Dodiet padomu - kas zin.
0
Saskāros ar šo prolēmu pirms neilga laika. Sākās ar to, ka nopirku laptopu Hewlet Packard, ja sīkāk. Viss būtu labi - ij strā'daja ir visu citu ieplānoto darīja, taču viens tipiņš, "Īsts Ērglis" būdams, ņēma un nolauza man lādētājam štekeri (jeb spraudni, laikam (?)). Protams, uzzinājis cik maksā jauns lādētājs, piestādīju vīram rēķinu un kaut ko no tā visa viņš man jau ir atmaksājis. Bet man nu galīgi nav vēlmes izmest naudu par jaunu lādētāju, ja man vecajam ir jānomaina tikai viens s**a štekeris, par kuru tagad arī veicu klaušināšanu, jo nevienā datorbodē vairs atsevišķas detaļas nepārdod - tikai visu lādētāju, kas maksā ... visai krietni, visas tās elektrobodes, kurās agrāk tā visai brīvi varēja tādas mantas kā atsevišķus štekerus nopirkt (vismaz man zināmās) ir veiksmīgi no zemesvirsas pazudušas, un ja ir, tad nezinu kur meklējamas. Biju aiztesies uz "Latgalīti", bet tur man parādīja tādu verķi, kuru es no tiesas nobijos pirkt, kur nu vēl pie datora likt, tā kā šobrīd esmu bešā.
Ja nu kāds zin, kur ir saglabājusies kaut kāda tamlīdzīga bodele, vai arī citas iespējas tamlīdzīga verķa iegādei, varbūt padalieties informācijā, jo pirkt viena štekera dēļ jaunu lādētāju... baigi negribas...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
tev nolauzts tas gals, kas spraužas datorā?
0
pameklee latgaliitee ... tur visaadi briinumi ir redzeeti
0
a to ladetaju uz remontu nevar aiznest? :)
0
"pameklee latgaliitee ... tur visaadi briinumi ir redzeeti"

tā notiek, kad nelasa tekstu.
Latgalītes pirkumi pārsvarā beidzas ar to izmešanu.
štekerus manuprāt ir jēga pirkt tikai normālos veikalos, un patiesībā jau tad tam ērglim vajadzētu tev nevis maksāt rēķinus, bet atdot vietaa jaunu štekeri.

Paņem uz masu, tā teikt, tu to vari! >:)
0
moš pameklē tādā online adresē kā tevalo.lv vai argus.lv, tur ir dafiga elektronikas komponentu, arī kompjiem
varbūt paveicas
0
BAAAAAAAAA nu nomaini tik kontaktdakshu!!!!!!!atnaac pie amnis ciemos uz moolu un tev pa 0,44ls notirgoshu
0
nu tik taalu es aprotukas tev noticis:D
0
Nolauzta ir tā - nu kā viņu var nosaukt - adata, kas atrodas štekerī - ir tāda, ganderīz kā serdenis. Jā, tas gals, kas iet datorā. Tur man vairāki kadri brīnījās, kā kaut ko tādu vispār var dabūt gatavu, bet, kā redzams - "Ērglim" sanāca...
Bet kas attiecas uz jauna pirkšanu, tad, ja man būtu zināms, kur to var izdarīt, tad to "Ērgli" jau sen uz turieni būtu aiztriecis un visu to mantu gatavu dabūjis. Man jau ne viņa ilgā meklēšana, bet ejošs dators ir vajadzīgs - un jo ātrāk, jo labāk! Tā kā ja ir zināms, kur ir kaut k';ada bodele, kur kaut ko tādu var iepirkt, varbūt paklāstiet.
NorvēģuPāķi, labi, mēģināšu aiztesties šajās dienās līdz "Molam", bet neesmu pārliecināts, ka esi pareizi sapratis.
Quorthon, labi paskatīšos. Paldies.
0
cik es sapratu tev vaig to spraudni ko sprauž datorā...
nu veel var pamēģināt nopirkt vienk adapteri, tikai jaapskataas cik tavam orģinalajam laadeetaajam ir volti un ampeeri. tas pats attiecas uz ģitāras pedāļiem un pročiem, ja ir rakstiits ka obligaati jaaizmanto piem tikai BOSS ražojumi, tas nebuut nenoziimee ka citu firmu ražojumi nederees.
nu veel var paņemto to pašu spraudni un pastaigaat un paskatiities vai der.
ja tu nevari atrast atsevišķi to galu un adapteriem tas strāvas stiprums un spriegums neder, tad nekas cits neatliks kaa pirkt orģinālo, jo gan jau ka ražotaaji buus pacentušies uz taisiit kaut ko taadu, kas nav standarta ierīce.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
regar (18 gadi)
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas