tumsas pavēlnieki. :D
0
www.youtube.com/watch?v=IfTFTTzn85c...
daži kadri patiešām smieklīgi.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nu šamais jau nekas jauns nav, kaut kur jau te bija...
tur pat Tūbē vēl ir savākti prikoli, kas ir tikai tādi, kā tie pirmie divi "brīnumi".
0
visi
0
bļaģ, labi, es varbūt tūlīt izpelnīšos smagu kritiku, bet man beidzot ir jautājums visiem vecajiem un arī jaunajiem trū īvil satanik blakkeriem - nafig jūs uz tādiem sūdiem pavilkāties savā laikā? vienkārši šitie video gāž no kātiem, un vienīgais, ko var piebilst ir brainless, brainless, brainless...

no offence, starp citu. ;)
0
yeah, doom over the world :)

es personīgi nu blekeris ņikudišņijs, bet baisi patīk piemēram tas pats Satanic Warmaster - Wolves Of Blood And Iron gabals. Tas jau nekas, ka ieraksts ir tik true, ka izklausās kā no konservu buņdžas un lirikā ir viss ko es ciest nevaru, bet nu patīk sit vai nost. Tad nu tiešam gribētu zināt nafig uz tādu sūdu pavilkos :D :D :D Man jau liekas, ka tā atmosfēra bus pie vainas :) Starpcitu varbūt kāds var ieteikt ko līdzīgu tad pie reizes :D
0
nez pat tad kad man blekmetaals klausaamiibas zinjaa bija pashaa virsotnee skaidri apzinaajos ka neviens normaals blekmetaala video nepastaav. labaak seedeet savaa pagrabaa un satanizeet. vispaar besii aaraa metaalmuuzikas tendence klipos raadiit viireljus kas speelee kaukaadus instrumentus un shkjobaas fonogrammas pavadiibaa. 0 kreativitaates. tas tikai paraada ka dziesmas paarsvaraa ir par neko.
0
Sanāk, ja gribas labus klipus tad ir 'bik" jāmaina skanējums lai no sapelnītās naudiņas var veidot smukus Progenies of the great apocalypse un King :)
0
You van svreeeam ēll you wānt!!!
0
Emperor un Satyricon tur bija pilnīgi nepelnīti nonākuši. Un Immortal arī :(
0
Ja atmet COF un visādus koncerklipus, tad nemaz neesmu redzējis nevienu jēdzīgu Black Metal kliponu ... Iesakiet, ja ziniet. Kautgan Immortal klipons, kur džeki uz tā klinstbluķa saspringst, ir tīri labs.
0
''labaak seedeet savaa pagrabaa un satanizeet.''

Nu ja, viss notiek! :) Nu liekaties tak mierā vienreiz ar saviem pRiKOlīgajiem viģikiem, cik var malt visu šito hujņu. :)

Labāk sēdēt youtubā un skatīties dīkdieņu jokus par smieklīgo blekk metlu.

0
ou, gandrīz visi mākslinieki muzicē mežā! ;)

...tas otrais (jeb vieta nr.9) ir labs :P
0
Klipi vispār ir pilnīgi bezjēdzīga padarīšana. Nevienu klipu, kas nebūtu apzināti vai netīši bezgala rēcīgs, neesmu noskatījies vairāk par 1 reizi.
0
Nesapratu to tavu domu par vairāk kā vienu reizi, bet klipi katrā ziņā nav pilnīgi bezjēdzīga padarīšana, vai arī ir apmēram tik pat bezjēdzīga padarīšana kā mūzika.
0
Deathperado - nu ja Horks (es pieņemu, ka tas ir viņš??), savā hellovīna raganas cepurē un jobanā betmena apmetnī kopā ar pārējiem immortāļiem tajā topā atrodas nepelnīti... ok!
0
a nee no blakkmettal tiiiri labs bija burzumam klips. atbilstoshsh muuzikai peec noskanjas koncepcijas un kraasu gammas. shito immortal call of the blabla nemaz nebiju redzeejis. nu ir iisteniibaa pilniigs pzc. un tas nav horgs ja nemaldos vinjsh tad tur veel nepiedaliijaas.
0
es palikssu pie Goatwhore...
0
0
BoD: "Ja atmet COF un visādus koncerklipus, tad nemaz neesmu redzējis nevienu jēdzīgu Black Metal kliponu ... Iesakiet, ja ziniet."

Cik ar vienu aci atceros, Belphegor nebi slikts ar to baznīcu un cūkām.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas