Korn + Deathstars Arēna Rīga
0
Swedish industrial goth metal band DEATHSTARS will support KORN on their upcoming European tour. The dates are as follows

Feb. 10 - EST - Tallin - Saku Arena
Feb. 11 - LV - Riga - Arena

Super, būs iespēja redzēt Deathstars dzīvajā!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
do not like.
bet uz korn gan varētu iet <3
0
āāā, dzirdēju par Korn, bet kad DEATHSTARS iesilda, āāā labums būs ofic jāiet.

dzirdēt DEATHSTARS dzīvajā, mēn, tas būs kas labs.
-2
emzz laikam skanes nedaudz aizspriedumaini bet kada sakara gothic industrijas pasakuma speles numetal grupa? :)
0
vispār būs otrādi, bobik, deathstārs spēlēs korn pasākumā.
0
Bļe. Varētu jau aizvilkties.
0
Tikai Deathstars dēļ.
Cik varētu maksāt biļetes?
0
OMG ĢIBILS BĻE.

nu bobijs. :)
0
Neesmu fans ne vieniem ne otriem, bet tīri socioloģiskas intereses pēc uz to vājprātu, kas tur darīsies, pablenzt varētu aiziet... Bet biļetes gan laikam būs par nevājo cenu...
0
Man Korn noteikti nav tā mīļākā grupa, bet nu tīri interesanti jau būtu kaut reizi mūžā viņus dzīvajā apskatīt. Vēl jo vairāk ņemot vērā to, ka Last.fm saka, ka tā tomēr esot mana 38-tā klausītākā grupa. ;)
0
Deathstars zaibiss, jālaiž. no kurienes tāda info?
0
www.deathstars.net
0
K-1 Arēnā Rīga, vo tā būs štelle!
0
Vo uz K-1 gan ir vērts aiziet
0
kas ir K-1?
0
Uz deathstātriem ietu, bet negribu tos jampampiņus no korn īpaši klausīties...
0
RB lasīju rezenziju par Korn jauno albu - tipa esot ~ Industrial, tā ka iesildītāju izvēle liekas loģiska.
0
man divi labi draugi bija sogad aizsaavusi uz Vacijas lielako vestu Rock am ring ... tur ar Korn speleeja ... teica ka vairak par 3 dziesmam nevareja iztureet ... jo korn jau vairs sen kaa nav korn ... ggitarists aizgajis bungieris ar aizgajis .... tagad viniem Slipknot bungieris klapee lidzi! :D reeciigi ...
0
korn būtu bijis interesanti redzēt viņu ziedu laikos, bet tagad tā grupa jau irst ārā pa visām vīlēm, viens no sākotnējiem ģitāristiem pametis grupu, tāpat arī bundzinieks.
0
moš man ar par ģitāristu un arī bundzinieku ierakstīt ? ... :):)

jāskatās uz sajūtu, kāda būs februārī, šobrīd nav ugāra
0
jo korn jau vairs sen kaa nav korn ... ggitarists aizgajis bungieris ar aizgajis .... tagad viniem Slipknot bungieris klapee lidzi! :D reeciigi ...

nav pohuj? cannibal corpse ar no sākotnējā sastāva palikuši tikai daži, un Caks Suldiners vipār mūziķus mainīja tikai tā. ne vienmēr tas ir slikti
0
Aha. Napalm Death vispār nav neviena oriģinālā sastāva dalībnieka.
0
Hahah, nevajag salīdzināt Napalm Death ar Korn, vienkarši smieklīgi. Death/Grind ar pop/rock :)
0
To var teikt arī par Cannibal Corpse salīdzinājumu ar Korn.

Bet svarīgi atzīmēt, ka tie dalibnieki (CC un ND) tur spēle jau ap un vairāk nekā 10 gadi. Un tas Joey kādus 2 menēšus :)
0
Joey ir session drameris Korn-os, tāpat kā perkusionists, bekvokālists, sintezatorists un otrs gichists!
0
Korn jūk ārā, bundzinieks vairs nav tas, ģitārists arī.
0
;D
0
Nu, ja grupai ir tikai viens dziesmu/tekstu rakstītājs (vai 90%), kā Death vai Annihilator, tad jau pērējos jorikus var mainīt kā sierus ;)
0
janvārī tak drameris atgriezīšoties!
0
Veco laiku vaardaa vareetu aiziet, bet ar naudu pashvaki :D
0
nuu nez..kaa vinji tur mirstoshaz zvigznes???
da pat bildi ieraugot metal hammera likaas kautkaadi emopedinji tad jau labaak kukuruuzu klasiities...
0
Tjā, bet šitie emopediņi agrāk bija trūblekeri, un ģitārists ir bračka Jonam Nodtveitam no Dissection...
0
pofig kā viņi izskatās, mūzika ir laba.
0
bija zajebiss!!
0
tiešām labs koncis!
0
uz korn veco laiku varda jaaiziet.
0
veco laiku vārdā naudu negribas tērēt.
0
nu nez.. paskatījos divus to Deathstars klipus un nekā no viņiem nebija. Garlaicīgs, uz tiņu auditoriju orientēts pop-metal, turklāt bezkaunīgi kopē Mensonu. fui, pē, kaka.
0
Nu moins, tas vienkarshi ir kaarteejais naudas kaashanas pasaakums. Neticu ka taa peeksni vinji aizgaaja no TTRJUUUUU metaala un izdomaaja bliezt to ko dzirdam ieksh Deathstars.
Kaut gan vinju Cyanide gan man tiiri labi patiik
0
Nū, Hellgar, Deathstars un Mensons nu gan ir pilnīgi dažādas lietas un pop viņiem piešūt - tas nu ir pagalam virspusējs vērtējums. ja tu vairāk pavērtētu, kas ir aktuāls šodienas industrial rock, tad, iespējams, vērtētu savādāk.
0
It kā jau Deathstars to visu paši kā prikolu uztverot, tā vismaz taisnojas intervijās. Bet gan jau ka kāposts ar pie vainas :)
0
baac neviens jau nepiemineja ka flyleaf ari taja koncii buus :D:D:D

bet ir visu triis deelj verts iet. tas tik bus K-KAS!!!
0
vienīgais varēja iztikt bez tā sava jaunā albūma
0
Nez, jaunais albums ir labs manai gaumei.
0
re kas man meilaa sodien ir atnacis

Jaunumi no FBI!

--------------------------...

IEGŪSTI PIRMAIS BIĻETI UZ GRUPAS "KORN" KONCERTU RĪGĀ!

Koncertaģentūra FBI paziņo: 2008. gada 11. februārī "Arēnā Rīga" koncertu sniegs ņūmetāla pamatlicēji - amerikāņu grupa "Korn". Mūziķi Latvijā uzstāsies pirmo reizi un šeit ieradīsies koncertturnejas "B#%ch We Have a Problem Tour" ietvaros.

Kā "FBI" koncertu kluba biedram tev ir īpaša iespēja iegādāties biļetes uz koncertu vēl pirms publiskās biļešu tirdzniecības sākuma. Jau no šodienas (29. oktobra, pirmdienas) tu vari savā īpašumā iegūt biļeti uz grupas "Korn" koncertu Rīgā. Lai iegādātos biļeti, tev jāizdrukā šī saņemtā e-pasta vēstule un tā jāuzrāda jebkurā "Biļešu servisa" kasē visā Latvijā ("Reklamarket", "Statoil", "Latvijas Pasts", "Abonēšanas centrs Diena", Kongresu nams u.c.). Precīzu tirdzniecības vietu sarakstu atradīsi www.bilesuserviss.lv. Iepriekšpārdošanas biļetes nav iespējams iegādāties internetā. Uzrādot šo e-pasta vēstuli vienā reizē iespējams iegādāties ne vairāk kā 10 biļetes. Vairāk informācijas meklē: www.fbi.lv

Pirmo 1000 stāvbiļešu cena ir 15 Ls, pēc tam tās maksās 20 Ls. Sēdvietas maksā 25 Ls un 35 Ls (atkarībā no attāluma līdz skatuvei).

Publiskās biļešu tirdzniecības sākums paredzēts 5. novembrī plkst. 10.00.

Grupa "Korn", kas tika nodibināta Kalifornijas pilsētā Beikersfīldā, pasaules uzmanību sev pievērsa 1994. gadā ar savu debijas albumu "Korn", kura producents bija par "ņūmetāla krusttēvu" dēvētais Ros Robinsons (strādājis kopā ar "Fear Factory", "Sepultura", "Deftones", "Slipknot", "W.A.S.P" un "Limp Bizkit"). Piesātinātais koncertturneju grafiks kopā ar tādiem mūzikas grandiem kā Ozijs Osborns, "Megadeth" un Merilins Mensons ļāva debijas albumam ieņemt arvien augstāku vietu mūzikas topos. Rezultātā tas sasniedza "zelta" statusu - kopā tika pārdoti vairāk nekā 700 000 albuma kopiju.

Kopš debijas albuma grupa ir laidusi klajā vēl septiņus studijas albumus un ir saņēmusi divus "Grammy" apbalvojums. Spilgtākie Amerikas ņūmetāla meistari kopā ir pārdevuši vairāk nekā 32 miljonus albumu kopiju. Šī gada 31. jūlijā grupa izdeva savu astoto studijas albumu "Untitled" un jau pirmajā nedēļā tika pārdoti 123 tūkstoši šī albuma kopiju.

Uz tikšanos "Korn" koncertā!
0
d fck kur lai piķi rauj uz 5nov. jau nācās SWH biļetei aizlienēt... hrens...
0
Korn bija pokemonu laiku varoņi. Neiešu. Taupu maņas W.O.A un tāpat tik ļoti viņi nepatīk.
0
moska tomer aiziesju, gribas redzet vinus, agrak baigi patikas. tagad pajat, bet redzet neateiktos
0
redz nekad vinjus taa isti neesmu klausijies kaut gan nee. padomasim bijusi draudzene reiz sutija dziesmas kuras vinjai patikot. parskirstot mapiti atklaju ka te ir tadas dziesmas
kaa 01 - Korn - Twisted Transistor
un vel this town
kaa ari vel kautkas. taaka laikam esmu dzirdejis bet ja godigi nav piesaistijusi si muzika.
0
pasēdēt un paskatīties viņus varētu, jo publika visticamāk būs savākusies raibi raiba, kāds var to ielūgumu pārsūtīt -> darktamer@inbox.lv
0
nezinat kad bus slipknot
0
a kāpēc gan nepiešūt pop? Manuprāt, to var šūt ļoti daudz kur klāt. Piemēram, Muse ir it kā roks, bet tomēr skan nedaudz pēc popsas, tātad pop-rock(bet man patīk), un šitie Deathstars man kkā uztverās kā popsīgs metāls, kas man ļoti retos gadījumos patīk, un šis nav izņēmums.
Un jēdziens industrial rock man vispār ir diezgan nesaprotams. Man pilnīgi nekas nav pret šo žanru, tas nelielais daudzums, kas ir dzirdēt man pārsvarā patīk, bet nu kkādu sakaru ar industriālo mūziku bieži vien ir neiespējami saklausīt.
0
cerams tuvako gadu laika shitknot nebus :D
0
ohh.., manējā meiča jau steigšus nopirka biļeti (fanoja kādreiz, bija tipiskā korniste savulaik un vēl joprojā patīk, bļe). Nu jā...esam tomēr dažādas paaudzes, viņai knapi 20, man jau 27. Būtu jocīgi, ja es, cilvēks, kurš nekad nav klausījies, nav interesējies, sekojis līdzi, bet tikai apdirsis un nonicinājis korn, tagad maksātu 25 un pāri ls, lai ietu uz viņu konci.
p.s. kautgan tīri aiz ziņkāres gribētu dzīvajā tos emo pasakatīties. pasaules kulta grupa, redzies..
p.s.s. par vienu esmu pārliecināts gan- tur koncī būs pilns ar trve un evil metaleriem, kuri apdiŗš korn;)
0
mjā, man līdzīga situācija, vairāk vai mazāk draudzene aizvilka biļetes nopirkt. bet to 20 Ls iztērēšanu Kornam nenožēloju, tāpat kādreiz klausījos un visu laiku mierinu sevi ar domu- gan jau tik slikti nebūs.
0
samaksāju 15ls, tik pat cik tas gaidāmais koncerts 21.dec laikam ieksh MP, varbūt aizejot sapratīšu kamdēļ tik daudz cilvēku par viņiem fano :>
0
cik vispār ilgi tādos koncertos spēlē iesildītāji? dikti jau gribās redzēt Deathstars, bet ja viņi spēlē tikai kādas 20 minūtes, tad īpaši netīkās maksāt 20LS par 5 dziesmām.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas