Pirmais LV Grindcore CD!!!
0
Jaunums Latvijas metāla mūzikā - izdots pirmais pašmāju grindcore CD

Vēl nesen Latvijas klausītājus priecēja pasaules slavenie grindcore pamatlicēji "Napalm Death", taču tagad šī žanra cienītāju ausis pārsteidz pašmāju grincore/funk/experimental grupa "trauma moralis", piedāvājot klausītājiem savu pirmo oficiālo debijas disku.

16 īsas, agresīvas un smieklīgas kompozīcijas ar visdažādāko tematiku un mūzikas iespaidiem radušās aptuveni pusgada laikā, bet ierakstītas studijā pagājušā gada augustā.
Šobrīd darbs pie diska izdošanas pabeigts, un sadarbībā ar "Evil Distribution", kuri pārstāv Latvijas black metal grandus "Dark domination" un "Urskumug", to iespējams psūtīt gan Latvijā, gan visā pasaulē ( www.evildist.com/index.php?itm=cdr&a... )

"Trauma moralis" grauj standartizētās smagās mūzikas klišejas - tajā jūtamas gan fanka, regeja, gan black un folk metal ievirzes - ne velti ierakstā bez tradicionālajiem instrumentiem izmatotas arī ermoņikas un akardeons. Savdabīgu un grindcore atbilstošu skanējumu nodrošina vokāls, kurš pārkāpj tradiconālajai izpratnei par balss pielietojumu kā teksta un vēstījuma nesēju, bet "trauma moralis" gadījumā darbojas kā instruments - par salīdzinošu piemēru var minēt budistu mūku rīkles dziedājumus un Sibīrijas šamaņu rituālu skaņas.

"Trauma moralis" radusies pagājušā gada februārī. Tajā muzicē trīs jaunieši - Rihards sit bungs, Jānis spēlē ģitāru, bet Māris - aizņem vokāla sekciju. Līdz šim bijuši daudzi koncerti Latvijā -gan brīvdabas festivālā "Sutas Balss", gan klubā "Depo", "Melnā piektdiena" un citos iestādījumos.
Šo gadu grupa uzsāka ar minitūri Lietuvā, kur janvārī tika sniegti divi koncerti, saņemot daudzas pozitīvas atsauksmes, pie reizes izraisot interesi reģionālajā radio, kas grupas dalībniekus nointervēja. Brāļu tauta "trauma moralis" sniegumu novērtējusi atzinīgi, par ko liecina uzaicinājums spēlēt 16. februārī Paņevežā.
Tikmēr norit darbs pie jauna materiāla radīšanas, tiek plānoti koncerti tuvākās un tālākās ārzemēs.

Kontakti:
www.myspace.com/traumamora...
aizvakar@one.lv
+371 29155 613
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Apsveicu :)))
0
vo šis jau ir kaut kas!! nu tagad varēs traumēties tā pa riktīgam..
0
Kopsh kuraa laika CD-r matricaa iedziits materiaals ir pilnveeriigs albums? :)
Tas taaa, viela paardomaam :)

Veelu veiksmi in any case!
0
aaaai vecas ziņas, vecas ziņas, pirms nedēļas/ divām šito iekš decuškas pilna dirsa, velc no kā gribi :D

bet, ja nopietni, šitais -"Savdabīgu un grindcore atbilstošu skanējumu nodrošina vokāls, kurš pārkāpj tradiconālajai izpratnei par balss pielietojumu kā teksta un vēstījuma nesēju, bet "trauma moralis" gadījumā darbojas kā instruments .." - uzdzen intrigu )))

0
atslēgas vārdi:

"agresīvas un smieklīgas kompozīcijas"

:D
0
Mazdēls is not pleased.
0
masdels is always pleased!~ go go to da fukin website and buy trauma's cd
u will get a horny wet panties for bonus ;)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas