Black Sabbath
0
es te tā izdomājo pamatīgāk iepazīties ar Black Sabbath daiļradi, lai mēģinātu saprast kas viņos ir tik kruts, jo principā vienīgais albums, ko pilnībā esmu dzirdējis un savulaik drillējis un kas man patika ir Headless Cross. Tākā man Dio vokāls liekas ļoti pievilcīgs, tad izdomāju sākt ar Heaven And Hell un Mob Rules. Man par pārsteigumu pārsteidzoši labs. Mob Rules man gan likās nedaudz švakāks par Heaven And Hell. Kad sanāks būs jāpačeko arī Ozzy ēra, lai gan nedaudz māc šaubas, jo cik nu ir dzirdētas tās populārās dziesmas, tad nu tas skanējums....kā jau 70-o gadu skanējums, tāds pļek pļek. bet nu jāpaklausās..
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
The Sign Of The Southern Cross...mmm
0
Man Black Sabbath ir tikai Ozija posms, pārējais vis ir fufelis, ar ļoti retiem izņēmumiem.
Favorītalbumi:
Sabbath Bloody Sabbath 1973
Paranoid 1970
0
Es akal piekrītu Čhaos par Dio... Ozijs nepatīk..
0
fatduudei piekritīšu, es arī varu panest tikai pašu agrīnāko ēru, līdz 1973 gadam... tie albūmi uz tā laika visas mūzikas fona ir unikāli vēl līdz šim brīdim.
0
Agrīnais Black Sabbath posms man tomēr labāk patīk- tur viss novatorisms. Tie varianti bez Ozija skan pārāk pareizi. Ja kas- mani nekāds black metal vai dajebkas nespēj tik veiksmīgi pamodināt kā Iron Man ievads... Spārda. Favorīti no viņu daiļrades būtu albumi "Master Of Reality" un "Black Sabbath".
0
Nu gan atradushi par ko matus skaldiit!!! :DDD Man BLACK SABBATH, lai arii ar Ozzy eeru saakaas, un vieni no cieniitaakajiem albuumiem ir "Sabbath Bloody Sabbath" un "Sabotage", tomeer vismiiljaakie man ir "Headless Cross" un "Dehumanizer", kaa arii "Tyr". Bet par to, kura eera grupas veesturee buutu taa true-aakaa, es uzskatu, ka vispaar nevajadzeetu mutes dzeseet, jo tad jau IRON MAIDEN vajadzeeja izjukt peec Di'Anno aizieshanas, bet JUDAS PRIEST - peec tam kad aizgaaja Alan Atkins. Jo ja BLACK SABBATH buutu izjukushi peec Ozzy aizieshanas, tad neviens ne par taadu Dio (kas visiem saistiitos ar RAINBOW), ne par Tony Martin ij ne dzirdeejushi nebuutu. Un ari Ozzy buutu tikai taada leeta rokjiisha drilleetaajs. Kam veel buutu praataa kaut kaads BLACK SABBATH, no kura pirms nez cik tur gadiem personiigo alkohola probleemu deelj aizgaaja kaut kaads Ozzy, un kas sapratushi, ka vinji vairs nebuus "TRUE BLACK SABBATH", njeema un izjuka?!!! Smiekliiga diskusija!
Personiigi es pakaapeniski censhos ievaakt visu periodu BLACK SABBATH, jo uzskatu, ka tikai taa vaaru pilniibaa spriest par grupas darbiibu.
0
Gaume- es runāju tikai par savu gaumi. Bāc- jā, mēs visi saprotam, kas kur cēlies un ko ietekmējis (vismaz ceru) taču tāpēc jau nevar sevi piespiest arī visu klausīties, kaut nepatīk, jo " šī grupa, šis albūms ir būtisks pavērsiens rokmūzikas attīstībā" u.c.
0
neiet jau runa, kurš BS ir true un kurš nē. Vienkārši lai lielajā albumu klāstā būtu vieglāk orientēties jāizdala atsevišķi par periodiem. Jo tu jau vēl pa vidu viņiem kaut kāds Glenn Hughes maisījās un Jānis Gilans arī. Noklausīšos ar laiku visus, un tad jau sapratīšu, kuri albumi man vislabāk patīk. bez true un untrue
0
par to Iron Maiden, diezin ir kāds, kurš Dikinsonu uzskata par untrue, un uzskata, ka īstākais IM ir ar Dianno?
:D
0
Arī Ozijam ir labi gabali (Sweet Leaf, War Pigs), bet vislabāk man patīk Tyr un Heaven Hell albumi. Ar nepacietību gaidu arī ko jaunu projekta Heaven & Hell formā. Vienīgais vokāls, kurš Sabatos man nepatīk ir Gilans. Gabalus, kā Zero the Hero vienkārši klausos un vienmēr domāju, ka labs gabals, bet vajadzētu to dziedāt Dio vai Mārtinam. Purpļu sastāvā, savukārt, Gilans man pat ļoti patīk :)

Man Di`Anno ar tādām dziesmām kā Sanctuary un Running Free ir tas IM, kas ir klausāms. No Dikinsona klausos tikai dažus gabalus, jo man diez ko nepatīk ne viņa vokāls, ne mūzika, kas Di`Anno laikā tomēr bija spēcīgāka ;)
0
njā, kattram savs, man Iron Maiden sākas ar Number Of The Beast, un Runnin Free ar Dikinsonu live versijā.

Zero The Hero baigi labs ir CC versijā ar Barnsu
0
Tas tiesa. Bārnsam vispār labi padodas dziedāt kaverus. Man patīk viņa growls, jo izklausās ļoti iespaidīgi, jo var saprast vārdus :D
0
Kā vokālists Ozijs nav ne tuvu tik labs kā Dio un Martins. Man mīļākie ir Heaven and Hell, Tyr, Headless Cross un Mob Rules. Ar Oziju katrā albumā ir pa pāris hītiem, bet pietiekami daudz arī viduvēju dziesmu.

No Iron Maiden vislabāk patīk pirmais Iron Maiden, tālāk nedaudz mazāk - The Number of the Beast, Powerslave, Somewhere in Time, Seventh Son of a Seventh Son. Bet Dikinsona -The Chemical Wedding- ir labāks par jebkuru IM albumu.
0
Chemical Wedding ir baigi labs albums, jāizņem ārā vienīgi viena absolūti debīla dziesma Killing Floor, un tad ir viss ok. Citi viņa albumi gan tādi nekādi. Atceros patika balāde Tears Of A dragon un tattooed millionaire.
0
Vol 4
0
Piekrītu,man arī Black Sabbath vislabāk patīk ar Dio uz vokāla.Bet,par "Born again" albūmu nepiekrītu,manuprāt viens no šedevriem it īpaši pirmās un pēdējās dziesmas.Jo neko līdzīgu dzirdējis neesmu.
Un arī muzikālā ziņā,tas,kas bija ar Oziju un kas pēc tam,ir stipri atšķirīgs.Manā uztverē,gandrīz divas dažādas grupas.
0
šis bij baigi labs Geezer - Plastic Planet , Burton piešpricēja krietnu Fear Factory atmosfēru.
0
starp citu par sideprojektiem, atceros agrāk uz urrā gāja misters Halfords šortos Fight-War of Words-, arī labs albūms. Vēl tagad nesen novilku paklausīties
0
"Born Again" bija visai interesants albūms. Savdabīgs BS un DEEP PURPLE savienojums, bet BS veči konstatēja, ka ar šito eksperimentu ir iebraukuši baigajās auzās, jo koncertos bija sākuši spēlēt PURPLE gabalus un popūrijus - diezgan pamatīgs ķeksis tādai grupai kā BLACK SABBATH.
Kas attiecas us IRON MAIDEN, tad no tiesas ir dzirdēts, ka ir tādi kadri, kuri IM pastāvēšanu uzskata par izbeigtu līdz ar Di'Anno aiziešanu.
0
IM ar Dianno, IM ar Dikinsonu un IM ar Beiliju ir, manuprāt, trīs dažādas lietas. Klausos visu un netaisos nemaz i šķirot, kurš tur vairāk true vai kurš tur labāks. Klausos visu, sākot ar pancisko "The Soundhouse Tapes" demo. Katrā viņu albumā ir kaut kas, kā dēļ to būtu vērts turēt savā kolekcijā un klausīties.

Un līdzīgi ir ar Black Sabbath. Visu ēru BS kaut kas ir. Nu ok, "Seventh Star" vienīgs nevarētu uzskatīt par īstu BS, jo tas jau ar bija iecerēts kā Iommi soloalbums, bet ierakstu kompānija uzstāja uz BS birkas piekabināšanas.
0
No sērijas kā būtu ja būtu....
Kā būtu, ja arī Halfords būtu iedziedājis kādu Black Sabbath albumu.
Starp citu vecais Robs diezgan neslikti nosdziedāja "Children of the grave"....
www.youtube.com/watch?v=fxcHe8OvQUg...
0
Man kaut kur ir tā koncerta būtlegs, samērā pieņemama skaņa. Skaidrs, ka vecais Robs diezgan neslikti nodzied, galu galā vokālists viņš ir ļoti labs. Lai arī viņa stils izklausās diezgan nepierasti BS ietvaros, rezultāts ir interesnats. Kārtīgi samēģināt jau ar viņiem laikam toreiz laika nebija.
0
Khe, ko Skots dara uz tās skatuves?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas