Pamestas Vietas
0
Sen neesmu bijis nevienā pamestā fabrikā un tā vēlme atkal uzradās, bet nav ne jausmas kas vēl stāvm kur stāvējis, cik zinu traktorrūpnīcu demontē, tā pat ar tekstilnieku, varbūt zinat kādu pievilcīgu vietu, kas vēl nav nojaukta centram tuvāk?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
bļāviens ,ja kas man ar ko līdzīgu sagribejās. un man jau likās ka es viens tāds ar novirzēm :D
0
Jā tā ir baigā štelle, man ar patīk. es zinu ka pie vilciena stacijas Gaisma netālu aiz grāvja bija kaut kādi nedacelti angāri, baigie superīgi... bet tos ar pārbūvēja. :(
0
0
o jā! man ar patīk šitā lietiņa.
grindex vecā rūpnīca. nu cik nu vecā, bet pamestā. tieši blakus salu tiltam. vienīgi viņu apsargā. taču apsargs ir pasīvs un apkārt nevazājas. tā kā visu var mierīgi izstaigāt. jāpārkāpj pāri sētai ar dzeloņdrātīm.
tur ir diezgan forši. kādi 5 stāvi ēkai. un visādi gaiteņi, kambari, kabineti.
0
tas viss konkrēti spārda! m/
0
aptrūkās vietu kur dzert?
0
Nē, zini, to sauc par skarbo romantiku- vienkārši interesanti.
0
dooh,augshaa bigijs iemeta linku,apsties par ko iet runa
0
Pamestas Vietas, he... es jau domāju būs kaut kas par Neglected Fields..
0
to Monroe:
Izklausās, ka tu pazīsti apsargu, vai pats esi un ceri, ka kāds iekritīs lamatās :) lai nu kā, tas no centra puses skatoties ir labajā vai kreisajā pusē tai ielai, kas nonāk no salu tilta/?

jā un paldies par linku, noskatīju jau pāris objektus
0
hmm nupat tik apjēdzu ka pati esu bradātāja pēc būtības. tikai pa lauku teritorijām. nekāda milzu pieredze jau nav bet visur kur var jau ielien.
un vienmēr vienatnē.
arī dodoties kkur ar grupu, vilkme noklīst no ceļa ir neatvairāma^^

a lapa gut un bildes gardas, danke
0
haha, es apsargu nepazīstu un pati (starp citu, nevis pats :D) neceru ka kāds iekŗitīs lamatās. toreiz, kad es biju, mēs viņu nesatikām, bet kad gāja bez manis, tad gan apsargs viņiem lēnām nāca klāt, bļaustijās, lai pazūot ātrāk. un viņi arī mierīgi devās prom, un apsargs tur palika laimīgs. tas tā tiešām ir.
no salu tilta braucot uz centru, tas ir labajā pusē. tur var redzēt māju ar lieliem logiem. tā ir tā, kurai ir palkāts uzkarināts.
0
atvainojos ;)
tā rūpnīca izskatās pēc dzīvojamās ēkas?
0
nu dzīvojamā ēka ir tieši pretī viņai. un nebūs labi, ja mēģināsi ielauzties pie miermīlīgiem parastas mājas iedzīvotājiem :D bet grindex'am var redzēt ka zemākajiem stāviem ir izdaudzīti logi. ja nemaldos, tad shark energy drink'a reklāma tur tagad ir pakarināta. vairāk viņa izskatās tiešām pēc rūpnīcas. nevis dzīvojamās mājas, man šķiet.
0
tu vari arī paskatīties bradājumos.lv
tur vienā diskusijā ir tieši par šo kaut kas rakstīts:
www.bradajumi.lv/forums/viewtopic.ph...
0
:D būs man ar jāpaņem liels aparāts, vabrūt zini kāds tramvajs gāja uz to pusi no centra?
0
ankhā jau ari ir pavediens ar aprakstiem
0
Slokas papīra un celulozes rūpnīca, vienīgi labāk iet apkārt, jo, kad devāmies tuvāk galvenajai ieejai (rāpāmies pāri bleķa sienai), mūs paņēma ciet apsargs un sauca policiju, jo domāja, ka esam dedzinātāji (izsprukām). Objekts manā uzskatē viens no labākajiem Latvijā. Teritorija liela, vienas dienas laikā paguvām tikai labi ja pusi apskatīt.
0
Saprotu , ka mans piedāvājums Rīdziniekiem ir bikit par tālu, bet ja kāds vēlas patiesām pamestu un ar uzņēmēju restaurāciju nezkartu fabriku, kuru reti kāds pieskata - laipni lūdzu Balvi bijušais gaļas kombināts. Interesentus lūdzu sazināties ar mani :D
0
kad sāksies ceļojumu sezona toje- nekādu problēmu ar pārvietosanos pa laukiem un pilsētām naktī^^
0
matainais:
jap, zinu - 7. tramvajs. tas kurš iet uz maskačku. tikai pietuas nosaukumu gan nezinu. bet viņa ir pirms salu tilta. izkāp no tramvaja, paej uz priekšu, tad izej pa gājēju tuneli zem tilta un priekšā, nedaudz uz labo pusi jau būs :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
regar (18 gadi)
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas