumu cieņā turēt, ne jau cilvēkam būs lemt dieva vietā(jāpiebilst ka pats neesmu ticīgs) protam katrā laikā baznīca kaut ko reliģijā pamaina, palabo, tā lai attiecīgajā laikmetā viss būtu štokos. nu būtu diezgan muļķigi šinī gadsimtā sludināt, ka sekss pirms kāzām ir grēks un ārlaulībā dzimis bērns ir bastards utt.
0
njāā, pie kam tie paši katoļu priesteri tos baušļus katrs tulko savādāk, vadoties pēc situācijas:)
0
Nesaprotu, kāpēc visiem tā nepatīk katolicisms. Drīzāk jau man nepatīk tas ūdeņainais, liberālais protestantisms, kur paklausīties mācītājā daudz neatšķiras no paklausīšanās kaimiņā, jo abi runā par darbu, ģimeni u.c. materiālām lietām.
0
nuja, labāk ietīties zelta paltrakā un vicināties ar briljanta scepteri dīvainā dimanta hūtē (par ziedojumu naudu, protams:) un monotonā balsī gaudot kkādus svētītos pekstiņus, nekā izrunāties kā cilvēkam ar cilvēku?
liekulība ir tas viss šits
0
Vai tu gadījumā nejauc ar pareizticīgajiem?
0
pareizticīgie ir vēl trakāki
bet es neteiktu, ka katoļi būtu tie pieticīgākie savās reliģiskajās ceremonijās un citās reliģiskajās izpausmēs :)
enīvej - ja pa tēmu, tad super, ka Araya nav aprobežots ķēms un dogmatiķis(kā tie, kas man aizvakar dauzījās pie durvīm ar bībeli rokā un sāka skaitīt pātarus un stāstīt ka, ja es nosvilšu ellē :)) un, būdams katolis, "bļauj God Hates Us All:))" :D
0
Hitlers, starp citu, bija sajūsmā par katoļu rutuāliem un apģērbiem.
0
pēc šejieniešu loģikas vadoties: ja jau Araya ir katolis un pat Hitlers bija sajūsmā par katoļiem, tad tas ir baigi cool:DDDDDDD
0
Hitlers bija metālists! :O

Maigoni - "Hitlers, starp citu, bija sajūsmā par katoļu rutuāliem un apģērbiem." - a ko tas maina? :D man tak pohuj, par ko sajūsminās Abduls Šiškibabs vai vēl nezkādi bomberi :D Hitleram patika visa tā fīča..nu kādā sakarā tu te šito iespļāvi :D
starp citu, Hitleram garšoja makaroni, man arī garšo :O es tak tagad neesmu nacists? :S
0
Es saku, ka visā var saskatīt kaut ko labu. Piemēram, sarežģītos rituālos var saskatīt kaut ko mistiski romantisku.
0
un vecas un netik vecas tantes gūst orgasmu vienu pēc otra, klausoties sprediķotaja maigajās balss vibrācijās.
0
Hitlers tak bija emo, kāds tur metālists.
0
Hitleram ļoti patika Vāgners:DDDD
0
Man patīk katolicisms. Un nedomāju, ka Lietuvai tas būtu diži kaitējis. "Baltijas žīdi" - tas ir tikai smieklīgi. Labāk padomāt par Lietuvas vienotību un noturību vācu un padomju okupāciju laikos.
0
un daļēju pārpoļošanos...
0
par lietuviešu vienotību? nu nez - man nu igauņi šķiet vienotāki un vairāk pastāv par savām nacionālajām interesēm...un izskatās, ka tas riņķa dancis ap to padomju laika pieminekli Tallinā arī drīz būs beidzies....
0
Bez Slayer nebūtu tāds black metal, kādu mēs to šodien pazīstam. Un tā kā visi Slayer teksti ir vairāk vai mazāk filozofiski, tad ar reliģiju (kas visos gadījumos ir balstīta uz dogmām) tam nekāda pozitīva, atbalstoša sakara. :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas