ARIA (Rus)
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Aria bez Kipelova - tā vairs nav Aria....
pēdējais albūms tāds viduvējs pirdiens vien bija...
0
Es neko nez par ariu, bet Kipelov ir ok. Tātad kā to saprast: "Aria bez Kipelova - tā vairs nav Aria"? Tur kāds no Kipelov spēlēja??
0
Tur pats Kipelovs agrāk dziedāja.
0
Nezinu nezinu nav jau vainas, klausīties var
bet bez Kipelova tas vairs nav tas
0
Tieši tā jaunā Aria vairs nu galīgi nav tas, kas bija senāk Kipeļova laikos!!

Bet pats Kipeļovs gan vēl tīri sakarīgi spēlē, kā nekā joprojām ar lielu daļu vecā Aria sastāvu!!
0
Kipelovs ta Kipelvos, bet Mavrikam ir baigi labie soloalbumi (pēdējie trīs), sit pušu Āriju neskatoties.
0
Man gan Mavriks liekas galīgā viduvējība.

Par tiem vokālistiem jau bieži ir tā, kāds ilggadīgais aizvelkas un vecie fani sāk baurot, ka tagad nav riktīgi utt. utjp, bet pārsvarā tā ir tukša muldēšana. No visiem albumiem kuros dzied Dikinsons, man vislabāk patīk viņa solodarbi, un arī Iron Maiden ar Blaze ir tīri labi albumi, tā ka reizēm no vienas labas grupas iegūstam .

Turklāt jāskatās, kas ir galvenais dziesmu autors. Tie kas domā ka Nightwish bez Tarjas ir pakaļā, laikam nezina ka viņa nevienu dziesmu nav uzrakstījusi, tāpēc man po.

Nu bet par Aria un Kipelov, man patīk abi, bet Aria tomēr vairāk, jo viņi vairāk labu albumu pēc sadalīšanās saraskstījuši un vokālists šiem ir ļoti labs, lai gan nav (un necenšass būt) Kipelovs
0
... tā ka reizēm no vienas labas grupas iegūstam 2 (tas pats par Angra un Shaman).
0
Par tiem vairākiem albumiem gan samuldēju - 2 Ariai (pēdējais tiešām diez kas nav, bet klausīties var), bet Kipelovam kopš 2002 tikai 1 ... (un pa diviem končiem katram)
+2
Šodien darbā dzirdu, ka no blakus telpas skan pazīstams muzons bez vokāla, ieeju paskatīties darba kolēģa dēls "Tālbraucējus" kapā, un protams fonā Arija skan, tad neko, atbraucot mājās pacēlu pāris gadus neklausīto Arijas materiālu un paskatoties jaunumus iekš Youtubes, atradās sāds interesants gabals kur Kipelovs kopā ar Tarju dzied, protams ka krieviski ;) Bet interesanti....

www.youtube.com/watch?v=5idwMYjIsso...
0
Vispār, Aria pagājšgad albumu izdeva - ir OK, bet varēja ko labāku izperēt, pa šiem gadiem

Pet par šito gabalu jāsaka kā par amīšu filmām un seriāliem - ja nebūtu subtitru, nevarētu saprast, par ko tur ''krieviski'' mauc (arī konkrēto valodu būtu pagrūti noteikt)
+3
Иностранцы всегда удивляются, почему русские, когда у них что-то не получается, кричат: Твой кролик написал. Your bunny wrote
+1
Patīkami notievējusi :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas