Nightingale
0
ko tauta saka par šo Dan Swano lielisko projektu(jeb nu jau laikam, ka grupu)? Feins, melodisks muzoniņš. Brīžiem dažās dziesmās kretinē tie kaut kādi 60-o, 70-o gadu siņķiki, bet tas tik pāris dziesmās. Kas mani baigi fascinē, ka vokāls viņam vietām atsit Coverdale vokālu, bet tas nav Whitesnake. Manuprāt vislabākais albums ir The Closing Chronicles. Šogad iznācis jauns albums White Darkness, novilkts ir, bet vēl nav sanācis noklausīties.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
0
Labākie viņiem ir "I" un "Invisible". Pēdējais arī nesliks, bet pārējie tā, uz 7/10. Pirmie drīzāk Sisters of Mercy atsit, tālākos CD jau progressive metal panesas. Dan Swano ir viens no labākajiem grovliem un tīrajiem vokāliem kādus nācies dzirdēt.
0
Iesaku ievērtēt arī Godsend - A Wayfarer's Tears. Arī -In the Electric Mist- bija tīri labs doom.
0
Nu, ja godīgi, tad no visiem D. Svano projektiem man patika visvairāk PAN-THY-MONIUM ...
0
Ja kāds man prasītu nosaukt mīļākās bandas, tad uz sitiena varētu pateikt ka Skyforger un Pan-Thy-Monium. Tālāk atmiņbā uzaustu Blind Guardian, Iced Earth, Hollenthon, Therion, Ayreon, Brainstorm, Estatic Fear utt. vēl kādas simts bandas.
0
Pan-Thy-Monium bija foršs, tikai jocīgs, bet tādi Svano projekti kā Edge of Sanity un tml. gan man kaut kā necilina.
Godsend arī ar viņu sakarā? Tie bija tādi mīļi.
0
edge of sanity manā izpratnē ir viena no vislabākajām melodic death grupām, par Swano vokālu piekrītu, tā arī bij tā rozīnīte edge of sanitu, ka viņa tīrais vokāls un growls piešķīra labu atmosfēru+vēl superīgās melodijas-Spectral Sorrows, Purgatory Afterglow, miņiks Until Eternity Ends ar nenormāli labo Police kaveri Invisible Sun, Infernal un protam arī abi divi Crimson. Manā izpratnē visi šie albumi ir šedevri.
Pan.Thy.Monium man arī tīri labi patīk, pat tagad paklausoties var noraut jumtu.
Nesen uzrāvos uz tādu Demiurg-Breath of the Demiurg-, kur Dan Swano iemočījis bungas un kībordus-tīri labs atmosfērisks detņiks
0
Projekts labs. Bet baigais slinkums kaut ko vēl rakstīt... :D
0
Ja nemaldos, Edge of Sanity bija Swano vienīgā grupa. Viss pārējais ir projekti izņemot Nightingale, kas kādu brīdi pēc aiziešanas no EoS bija viņa pamatgrupa.

Arī viņa "soļņiks" Dan Swano - Moontower ir baigi labs. No brutālā gala iespārda Bloodbath un Ribspreader.
0
Nightingale kaut kā nepārvāru.

Moontower, daži pēdējie EoS albumi... tie gan.
0
noklausījos jauno White Darkness, un nelika vilties. Vietām varbūt gribējās vairāk asuma, bet tas tā. visā kopumā ņemot labs.
0
Moontower - tā ir tā poļu NSBM grupa? :)
0
Tam Swano ir vairāk projektu un grupu nekā Kalvītim tauku dziedzeru, bet nu Nightingale ir tīri normāls :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas