par laulibu teemu
0
pirms kada menesa panesas diskusija ar cilvekiem par so temu tomer gribetos jusu viedokli. tb situacija tada ka paganiski noskanots dzeks sauksim vinju par bleckmetaalistu piemeram iepazistas ar meiteni bla blaa blaa vinji ir kopa un izdoma ka dosies laulibas ostaa tikai tada lieta ka meitene ir katoliete un grib kazas baznica.
dzeks turpretim ka riktigs neopagans ne acu gala negrib kaazas baznicaa.

tad kadu risinajumu lai pienem? no vienas puses viduscelju jo dzeks mil meiteni meitene var pateikt lai vins iziet obligatos kursus kurus riko katoli lai vins varetu laulaties.

a bleckeris negrib jo vinjam visa muldeshana par juudu dievu parodiju ir pie vienas vietas. tomer vins loti mil meiteni un grib ar vinju but kopa..

tad nu kaads jusuprat varetu but risinajums lai netiktu parkapti abu ideali un vinji ilgi buutu un laimigi kopa precejushies/?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Lai vinjus salaulaa pagaanu priesteris. Un kaazas lai notiek blakus bazniicai - tuveejaa beerzu birzii. Un vispaar, lai vinji pagaida labaak liidz pavasarim, kameer beerzi uzplaukst, citaadi nav tur aukstaa birzii ko meerkakjoties.
0
bet vai riktiga katoliete bus ar mieru? vai nesaksies no serijas tu tak mani mili naac tomer mana ticiba. un laulasimies laimigi baznica?

starpcitu kur musdienas izraut paganu priesteri kam ir tiesibas laulat? nelaime tada ka sovinistiskie kristieshi uzstaisijushi saja laucinja oligopolu :(

0
pff, drīzāk tik ilgi mocītos kamēr sastrīdētos un izšķirtos. :D
0
bet vinji mil viens otru :)
0
Bobij, un ko tu piedāvā - bardaku, kad laulāt varēs katrs pajoliņš, kas gribēs? Jebkurš tak var kāzas taisīt kādas grib, tik pēc tam jāaizdodas uz dzimtsarakstu nodaļu un jānokārto papīri.

A par tiem abiem - tur pašiem vajag opreģeļitsa, ko grib un ko negrib.
0
es akal brīnos par savienību kā tādu... (interešu/paražu/pieņē... un attieksmes... konflikti?)
0
Kārtējo reizi atradi svešu problēmu :D :D :D

Ja divi cilvēki patiešām grib apprecēties, tad viņi arī paši izdomā kompromisu. Šajā gadījumā visdrīzāk viņi gredzenus mīs dzimtsarakstu nodaļā. Un ja jau dāma tik ļoti grib, uz svinībām var uzaicināt vietējo priesteri, lai svinību laikā arī šis dod savu svētību.
0
zizi es fantazeeju. pie tam ko tu zini varbut es esmu tas blackmetalists :D
0
Āksts Tu, ne blackmetālists!
0
Neonz, trāpīgi teikts...:D
0
To ka Tu fantazē, tas ir skaidrs. Tikai vai tavās fantāzijās ir arī vieta tam, ka true katoliete ar true blackmetālistu vienk nevarētu sadzīvot?? Nav jau runa par to kāds ēdiens kuram garšo, vai kādā krāsā tapetes patīk. Ir runa par dziļi intīmu tēmu, kas pēc tava apraksta abiem ir īpaši svarīga. Tiem kam būšana par katoli/pagānu nav nekas šausmīgi svarīgs, tie salaulāsies zaksā un ēdīs kāzu torti neskatoties ne uz ko. A ja viens ir stingrs katolis un otrs stingrs pagāns, tad padomā par kādām laulībām tur var iet runa? Kāda viņiem būs kopdzīve? Bišk arī padomāt vajag ne tikai fantazēt.
0
JA tas tiešām esi Tu, Bob, tad jāiet vien jums abiem kārties. Šņori un ziepes es atnesīšu.
0
Lai iet pa Romeo un Džuljetas taciņu!
0
neonz saudzejot tevi un citus cilvekus neteiksu to ko par tevi jau kadu laicinju domaju..
0
Un ko tad tu TĀDU domā? Un kā tavas domas varētu apdraudēt mani un citus cilvēkus?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Skuja
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
regar (18 gadi)
ssstnotb (6 gadi)
Viskas