Setherial
0
Zaibal tās bobija tēmas, varētu kā reiz Intars teica arī par mūziku papļerkstēt.

Nu ta es tagad diezgan lielā starā klausos šito grupu Setherial un priecājos par to ka vienu vecu labu seitānisku grupu atkal var paklausīties. Orģināla manā izpratnē viņa nav gandrīz ne ar ko (seitāniski teksti, corpspaints ar ļaunām sejām, blastbīti uz katra stūra), taču kā jau tas nereti mēdz būt - patīkama, enerģiska, fīlings (kas man patīk) ir, tāpēc arī klausos. Nu teiksim ļoti līdzīgs savā ziņā Dark Funeral. Vispār ja tā paklausās diezgan daudz mūzikas tur iekšā ir, tā ka tīri patīkami, kā jau teicu.
Viņiem esot 2006. gada albums, kura man nav, tagad klausos 2003. gadā izdotu pahod labāko dziesmu izlasi... ā nē tomēr albumu. Nu ja, un jautājums bija vai kāds te vēl šo grupu tā nopietni klausās un ja klausās, tad kāds tad ir tas jaunais albums ut. Varbūt varat ko līdzīgu ietekt?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
0
Saatanisms manaa uztveree gan jau ir noiets etaps, bet, lai arii SETHERIAL esmu maz dzirdeejis, muzons likaas tiiri aizkjeroshs. Black zvaigzne gan arii jau saak pamazaam rieteet...
0
Nu proms, proms, tāpēc arī teicu, ka nekā sevišķi oriģināla tur nav. Bet zin kā klasiskas vērtības paņem :D
0
nē nu sātaniskās un atikrista tēmas ir pašas labākās no BM un klausīties var ilgi un dikti, taču setherial agrāk klausījos kā psihs, bet tagad apnicis jo liekas ka viņiem nepadodas īpaši dziedāt par sātanu un man liekas garlaicīgi, labāk tāpēc dodu sev paklausīties kādu sātanisko warmasteru vai Tsjuder!
0
noklausījos to jaunāko. Death Triumphant. ir ok, es teiktu tipisks black. kaut kā uz īpašo nepaķēra.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
skru (9 gadi)
M (jauniņais)
Viskas