In Flames-A Sense of Purpose
0
1. The Mirror's Truth (03:00)
2. Disconnected (03:32)
3. Sleepless Again (04:08)
4. Alias (04:49)
5. I'm the Highway (03:41)
6. Delight and Angers (03:37)
7. Move Through Me (03:04)
8. The Chosen Pessimist (08:14)
9. Sober and Irrelevant (03:21)
10. Condemned (03:33)
11. Drenched in Fear (03:29)
12. March to the Shore (03:26)
Ilgums: 48:38

Bonus tracks for Japan:
13. Eraser (4:18)
14. Tilt (4:45)
15. Abnegation (4:43)

Izdos: 04/04/2008 (Japānā 26/03/2008)
Stils: MTV Metal
Valsts: Zviedrija

Par kaku gluži negribu saukt, bet pat no Metalkora maz kas palicis pāri, par Melodic Death nemaz nerunājot. Pārsvarā tāds vidēji ātrs (lēns) melodisks hevītis/poverītis ar vietām tīro, vietām parupju vokālu. Pēc pirmās ātrās dziesmas seko bars ar lēnajiem gabaliem, kas stipri bojā iespaidu, kautgan pāris dziesmas ir OK. Sākot ar 9-to gabalu atkal tiek uzņemti apgriezieni un sāk izklausīties pēc vecās labās Poverdesas ;)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
P.S. Albuma vāciņš dikti rēcīgs: www.metalhubs.com/2008/03/16/in-flame...
0
Vāciņam nav ne vainas, vienīgi tā zobainā peža :D
0
Noklausījos. Īpaši nepiedūra. Pat nepauzēju ejot pīpēt.
0
Vismaz pakakāji ?
0
Nē, to no rīta jau.
0
Noskatījos Mirrors Truth klipu un ātri izdzēsu ārā. Izskatās, ka IF priekš manis beidzot miris. Varbūt kautkad, kad savākšos paklausīšos to albūmu, bet mūzika jau sen vairs nav tāda, kas man patika.
0
Labākā dziesma no šī albūma: Delight And Angers, vismaz pagaidām. Kopumā ir klausāms tik dažas (neesmu skaitījis cik) dziesma gan ir zemē metamas.
0
nu jau nemaz tik slikti, vismaz censhas :)
0
Baigi nu tāds-nekāds. Ne tur īsti ņemte ne arī balādītes. Lavierē pa vidam kaukur pilnīgā pofigā un ar nulle emocijām :?~
0
Šķiet labāks par Come Clarity, bet neņammājas tik un tā. Turklāt 15 dziesmas albumā ir par daudz, vismaz šai konkrētā gadījumā
0
Man kaut kā nekad In Flames nav paticis, un šis albūms jau nu ne tik.
0
Labs albums, lielisks skanējums, fleimi gan nedaudz nometuši ātrumu šajā albumā, kas ļauj vairāk fokusēties uz šaja albumā spēcīgi jūtamo groove un aranžijām, kā arī dažādām niansēm, kas pēdējos albumos ir vienas no svarīgākajām In Flames iezīmēm. Līdzīgi, kā iepriekšējā diskā "Come Clarity", gichas ir priekšplānā, elektroniskās samplu iespēles atstātas fonā. Anders Friden vairāk dzied rupji, tomēr nezaudējot sev tipisko un labi izkopto emocionālo pieskaņu. Lieliskais ģitārduets Jesper Strömblad un Björn Gelotte kārtejo reizi apliecina, ka joprojām pieder pie šī brīža TOP spēlmaņiem Metal skatuvē.
Vai uz "A Sense Of Purpose" pavilkšos tikpat ļoti, kā uz maniem favorītiem "Reroute To Remain" un "Soundtrack To Your Escape" - to rādīs laiks, bet jau šobrīd varu teikt - šis albums ir mans Metal izdevums NR 1 šajā ziemā/pavasarī.
0
Tagat Tu mani toč pārsteidzi... :)
0
:D Nez', tiešām? Jocīgi, jo nekas ļoti būtisks fleimos jau šajā albumā nav mainījies un ja man ļoti patīk pēdējie 3 albumi, tad arī patīk šis:)
0
Fak-šitas albūms suck...Liesmainie ir palaidušies...
0
...jau sešus gadus atpakaļ.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Skuja
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas