Suffocation 2004
0
Atdzimusha death metal legenda Suffocation ir sakusi rakstit savu jauno pilnformata CD, kursh saucas „Souls to Deny”. Ierakstisanas notiek Nujorkas studija Full force studios inzeniera Joe Cincotta vadiba. Tas bus pirmais grupas albums pec „Pierced from within” (1995), ka ari pirmais pilnformata relizs prieksh Relapse records. Starp dziesmam kuras ietilpst albuma, bus "Souls to Deny", "Deceit", "Subconsciously Enslaved", "Surgery of Impalement", "Tomes of Atrimony", "Immortally Condemned", "Demise of the Clone" un "To Weep Once More".
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tas ir fantastiski! ar nepacietiibu gaidu sso death leggendas jauno ieraxtu!
0
labāk jau gulētu dead, pēc "Effigy forgotten" tāpat neko labāku viņi nespēs radīt

kāds nezin kad būs B.R.M.C rīgā ?
0
Effigy forgotten nav ne tuvu tas albums ar kuru vinji izsitushies, par kulminacijas virsotni daudzi uzskata Pierced from within (1995) kur Frank Mullen piestradaja pie sava vokala atskiriba no Effigy ..., pie kam Despise the sun ari kabi izdevies!!!
0
Effigy ir labs un klasisks death, bet piekriitu Lcf, ka ar to vinni neizsitaas passaa virsotnee un par vokill arii taisniiba.
0
Ir nosukneta Suffocation "Deceit" singla dziesma, ja varetu shite kaut kur nosviest mp3 butu jauki ... puishi censhas no sirds!!!:)
0
Ja tas būs "Pierced From Within" limenī, tad būšu priecīgs.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas