Sanctimony - Hell In Stereo
0
jā jaunais Sanctimony albūmiņš. tā kā sākumlapā ir ziņa par šī albūma iznākšanu un tā tapšanu, tad par to neko nerakstīšu. un domājams ka grupa lielākajai daļai tautas ir zināma, ja nu ne tad : www.sanctimony.lv gan info gan bilžu gan maiku var pasūtīt..
pats albūms gan ir neliela vilšanās. nez kapēc cerēju uz kaut ko ātrāku un agressīvāku. man kaut kā žanrs death'n'roll vispār asociējas ar ātriem tempiem, bet nu labi, nu neko. vai kaut kas jauns kopš Devil And Man?? nu vismaz man nea.. izklausās kā Devil And Man 2 - turpinājums, ne atdarinājums!! vokāls man vienmēr paticis tapē nekur šai gadījumā nav kur piesieties. ģitāras ar tā neko griež.. albūms sākās ar labu ātra tempa dziesmu Toy Man un nu likās nu tik būs - močīs pamatīgi, nekā, diezgan vienveidīgi albūms tiek pavadīts no sākuma līdz galam, ar pāris labiem, ne izciliem gabaliem. tāds pusmierīgs albūms bez pārsteigumiem. ehh, elle iekš stereo izpalika, varbūt citreiz..
manas top dziesmas - Toy Man, A Call For Rock, Madman's Enemy(manuprāt albūma spēcīgākā dziesma) un jā arī kaveris Back In Black..
varbūt kādam cits viedoklis, labāks????
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Mans viedoklis ir tāds, ka kāds viņu dc šērā varētu iebāzt, lai arī es varētu izteikt savu viedokli.
0
man akal liekas ka sis jaunais albums ir smagaks neka DAM bet labuma zina neteiksu ka labaks vienlidzigs varetu teikt, un taka DAM man loti patik sitas ari loti labs :) vokals labaks ka ieprieks.
0
Cik dzirdēju pa rādžu viņu prezentāciju, nekas īpašs, ja nepatika iepriekšējais, nepatiks arī jaunais
0
nu ja tie metalisti jau ir tadi traki galīgi.
0
Es nevaru nekur nokacat...jagaida kad bus kadam dc++...
0
dc ir dafiga jau.. :D
0
huskvarn? WTH?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas